Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin és kripto vásárlás OKX tőzsdén magyarul

Bitcoin és kripto vásárlás OKX tőzsdén magyarul

Így vásárolhatsz Bitcoint és más kriptovalutákat az OKX tőzsdén magyar nyelven. Lépésről lépésre vezetünk végig rajta útmutatónkban. Referral kódunkkal 20%-ot spórolsz a kereskedési költségeken! >> 33611565 <<

A cikk egy sorozatnak a része:

Kripto vásárlás az OKX-en 

Az OKX egyszerű és összetettebb módokat is kínál Bitcoin és más kriptovaluták vásárlására. Lehetőségünk van banki átutalással, hitel- vagy bankkártyával, peer-to-peer módon vagy más kriptovalutákból is vásárolni Bitcoint vagy altcoinokat.

Az OKX kriptotőzsde számos fiat valutát elfogad és lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan vásárolj kriptovalutákat USD, EUR, GBP  és más hagyományos valuták használatával. Emellett számos stabilcoin, mint például a Coinbase (USDC) és a Tether (USDT) stabilcoinjai is használható a kripto vásárlásához. A vásárlást követően az új kriptovalutád közvetlenül az OKX tárcádba kerül, amellyel akár azonnal kereskedhetsz is. 

A cikkünkben a következő két vásárlási módot fogjuk nektek bemutatni: Kártyás vásárlás: Egyszerű, gyors, de drága. (kb. 5 perc, 4% felár + a banki felület kezelési költsége)
Peer-to-peer vásárlás / Revolut utalás: Picit bonyolultabb, átlagos ár  

Bankkártyás Bitcoin vásárlás előnyei és hátrányai OKX tőzsdén

A bankkártyás vásárlás a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a kriptovaluták vásárlásának, ezért elsőnek ezt mutatjuk be.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan (kb 5 perc) megvásárolják a kívánt kriptovalutát a OKX tőzsdén vagy más platformokon keresztül. Azonban fontos megjegyezni, hogy a bankkártyás vásárlások jóval magasabb tranzakciós költségekkel járnak. Átlagban durván 4% extra költséget számol fel a kártyás tranzakcióért az OKX a kártyás vásárlásnál.

Ezért ezt a vásárlási módot főként azoknak ajánljuk, akiknek nincs kedvük bajlódni a fiat váltásokkal és utalásokkal, de ezért hajlandóak néhány % felárat megfizetni. Esetlegesen még volatilis piaci időszakokban lehet hasznos a gyorsabb átfutási idő miatt.

Bitcoin kártyás vásárlás OKX tőzsdén lépésről lépésre

Ha eldöntöttük, hogy bevállaljuk a néhány % felárat és kényelmesen és gyorsan szeretnénk hozzájutni a Bitcoinunkhoz, akkor:

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített OKX fiókunkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy crypto" menüpontjára, majd a "Express buy" opcióra.

okx regisztráció I Cryptofalka

 • Válasszuk a legördülő menüből a "HUF" opciót. Majd ezután adjuk meg, hogy mennyi forintért szeretnénk kriptovalutát vásárolni. Jelenleg 10 700 Ft és 7 130 050 Ft között tudunk kártyásan egy tranzakcióval vásárolni.
 • Válasszuk ki milyen kriptovalutát szeretnénk vásárolni. (Bitcoin, Ethereum stabilcoin stb.) Példánkban 15 000 Ft értékben fogunk Bitcoint (BTC) vásárolni.

okx vásárlás I Cryptofalka

 • Kiválaszthatjuk, hogy Visa vagy MasterCard kártyával szeretnénk végrehajtani a vásárlást. Kattintsunk a Next gombra.

okx vásárlás I Cryptofalka

 • A platform ezután egy új ablakban levezeti nekünk, hogy 15 000 Ft befizetése után 21 USDT-t kapunk, amit az OKX tőzsde azonnal BTC-be konvertál, így a tárcánkba közvetlenül 0.000722 Bitcoin kerül. Kattintsunk a Next gombra.

okx vásárlás I Cryptofalka

 • Ezután látni fogjuk a vásárlásunk összesítő információit.

okx vásárlás I Cryptofalka

 • Az OKX ezután átirányít minket a fizetési szolgáltató (esetünkben Simplex) weboldalára, ahol meg kell adnunk a bankkártya adatainkat a vásárláshoz.
 • Ha ez megvan akkor egy hagyományos online bankkártyás vásárláshoz hasonlóan üzenetet fogunk kapni a banki alkalmazásunkból, ahol jóvá kell hagyni a tranzakciót, majd néhány másodpercen belül meg is kapjuk a vásárolt kriptovalutát, amit a View Assets gombbal tudunk a OKX tárcánkban megtekinteni.

Ezzel gratulálunk, megvásároltad bankkártyás vásárlással a Bitcoinodat az OKX tőzsde segítségével! Ezután célszerű eldönteni hol fogjuk ezt a kriptovalutát tárolni. Erről bővebben itt: Kriptovaluta tárolás menete, hogyan tároljuk a coinokat?

