Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Feltörekvő OKX kripto tőzsde és OKB coin bemutató

Feltörekvő OKX kripto tőzsde és OKB coin bemutató

Ismerd meg az OKB coint és a feltörekvő OKX kriptovaluta tőzsdét, ami funkcionalitásában már mindent tud, amit a Binance.

Mi az OKB: Az OKB az OKX kriptovaluta tőzsde saját tokenje, amelyet különböző funkciókra és előnyökre lehet felhasználni a platformon. Az OKB token tulajdonosai kedvezményekben részesülnek a tranzakciós díjakból, részt vehetnek a platform döntéshozatalban, valamint egy sor egyéb bónuszt is élvezhetnek. Az OKB-t arra tervezték, hogy ösztönözze a felhasználók aktív részvételét és hűségét az OKX tőzsdéhez, miközben növeli a token értékét és likviditását a kriptovaluta piacon.

A cikk egy sorozatnak a része:

OKX tőzsde és az OKB coin születése

Ahhoz, hogy megértsük az OKB coin jelentőségét, meg kell ismernünk az őt kibocsátó tőzsdét, az OKX-et.

Régimotoros tőzsde az OKX, 2016 óta üzemel, probléma mentesen. Ez idő alatt még sosem sikerült a hackereknek bevenniük a tőzsde biztonsági rendszerét. Az elmúlt időben pedig rengeteg új funkcióval bővült a tőzsde repertoárja, ezért egyre több kereskedő pártol át hozzájuk a konkurenciától.

2022-ben a tőzsde átesett egy arculatváltáson, és az OKEX-ről egyszerűen OKX-re változott. Az "E" elhagyásával, amely a "exchange"-t jelentette, a vállalat állítása szerint azt szerették volna kifejezni, hogy a platform sokkal több mint egy egyszerű kripto-tőzsde.

Úgy tűnik, hogy az OKX szívesen fedezné fel az összes utat, amit a kriptovaluták világa kínál. Megjelentek a DeFi termékek, NFT-k, játékok és a metaverzumok, így valóban sokkal többé válik, mint egy szimpla kereskedési platform!

Kriptovaluta rangsor CMC 202308 I Cryptofalka

Az OKX több, mint 100 országban üzemel és felhasználói száma is több milliós kategóriába esik. A fenti összehasonlítás jól ábrázolja, hogy az OKX annak ellenére, hogy az amerikai felhasználók számára nem elérhető, hihetetlenül jól teljesít megbízhatóság és a kereskedési forgalom alapján.

Jó választás lehet azok számára, akik egy biztonságos és egyszerűen kezelhető kripto-tőzsdén akarnak kriptovalutával kereskedni. Illetve diverzifikálnák tőzsdei jelenlétüket és nem csak a Binancenek szeretnének kitettek lenni.

OKX kripto tőzsde jellemzői

Talán nem sokan emlékeznek, de 2018 novemberében az OKX nyerte el az év kriptotőzsdéje címet a Malta Blockchain Awards első eseményén, olyan döntősöket is megelőzve, mint például a Binance.

Az OKX ma az egyik leginnovatívabb kriptovaluta tőzsdévé szeretne válni, modern pénzügyi szolgáltatásokkal és alacsony díjakkal. Összhangban ezzel a küldetéssel, a vállalat 2020-ban összesen 170 frissítést adott ki!

 • Alacsony kereskedési díjak
 • Magas likviditás
 • Magasfokú biztonság
 • 224 kriptovaluta pár
 • Ingyenes fiók, nincs havidíj
 • Copy Trading
 • Kamatoztatási lehetőségek
 • Saját OKX tárca
 • Kereskedő botok
 • Demo verzió
 • DeFi, NFT

okx I Cryptofalka

Ez mellett az OKX tőzsde széleskörű vásárlási módokat kínál a kriptovaluták szerelmesei számára. Lehetőségünk van egyszerű váltásra, különböző tőzsdei orderek leadására vagy akár peer-to-peer vásárlásra is.

Kezdők számára is egyszerű a kriptovaluta vásárlás, ugyanis csupán néhány kattintással bankkártyával, átutalással, Apple Pay, Google Pay és más támogatott szolgáltatásokkal teszi könnyebbé a platform a tranzakciókat.

Referral kódunkkal 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden ha most regisztrálsz az OKX tőzsdére! >> 33611565 <<

OKX referral kedvezmény I Cryptofalka

Az OKB coin funkciói

Az OKB token birtokosai számos előnyt élvezhetnek:

 1. Kereskedési díjkedvezmények: Az OKB birtoklásával akár 40%-os kedvezmény is igénybe vehető a kereskedési költségekből.
 2. Passzív jövedelem: Az OKX Earn programon keresztül passzív jövedelmet lehet generálni kamatok farmolásával.
 3. IEO vásárlási lehetőségek: Részt vehetünk az OKX Jumpstart programjában, ahol új, kecsegtető kriptoprojekteket értékesítenek.

A token legfőbb előnye, az OKX tőzsdén a kereskedési díjakra nyújtott kedvezmény. Azok, akik rendszeresen kereskednek az OKX-en, és birtokolnak OKB-t, akár 40% kedvezményt is kaphatnak a tranzakciók során.

