Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Rekord mennyiségű tőkét tartanak a bálnák Cardanoban

Rekord mennyiségű tőkét tartanak a bálnák Cardanoban

A nagybefektetők idén több mint 40%-kal növelték Cardano (ADA) érmekészletüket. Vajon látnak valamit a bálnák, amit az átlagos befektetők még nem?

 

ADA-t gyűjtögetnek a bálnák

A bálnák egy közismert név nagybefektetőkre a kriptovaluták világában. Úgy tűnik, hogy szinte vadásznak Cardano ADA tokenjére, ugyanis a programozható blokklánc decentralizált pénzügyi (DeFi) protokolljai is gyors növekedést mutatnak. Az IntoTheBlock blokkláncelemző cég adatai szerint az 1-10 millió érmét tartalmazó címek egyenlege rekord 12 milliárd ADA-ra (9,72 milliárd dollár) nőtt ez elmúlt hetekben, ami 41%-os növekedés január vége óta.

A Cardano hálózatban zárolt összérték egy hét alatt 50 millió dollárral nőtt, ezzel a DefiLlama szerint 160,79 millió dolláros mindenkori csúcsot ért el. Ebből az összegből több mint 70%-a decentralizált tőzsdén (DEX-en) a SundaeSwapon van zárolva.

Rekord mennyiséget tartanak a bálnák Cardanoban Forrás:thecryptocoinreport.medium.com

"Úgy tűnik, hogy a Cardano az okosszerződések elindítása nélkül eltöltött évek után ígéretes jeleket mutat a továbbiakra. A nagybefektetők ADA felhalmozásából ez mutatkozik meg" - mondta Lucas Outumuro, az IntoTheBlock kutatási vezetője heti jelentésben.

A múlt héten a Cardano blokkláncán futó DEX, az AdaSwap 2,6 millió dolláros tőkeemelést hajtott végre az iAngels kockázati tőkecég és több más befektető, köztük a színész és producer Gal Gadot és férje, Jaron Varsano vezetésével.

"Az intelligens szerződéses képességek évekig tartó hiánya után a Cardano kezd vonzerőt mutatni az alkalmazási rétegében. Most a Cardano DEX-ei olyan neves kriptoalapokból gyűjtöttek tőkét, mint például a Three Arrows Capital." - jegyezte meg Outmuro.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

Agresszív felhalmozás

A bálnák által kezelt Cardano állomány több mint 40%-kal nőtt ebben az évben. "A 70%-os korrekciót követően ezek a címek agresszív felhalmozásba kezdtek. Ez a csoport, valamint a 100 millió feletti ADA-val rendelkezők száma kétszámjegyű növekedést regisztráltak hónapról-hónapra" - mondta Outumuro.

A nagybefektetők megújult érdeklődése kedvező jel lehet, feltéve hogy a széleskörű piaci érdeklődés újra erőre kap. A szeptember eleji bálnaeladások az árcsökkenés előrejelzőjének bizonyultak.

"Ezek a (bálna) címek korábban nagy mennyiségben eladták coinjaikat közvetlenül az ADA összeomlása előtt" - jegyezte meg Outmuro.

Rekord mennyiséget tartanak a bálnák Cardanoban Forrás:newsbtc.com

 

Összefoglalva

Az ADA szeptember 2-án tetőzött, 3 dollár felett is járt. Azóta több mint 70%-ot veszített az akkori értékéből. A piaci kapitalizációja alapján a kilencedik legnagyobb kriptovaluta. A cikk megírásának pillanatában 0,8080 dollár közelében forgott, ez pedig 5%-os csökkenést jelent 24 órás kereskedést nézve. A bálnák gyakran képesek mozgásukkal befolyásolni a piacot, ugyanakkor kisbefektetőként nem érdemes vakon lekövetni a mozgásukat. Azonban érdemes lehet szemmel tartani őket és a legfrissebb globális eseményeket. 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.97% $63,432.89
Ethereum ETH -1.14% $3,121.75
BNB BNB -1.73% $556.89
Solana SOL -7.43% $139.86
XRP XRP -1.23% $0.4983
Dogecoin DOGE -0.31% $0.1624
Cardano ADA -2.16% $0.4615
Litecoin LTC -1.95% $78.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!