Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
OKX kriptovaluta tőzsde regisztráció magyarul

OKX kriptovaluta tőzsde regisztráció magyarul

Az egyik feltörekvő kriptotőzsde, az OKX regisztrációját és számla nyitását mutatjuk be nektek magyarul. Lépésről-lépésre, képek segítségével.

Sokszor hangoztatjuk, hogy érdemes nem csak coinok, hanem tőzsdék körében is diverzifikálni. Széles a skála, de az OKX az elmúlt időben rengeteget fejlődött és hatalmasat ugrott előre. Megmutatjuk, miért érdemes a konkurencia mellett őket választani, és hogyan regisztrálj majd nyiss számlát a platformon, képekkel! Referral kódunkkal 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! >> 33611565 <<

A cikk egy sorozatnak a része:

OKX tőzsde ismertető röviden

2022-ben a tőzsde átesett egy arculatváltáson, és az OKEX-ről egyszerűen OKX-re változott. Az “E” elhagyásával, amely a “exchange”-t jelentette, azt szerették volna kifejezni, hogy a platform sokkal több mint egy egyszerű kriptotőzsde. Úgy tűnik, hogy az OKX szívesen fedezné fel az összes utat, amit a kriptovaluták világa kínál. Megjelentek a DeFi termékek, NFT-k, játékok és a metaverzumok, így valóban sokkal többé válik, mint egy származékos kereskedési platform!

Már nem sokan emlékeznek, de 2018 novemberében az OKX nyerte el az év kriptotőzsdéje címet a Malta Blockchain Awards első eseményén, olyan döntősöket is megelőzve, mint például a Binance. Az OKX ma az egyik leginnovatívabb kriptovaluta tőzsdévé szeretne válni, modern pénzügyi szolgáltatásokkal és alacsony díjakkal. Összhangban ezzel a küldetéssel, a vállalat 2020-ban összesen 170 frissítést adott ki!

 • Alacsony kereskedési díjak
 • Nagy likviditás
 • Magasfokú biztonság
 • Számos kriptovaluta pár
 • Ingyenes fiók, nincs havidíj
 • Copy Trading
 • Kamatoztatási lehetőségek
 • Saját OKX tárca
 • Kereskedő botok
 • DeFi, NFT

okx I Cryptofalka A vállalat mint 100 országban több millió felhasználót szolgál ki, annak ellenére, hogy az amerikai felhasználók számára nem elérhető. Jó választás lehet azok számára, akik egy biztonságos és egyszerűen kezelhető kriptotőzsdén szeretnének kriptovalutával kereskedni.

A kezdők számára ebben az útmutatóban összeállítottuk, hogyan lehet a tőzsdére regisztrálni, 2-faktoros biztonsági hitelesítést beállítani. Így, néhány egyszerű lépés elvégzése után, rögtön el is kezdhetsz a tőzsdén kereskedni. 

1. OKX tőzsde regisztráció, fiók létrehozása

 • Az OKX regisztráció megkezdéséhez kattints erre a linkre: https://www.okx.com/join/33611565, így rögtön a tőzsde regisztrációs oldalára kerülsz. Ez egyben a saját ajánlói linkünk is, mely segítségével te és mi is 20% kedvezményben részesülünk a kereskedési költségekből.

OKX referral kedvezmény I Cryptofalka

 • Adjuk meg azt az email címet vagy telefonszámot, amit használni fogunk a tőzsdéhez. Illetve ellenőrizhetjük, hogy sikeresen érvényesítettük-e a referral kedvezményünket. Ha üres, akkor ide bemásolhatod a saját ajánlói kódunkat a 20% kedvezmény érvényesítéséhez  >> 33611565 <<

okx regisztráció I Cryptofalka A visszaigazoló e-mailt erre a címedre fogják küldeni, és például a jelszavad is innen tudod majd a jövőben visszaállítani, ha szükséges lesz.  