Bitcoin vásárlás peer-to-peer módon

Lehetőségünk van már az OKX-en is peer-to-peer módon, közvetlenül más felhasználóktól vásárolni Bitcoin-t, anélkül, hogy a tőzsde közvetlenül lenne az eladó. A P2P platformon többféle fizetési módot találhatunk, például banki átutalást vagy online fizetési rendszereket. okx vásárlás I Cryptofalka A peer-to-peer (P2P) bitcoin vásárlás lehetősége bizonyos kockázatokkal jár, mivel közvetlenül más felhasználóktól vásárolunk. Fontos, hogy legyünk óvatosak és megfelelően ellenőrizzük az eladó megbízhatóságát és hírnevét. Bár az OKX P2P platformja biztosítja a tranzakciók biztonságát és felhasználói értékeléseket, mindig fontos a megfelelő kutatás és a józan ítélőképesség, amikor más felhasználóktól vásárolunk bitcoin-t.

P2P vásárlás OKX tőzsdén lépésről lépésre

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített OKX fiókunkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy crypto" menüpontjára, majd a "Express buy" opcióra.
 • Ezután állítsuk át, hogy nem forintból (felárasan), hanem Euróból (EUR) szeretnénk vásárolni. Választhatjuk az alap "SEPA" opciót, ennek 1 euró költsége van és jó esetben kb. 10 perc alatt átmegy hétköznapokon, de közvetlenül a Revolut opció is elérhető.
 • Ezután megkapjuk az eladó adataid, amire egy euró átutalást kell majd elvégeznünk.

okx vásárlás I Cryptofalka

 • Lépjünk be a Revolut vagy más banki alkalmazásunkba és használjuk a SEPA átutalás részt. Revolutnál "Átutalás", majd "Új" majd "Banki címzett" részt, ezután másoljuk át az adatokat értelemszerűen az OKX-ről

 • Ellenőrizzük és hagyjuk jóvá a tranzakciót. Jó esetben egy fél órán belül meg is érkezik OKX-re a feltöltött összeg, amiről értesítő emailt fogunk kapni.
 • Ha ez megjött ellenőrizzük azt a tárcánkban a "Wallet", majd "Fiat and Spot" résznél.

Ha ez megvan akkor gratulálunk, sikeresen feltöltötted Bitcoinnal az OKX számládat.  

Limit order vásárlás OKX-en

 • Kattintsunk a felső menü "Trade" majd "Basic Trading / Spot" opciójára

 • Ezután az OKX tőzsdei felületén találjuk magunkat, ahol a jobb oldali keresőből válasszuk ki a BTCUSDT párt, majd kattintsunk rá. Itt tudunk Bitcoint adni és venni USDT-ből.
 • Ezután meg kell adjuk, hogy milyen áron és milyen mennyiségben szeretnénk vásárolni.
 • Jobb oldalt pirossal láthatjuk azt, hogy milyen árszinteken vannak eladások, zölddel pedig azt, hogy ki milyen árakon vásárolna. Akkor történik sikeres vásárlás, ha egy eladó és vevő igényei találkoznak. Azért Spot ordert használunk, ahol nekünk kell megadjuk a vásárlási árat, mert ez az olcsóbb funkció.

 • Állítsunk be egy olyan vásárlási árat a Price mezőbe, ami reális a jelenlegi vételi ajánlatok alapján. Példánkban 29 990 USDT-ért van eladó Bitcoin, a vevők pedig 29 985 USDT-ért szeretnének venni. Ezért mi is 29 985 USDT-t állítunk be. Állíthatunk alacsonyabb árat is, de akkor nem feltétlen fog teljesülni a vásárlásunk.
 • Ha beállítottuk az árat, utána húzzuk a csúszkát a jobb szélére (100%) hogy a teljes rendelkzésre álló USDT-bőll vásároljunk Bitcoint. Az amount résznél láthatjuk, hogy mennyi BTC-t fogunk érte kapni.
 • Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a Buy BTC gombra.

 • Ekkor bekerül a vásárlási igényünk az ajánlati könyvbe, amit az "Open orders" résznél láthatunk lent. Ez akkor fog teljesülni ha lesz olyan eladó, aki eladja a Bitcoinját az általunk beállított áron.
 • A Cancel gombbal visszavonni az ajánlatot, ha szeretnénk esetleg módosítani rajta. 

Értesítést direktbe nem fog küldeni a rendszer, hogy teljesült a vételünk, csak eltűnik itt lent a nyitott pozíció. Illetve bekerül a Bitcoin az OKX tárcánkba. Ezzel sikeresen megvásároltuk a Bitcoinunkat.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.27% $51,659.18
Ethereum ETH 2.97% $3,036.91
BNB BNB -0.06% $379.42
Solana SOL 1.87% $103.2
XRP XRP 0.97% $0.5462
Cardano ADA 2.47% $0.5946
Dogecoin DOGE 1.56% $0.08609
Litecoin LTC 0.69% $69.93
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!