A következőképpen alakulnak az OKX tőzsde kereskedési díjai:

OKX kriptovaluta tőzsde kereskedési díjak I Cryptofalka

Ha nem tartunk OKB-t és kicsi a kereskedési forgalmunk, akkor a Maker fee (limit order) 0,08%, a taker fee (0,1%). Ha szép számú OKB-vel rendelkezünk, akkor ez az érték egészen 0,06% és 0,08%-ra csökkenthető.

OKB visszavásárlás és burn mechanizmus

Az OKX tőzsde azt is támogatja, hogy az OKB értéke relatíve magas maradjon a "Visszavásárlás és Égetés" programjukon keresztül, amelyet 2019 májusában indítottak. A program keretében az OKX tőzsde a teljesítmény alapján visszavásárol OKB tokeneket a piacról és elégeti azokat. Így csökkentve a forgalomban lévő mennyiséget, ami pedig jótékony hatással van a kereslet-kínálat arányára és így az árfolyamra is.

Az eddigi 300 millió OKB-ból eddig már 53,4 millió OKB coin került kivonásra a forgalomból. Az OKB deflációs égetési mechanizmusa elősegíti a token egészséges ökoszisztémájának fenntartását. Az OKX tőzsde a spot kereskedési bevételek egy részét is felhasználja OKB tokenek vásárlására, amelyeket szintén elégetnek.

 Nem használja az OKX tőzsde fedezetként az OKB-t

A Celsius, Blockfi és az FTX csődök után az OKX kiadott egy közleményt, melyben világosan kifejtette, hogy a tőzsde nem használja a saját tokenjét hitel fedezeteként. (Az FTX-nél ugye az FTT tokenre felvett hitelek okoztak nagy galibát)

Az OKX a közösség számára világossá szeretné tenni az OKB-vel kapcsolatos tényeket és információkat. Az OKB-t kifejezetten kereskedési díjkedvezményekre használják az OKX-en. Az OKB NEM használható fedezeti vagy tőkeáttételi célokra. Az OKB egy utility token, amelyet az OK Blockchain bocsátott ki, és nem történt ICO vagy magánalap gyűjtés. Az OKB, mint minden tokennek, saját egyedi stratégiája van, beleértve a kibocsátást, biztonságot és tokenomikát. Az OKX elkötelezett az innováció mellett a kripto és a Web3 terén, ügyfeleik érdeke mindig az első.  - OKX press release nyilatkozat.

 Az OKX is elindította a Proof of Reserves hitelesítést

Mi a helyzet a tőzsde fedezetével? A kriptovaluta tőzsdék az FTX összeomlása után nagyobb ellenőrzés alá kerültek. Az OKX a vállalat állítása szerint biztonságos, megbízható és stabil környezetet biztosít a kripto-kereskedéshez. Ezt alátámasztva az OKX kripto-tőzsde kiadott egy proof-of-reserves oldalt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a tartalékokat és megbizonyosodjanak a fizetőképességéről.

Az OKX proof-of-reserves oldal lehetőséget kínál a felhasználóknak a tőzsde tartalékainak auditálására. Az oldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a blokklánc publikus mivoltának köszönhetően akár maguk ellenőrizzék a tőzsde tartozásait és meglévő készleteit.

OKX proof of reserve I Cryptofalka

Egy sajtóközleményben az OKX pénzügyi igazgatója, Lennix Lai kifejtette, hogy a Proof of Reserves segít nagyobb átláthatóságot teremteni a kripto-tőzsdei piacon:

Az új tartalékbizonylat oldalunk és az önellenőrzési funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizhessék, hogy eszközeik 100%-ban fedezettek. Harmadik fél által végzett auditok is zajlanak, hogy ezen felül további biztosítékot nyújtsanak. Úgy gondoljuk, hogy sokkal nagyobb fokú átláthatóságot kell teremteni az iparágunkban, hogy a közelmúlt eseményei után megerősödve építkezhessünk vissza. - OKX press release nyilatkozat.

 OKX tőzsde és OKB coin összefoglaló

A 2021-2023-as medve piac során az OKB ára kiemelkedően jól teljesített és jelentősen felülmúlta a legtöbb altcoin teljesítményét. Természetesen nála is jelentős csökkenéseket láthattunk a rosszabb piaci körülmények között, de ennek mértéke töredéke volt az altcoinok átlagos csökkenésénél.

Ezzel elmondható, hogy az OKX tőzsde fejlesztései és jó teljesítménye egyértelműen korrelál az OKB coin árfolyamával. Ha pedig tovább folytatja az OKX tőzsde a növekedést, jó eséllyel az OKB ára is fogja tartani vele a lépést.

Referral kódunkkal 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden ha most regisztrálsz az OKX tőzsdére! >> 33611565 <<

OKX referral kedvezmény I Cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.90% $64,817.31
Ethereum ETH 3.38% $3,149.58
BNB BNB 2.85% $570.35
Solana SOL 5.41% $149.61
XRP XRP 5.35% $0.528
Dogecoin DOGE 6.29% $0.1625
Cardano ADA 7.89% $0.5045
Litecoin LTC 5.38% $84.99
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!