Coinmixed kriptovaluta váltó_magyar

Binancecoin (BNB) árfolyam

Binance Coin (BNB) jelenlegi árfolyama $348.59 és $53.77 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára -1.21% változott az elmúlt 24 órában.


 • binancecoin
  Binance Coin (BNB)
 • Jelenlegi ár
  $348.59
 • 24h %
  -1.21%
 • Piaci kapitalizáció
  $53.77 B
 • Napi forgalom
  $1.45 B
 • Elérhető készlet
  154.53 M BNB
 • Népszerűség
  4

 

Binancecoin (BNB) árfolyam grafikon


Grafikon betöltése...

 

Binancecoin (BNB) ár kalkulátor

Enter Amount
Base Currency
Convert To

10 Binance Coin (BNB)
=
3,479.70USD

 

Mi az a Binancecoin (BNB)?

A BNB a Binance tőzsde és DEX saját kriptovalutája. A Binance többféle módon honorálja a coin költését és tartását, valamint a Binance Chain amin fut, egy alacsony költségű okosszerződés platform.

Az eredetileg ERC-20 tokent 2017-ben kezdte el árusitani a tőzsde Chagpeng Zhao vezetésével, és 200 milliót hoztak létre az ICO alatt. A BNB a kereskedési díj formájában visszaáramlik a tőzsdéhez, aminek egy részét a Binance coin égetéssel megsemmisíti, ezzel csökkentve a forgalomban lévő készletet 100 millióig negyedévente.

Kereskedési díjkedvezményen kívül a coin birtoklásával lehet reszt venni a Binance IEO-kban, vagy nagyobb visszatérítést kapni a Binance saját Visa kártyájára vásárlások után. A BNB közvetlen fizetőeszköznek is használható, mivel 1 mp a tranzakcióidő és még mikrotranzakciókhoz is elég alacsony a hálózati díj.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.