 • Ezután a megadott email címünkre kapni fogunk egy megerősítő emailt, amelyből a következő mezőbe kell bemásolnunk a kapott ellenőrző kódot:

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Az itt kapott kiemelt aktiválási kódot kell bemásolni a fent mutatott mezőbe:

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Ha ez megvan, akkor meg kell adnunk egy erős jelszót, amit használni fogunk a tőzsdén. Célszerű összetett jelszót használni, ami hosszú, tartalmaz számokat, kis és nagybetűket és szimbólumokat is.

okx regisztráció I Cryptofalka

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen regisztráltál az OKX kriptovaluta tőzsdére! A továbbiakban még a személyazonosságunk igazolását és néhány biztonsági beállítást kell még megtenned!

(Az OKX tőzsde biztonsági rendszere további ellenőrzést kérhet arra vonatkozóan, hogy "valódi" ember vagy-e és nem bot. Ehhez kattints a bal egérgombbal a puzzle darabra és lenyomva tartva mozgasd azt a csúszkán a célba.)

2. OKX tőzsde regisztráció, fiók hitelesítése

Az OKX számla hitelesítése a felhasználók személyazonosságának és biztonságának védelme érdekében szükséges lépés. A hitelesítési folyamat során a felhasználóknak bizonyítaniuk kell személyazonosságukat és címüket, általában hivatalos személyazonosító dokumentumok és lakcímet igazoló okmányok felhasználásával.

A számla hitelesítésével az OKX elősegíti a felhasználók biztonságát és megakadályozza a pénzmosásra és más illegális tevékenységekre vonatkozó törekvéseket.

 • Kattintsunk a Verification menüre, majd az "Individual account"-ra a számlánk hitelesítéséhez, hogy megkezdhessük a kriptovaluta kereskedést.

okx regisztráció I Cryptofalka

Az OKX általában két fő típusú hitelesítést kérhet: az alapvető és az összetett hitelesítést. Az alapvető hitelesítés során a felhasználóknak általában egy fényképes személyazonosító okmányt (pl. útlevél vagy személyi igazolvány) és egy címet igazoló dokumentumot kell benyújtaniuk.

Az összetett hitelesítés magasabb szintű azonosítást igényel, és általában a nagyobb összegekkel vagy specifikus szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. Ez a folyamat magában foglalhatja a szelfi készítését a személyazonosító okmány mellett, valamint további igazoló dokumentumok vagy bizonylatok bemutatását. okx regisztráció I Cryptofalka

 • Válasszuk ki, hogy milyen típusú hivatalos okmánnyal igazoljuk magunkat. (Jogosítvány, személyazonosító igazolvány, útlevél)

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Adjuk meg személyes adatainkat pontosan az okmányainkon megegyező módon (figyeljünk az ékezetekre, harmadik nevekre, okmányszámra stb.)

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Ezután adjuk meg a lakcímünket a hitelesítéshez (Ország, Utca, Város, Irányítószám, megye):

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Ezzel a lépéssel be is fejeződik az alap hitelesítésünk, amellyel maximum 1000 dollár értékben utalhatunk be vagy vonhatunk ki tőkét a platformról.

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Amennyiben növelni szeretnénk a be/kiutalási korlátot (Increase limits), jól látható módon fényképeket kell készítenünk a kiválasztott okmányunk mindkét oldaláról. Ehhez használhatjuk a mobiltelefonunkat.

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Ha ezzel megvagyunk akkor a rendszer megkér arra, hogy készítsünk selfiet magunkról vagy szkenneljük körbe az arcunkat a kamera segítségével.

Gratulálunk, teljes mértékben hitelesítetted az OKX számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

3. OKX tőzsde fiók biztonsági beállításai

OKX számlánk biztonságának növelése érdekében számos beállítást és intézkedést hajthatunk végre. Kétfontosítás (2FA) használata az egyik legfontosabb és hatékony módszer a fiókunk védelmére.

