A Bitcoin piaci kapitalizációja az aranyéval vetekedhet majd

Szerző: | dec 10, 2020 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A Winklevoss ikrek azt vízionálják, hogy a jövőben a Bitcoin piaci kapitalizációja 40 szeresére nőve megelőzheti majd az aranyét is.

 

Szingapúri Fintech Fesztiválon a jövő pénzügyi lehetőségei lesz a fókuszban

December 7-11 között tartják Szingapúrban a Fintech Fesztivált. Az eseményen a világ fintech cégeinek vezetői tartanak előadást, a jelen és jövő pénzügyi lehetőségeiről. Az előadók között szerepel az Ethereum alapítója Vitalik Buterin, HSBC vezérigazgatója Noel Quin, a Diem Szövetség vezérigazgatója Stuart Levey, a Google, a Microsoft és a PayPal vezérigazgatói is. Ugyancsak megszólaltak a Bitcoinba igazán korán befektető Winklevoss testvérek is. 

Az előadás során a Winklevoss testvérek megerősítették azt a korábbi állításukat, miszerint a távoli jövőben a Bitcoint, darabonként 500.000 dollárért szeretnék értékesíteni. 

 

A Bitcoin piaci kapitalizációja meghaladhatja az aranyét is

A feltételezést, miszerint a Bitcoin ára elérheti az 500.000 dollárt is a jelenlegi viszonylag még alacsony Bitcoin piaci kapitalizációra alapozzák. A Bitcoin rengeteg előnye miatt, feltételezésük szerint az árfolyam akár a 40 szeresére is emelkedhet majd, ami ezzel meghaladja majd az arany, nagyjából 9 ezer milliárd dolláros piaci értékét. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A beszédében Cameron rámutatott a fiat pénzügyi rendszerek hatalmas mennyiségű pénznyomtatására, amely az infláció körüli egyik aggodalmat okozza. Ez a tényező is növeli az olyan eszközök iránti keresletet mint a Bitcoin. 

Elmondták még, hogy a Bitcoin már most jelentős előnyöket kínál az arannyal, mint monetáris áruval szemben. Például gondoljunk csak az átadás könnyebbségét és a termelés sebességét befolyásoló külső erőkkel szembeni immunitására. 

 

A kriptovaluták és a társadalom viszonya

A kriptovaluták pozitív látásmódjának ellenére megfigyelhető egy földrajzi egyenetlenség. A szabályozási egyértelműség hiánya számos feltörekvő gazdaságban akadályozza az üzleti vállalkozások és a szolgáltatások növekedését a technológia körül. Tudomásul véve ezt a tényt, a Winklevoss ikerk kiterjesztik a kriptovaluta váltó vállalkozásukat (Gemini Exchange) a feltörekvő régiókra is. 

Továbbá felhívták a szabályozók és a hatóságok figyelmét arra, hogy a szabályozásokat használják arra, hogy elgördítik az akadályokat a kripto startupok elől, figyelmeztetve arra őket, hogy a nehéz és bürokratikus szabályozás ellehetetleníti az innovációt. 

Korábban a VanEck alapkezelő magyar származású igazgatójával, Gurbács Gáborral beszéltünk a Bitcoin és kriptovaluta piac szabályozásának témájáról, ezt itt tudjátok visszahallgatni: LINK

 

Bitcoin piaci kapitalizációja | CryptoFalka

Forrás: pixabay

Az Apple a Szillícium völgyben egy garázsban kezdte, a Facebook egy kollégiumi szobában. Vigyázni kell arra, hogy a járulékos költségek ne legyenek túl nagyok. – mondta Cameron.

Tyler elutasította a kripto közösség provokatív retorikáját, amely a Bitcoin azon lehetőségét illeti, hogy a régi szektort elavulttá tegye. Majd azt állította, hogy a kriptográfia növekedése a bankokkal való együttműködés függvénye is:

Ha az emberek Bitcoint akarnak vásárolni akkor azt valószínű fiat valutáért veszik. Tehát hidat kell képezni a fiat és a kripto világa között, és ehhez a bankokra szükség van.

 

Összefoglalva

Cameron még hozzátette, hogy a bitcoin bikapiac ellenére ez még csak az eleje, az ágazat gyerekcipőben jár. Tyler pedig arra kérte az embereket, hogy a saját érdekükben ismerkedjenek meg a Bitcoinnal:

Figyeljenek a Bitcoinra és a kriptográfiai eszközökre, mert nem volt ilyen technológiai forradalom az internet óta. Ez nem divat, ez átalakítja a pénzt, az internetet és a körülöttünk lévő világ megannyi részét. És mindez még csak most kezdődik. 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka