Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #190
 logo

Memecoin (MEME) árfolyam

$0.02655 1.26% (24h)

0.00000043 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $315,434,798
Forgalom (nap): $48,438,491
Elérhető készlet: 69,000,000,000 MEME
Keringő készlet: 11,879,411,179 MEME

Élő Memecoin árfolyam grafikon

Memecoin vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Memecoin (MEME) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Memecoin árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Memecoin aktuális árfolyama?

A(z) Memecoin árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) MEME árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Memecoin (MEME) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (MEME) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Memecoin árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Memecoin-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Memecoin-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Memecoin árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Memecoin árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő MEME mennyiség és az egyedi Memecoin ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Memecoin forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető MEME készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Memecoin árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Memecoin készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Memecoin technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) MEME értékét és hosszú távú kilátásait.