A 2FA lényege, hogy a belépési folyamat során a szokásos jelszó mellett egy további azonosítási tényezőt is meg kell adnunk, például egy mobilalkalmazás által generált kódot. Az OKX 2FA-támogatást biztosít, és ajánlott ezt a funkciót bekapcsolni a fiókunkban. A kapott ellenőrző kódok csak rövid élettartamúak és minden bejelentkezésnél újra generálódnak, ezáltal jelentősen megnövelik a fiókunk biztonságát. okx regisztráció I Cryptofalka Mielőtt bekapcsolnánk a 2FA funkciót, az OKX kéri a mobiltelefonszám hitelesítését is. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a fiókunkhoz kapcsoljuk a mobiltelefonszámunkat, és SMS-ben kapjunk értesítéseket és megerősítő kódokat. Ez egy további védelmi réteg, mivel csak a hitelesített telefonszámról érkező üzenetek és kódok érvényesek. okx regisztráció I Cryptofalka Fontos megjegyezni, hogy a biztonsági beállítások bekapcsolása és az erős jelszó használata alapvető intézkedések, amelyek segítenek megvédeni az OKX fiókunkat a illetéktelen hozzáférésektől és a visszaélésektől.  

Kétlépéses hitelesítés (Authenticator 2FA)

 • Nyissuk meg a felhasználói fiókunk alatt a "Security" menüpontot a fent látható kép alapján.
 • Kattintsunk a 2-factor authentication gombra.
 • Ezután a telefonszámra kapott kódot begépelve élesítettük is a funkciót.

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Használhatsz a telefonos hitelesítés mellett Authenticator app-ot is, ilyenkor a hitelesítés a Google segítségével a „Google Authenticator” mobilalkalmazáson keresztül történik. Ezt telepítened kell az okostelefonodra, mindegy, hogy Android vagy iOS (iPhone) telefont használsz.
 • Telepítés után nyisd meg ezt az alkalmazást okostelefonodon és nyomd meg a „+” gombot az új fiók hozzáadásához.
 • A menüben válaszd a „QR-kód beolvasása” gombot, majd a mobilod kamerájával olvasd be a tőzsde oldalán látható QR-kódot.

Fontos! Ezt a QR-kódot és a hozzátartozó kulcsot kinyomtatva tárold egy biztonságos helyen! Ennek a kódnak a hiányában, az OKX fiók visszaállítása nagyon körülményes folyamat.

Anti-phishing code (adathalászat elleni ellenőrző kód)

Az anti-phishing kód ellenőrzés beállítása szintén fontos lépés a biztonságod védelme érdekében. A phishing támadások olyan kísérletek, amelyek során a rosszindulatú személyek vagy csoportok megtévesztik a felhasználókat, hogy személyes információkat, például bejelentkezési adatokat, jelszavakat vagy pénzügyi adataikat adják meg.

Ezeknek a támadásoknak az a célja, hogy hozzáférjenek a fiókodhoz és megszerezzék a kriptovalutáidat. okx regisztráció I Cryptofalka Amikor ezt a kódot beállítod, az OKX a hivatalos e-mail-ekhez ezt a kódot is hozzácsatolja, ebből tudhatod, hogy a beérkező e-mail valóban hiteles és nem adathalászok által generált üzenet. Ha ez az azonosító nem stimmel vagy hiányzik, valószínűleg hamis weboldalon vagy egy potenciálisan veszélyes helyre próbálsz bejelentkezni.

Ha mindennel elkészültél végre megkezdheted az OKX számlád teljeskörű használatát! Ezt a következő cikkünkben mutatjuk be:  

Így töltsd fel OKX számládat, és vásárold meg az első Bitcoinod vagy más kriptovalutákat!

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.51% $64,049.24
Ethereum ETH -0.33% $3,062.64
BNB BNB 1.03% $560.71
Solana SOL 0.41% $143.64
XRP XRP 3.90% $0.5148
Dogecoin DOGE 2.03% $0.1548
Cardano ADA 8.97% $0.4958
Litecoin LTC 2.77% $82.72
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!