Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kereskedj alacsony költségek mellett a Nexo Pro felületén

Kereskedj alacsony költségek mellett a Nexo Pro felületén

Mozgasd át kriptovalutád a Nexo kamatozó számládról a Nexo Pro tőzsdére másodpercek alatt, és kereskedj alacsony költségek mellett.

 

Magas szintű biztonság és biztosítás eszközeid számára a Nexo-nál

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a harmadik fél által végzett audit lehetővé teszi az ügyfelek, a szabályozó hatóságok és a nagyközönség számára, hogy azonnali hozzáférést kapjanak a Nexo eszközeihez és kötelezettségeihez. Az Armanino TrustExplorer tanúsítási platformja a naponta frissülő, megtekinthető és letölthető tanúsítási jelentéseken keresztül fokozott átláthatóságot biztosít a vállalat kölcsönzési és kriptokamat-termékeinek mögöttes eszközeiről.

Ezen felül a BitGo, a Bakkt és a Ledger Vault átfogó, 775 millió dolláros biztosítási fedezetével a vállalat az egyik legjobban fedezett CeFi szolgáltató az iparágban. Nem sok értelme van azonban a világ legnagyobb, legbiztonságosabb erődjét biztosítani, ha nincs benne valami, amit valóban érdemes megvédeni. Úgy tűnik a Nexo ebben ismét jól vizsgázik. ⤵

 

Nexo Pro-val hatékonyan kereskedhetsz és kamatoztathatsz egy platformon

A legtöbb kripto-kereskedő számára az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy olyan kripto-platformot találjon, amely mindent kínál, amire szüksége van, anélkül, hogy kompromisszumot kötne. A Nexo ezt tökéletesen teljesíti: több mint 400 támogatott kriptoeszközzel, amelyek több mint 200 régióban elérhetők, és kereskedést, befektetést, kamatot és kölcsönt is kínálnak. Szóval nagyjából mindent, amire a kripto-térben szükséged lehet. Sőt.. most még annál is többet:

nexo I Cryptofalka

A Nexo Pro azoknak a trédereknek ajánlott, akik túl akarnak lépni a Nexo swap funkcióin. Az ugyanis eddig általában azoknak a HODL típusú befektetőknek volt ajánlott, akik egyszer megvették a kriptovalutáikat (0,5-1% költség mellett), majd hosszútávra tartották azt aktív váltogatás és kereskedés nélkül. Ugyanis ilyen viszonylag magas, swap típusú költségek mellett nem szeretünk ide-oda váltogatni.

Most viszont a Nexo Pro segítségével hatékonyan és olcsón tudunk már akár napon belül is kereskedni és aktívan váltogatni, az nem fogja felemészteni a profitunkat. A felhasználók ugyanazzal a számlával és pénzeszközökkel férhetnek hozzá a Nexo Pro-hoz, amelyekkel a Nexo-n rendelkeznek. Kereskedsz és kamatoztatsz is egy helyen, nincs szükség az eszközök kiutalására máshova.

 

Kipróbálnád a Nexo-t? Regisztrálj az alábbi Cryptofalka partnerlinken keresztül és
1000$ befizetése esetén 100$ üti a markod!
 A bónusz teljesítéséhez 1000 dollárral kell feltöltened az új, linkünkkel létrehozott fiókodat, majd a megvásárolt coint tartani legalább 30 napig. Ami a legszuperebb, hogy erre a 30 napra is fizet kamatot a Nexo!

nexo kedvezményes regisztráció referral

 

Alacsony költségek és magas likviditás a Nexo Pro-n

Alacsony költségek és magas likviditást ígér a Nexo Pro új platformja. A kényelem mellett, hogy ugyanazon a platformon kereskedhetünk, ahol kriptovalutát vásárolunk, kölcsönzünk és kamatoztatunk, felmerül a díjterhek kérdése is. Az alábbiakban láthatjuk, hogyan különböznek a Nexo Pro maximális kereskedési díjai más kriptotőzsdék díjaitól. (Azt azért érdemes megemlíteni, hogy picit elfogult ez az összehasonlítás. Vannak olyan tőzsdék, ahol valóban akár 0,6% is lehet egy spot taker fee, de más konkurenseknél azért találunk 0,2%-nál alacsonyabbakat is)

nexo I Cryptofalka

A Nexo Pro kereskedési díjainak meghatározásához maker-taker díjmodellt alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a likviditást biztosító megbízások (maker megbízások) más díjat kapnak, mint a likviditást elnyerő megbízások (taker megbízások).

A díjszabása a teljes USD kereskedési volumen alapján kerül kiszámításra 30 napos időszakban. A teljes volumen nem tartalmazza a stabil párok kereskedését. A díjakat így az aktuális árazási szintek alapján számítják ki, amelyben a megbízás leadásakor vagyunk, nem pedig a kereskedés befejezése után.

A megvásárolt eszközt azonnal a megtakarítási pénztárcádba kerül, ami azt jelenti, hogy automatikusan elkezd rá ketyegni a kamat. Ha már van Nexo fiókod, akkor itt éred el a Nexo Pro felületét.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Mit tud ajánlani nekünk a Nexo Pro?

  • Market, Limit vagy Trigger megbízások több mint 400 elérhető pár mindegyikére
  • Short és long margin kereskedések akár 5x tőkeáttétellel, amelyek a portfólióban lévő kriptovalutát biztosítékként használják a pénzeszközök átviteléhez
  • Könnyítsd meg a kereskedést és állíts be akár saját automatizált stratégiákat
  • Használd a teljes portfólióegyenleged fedezetként, hogy a határidős ügyletekből származó kedvezőtlen pozíciókat a spotból származó nyereséges pozíciókkal tudd ellensúlyozni

nexo I Cryptofalka

A tőzsde több mint 400 kereskedési párt kínál, amelyeket könnyen és zökkenőmentesen váltogathatsz. Ezek közül több mint 100 "egzotikusnak" számít, vagyis olyan pároknak, amelyeket valószínűleg máshol nem találsz. Tehát ha egy kevésbé ismert, ígéretesnek tűnő projekt érdekel, jó eséllyel megtalálod a Nexo-n.

 

Nem csupán ezért éri meg regisztrálni a Nexo-ra

Nemrég írtunk nektek arról hogyan szerezhetsz passzív jövedelmet a Nexo segítségével, de akár a Nexo hitelkártyával már a boltban is fizethetsz anélkül, hogy el kellene adnod a kriptovalutádat. A Nexo használatához egyéb extra előnyök is járnak: akár 0,5%-os BTC cashback a kereskedéseid után, referral ajánlás, amely jutalmazza, ha barátaidat a platformra csábítod, és ott van még a hűségprogram is, amely magasabb kereseti arányokat, nagyobb jutalmakat és akár kamatmentes hitelkeretet is biztosít. Vagyis a Nexo az évek alatt olyan platformot rakott össze, ami szinte már elengedhetetlen egy kriptovaluta befektető repertoárjából

  Próbáld ki a Nexo platformját most!nexo kedvezményes regisztráció referral

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Megjelent az első kriptofedezetű hitelkártya a Nexo card
  2. A Nexo elérhetővé tette a bankkártyás kriptovaluta vásárlást
  3. Mennyire biztonságos a Nexo? Hogyan tárolják kriptovalutáinkat?
  4. Kamatoztasd kriptovalutáidat a Nexo segítségével
  5. Nexo, kriptovaluta és passzív jövedelem a blokkláncon

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.10% $63,785.47
Ethereum ETH -0.86% $3,055.37
BNB BNB 0.49% $555.71
Solana SOL 2.09% $144.14
XRP XRP -0.55% $0.5001
Dogecoin DOGE -0.36% $0.1508
Cardano ADA 2.07% $0.4666
Litecoin LTC -0.77% $81.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!