Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Trillió dolláros klub: a Bitcoin már a Meta sarkában lohol

Trillió dolláros klub: a Bitcoin már a Meta sarkában lohol

A világ legértékesebb vállalatainak részvényeivel és a nemesfémekkel összehasonlítva a Bitcoin (BTC) ismét bekerült a TOP 10 legértékesebb eszköz közé.

Újra 50 000 dollár felett a Bitcoin árfolyama

A Bitcoin 2021 decembere után először érte el újra az 50 ezer dollár feletti árat, amiben a Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatos befektetői izgalom, valamint a közelgő „felezés” is jelentős szerepet játszhatott.

Ha a bikapiac folytatódik, a Bitcoin felkúszhat a piaci kapitalizáció élmezőnyébe. A korábbi bitcoin csúcs 67 617 dollár volt, ami majdnem 1,3 trillió dolláros piaci kapitalizációhoz vezetett.

A cikk megjelenésének időpontjában a BTC kényelmesen ül a tizedik helyen, viszont a Meta (korábban Facebookként ismert) már aggódhat poziciójáért. Habár valószínűtlen, hogy a BTC egyetlen mozdulattal behozza a különbséget, mégis a kriptoközösségen belül elindult egy spekuláció, hogy vajon mikor lép a digitális eszköz a Meta helyére.

piaci kapitalizáció I Cryptofalka

Ha a Bitcoin sikerrel jár és túlszárnyalja a Meta-t, akkor következik az ezüst (1,28 trillió dollár), majd az Amazon, a Nvidia és az Alphabet (mindhárom körülbelül 1,8 trillió dollár piaci kapitalizációval rendelkezik).

100 000 dolláros BTC árnál már a Google sem lenne ellenfél

Ezután könnyűszerrel verekedheti át magát a digitális valuta a piaci kapitalizáció rangsorában, azonban a 2-3 trillió dolláros klubtagsághoz körülbelül 100 ezer dolláros árfolyamra lenne szükség. Itt majd harcba szállhat a Saudi Aramco, a Microsoft és az Apple cégekkel.

Eth up Cryptofalka

A bitcoint a csúcson az arany várja, azonban a több mint 13 trillió dolláros piaci tőkeértékkel rendelkező nemesfém az eszközök Mount Everestje.

Az Ethereum is bikás hangulatban van

Eközben az Ethereum (ETH) jelenlegi 330 milliárd dolláros piaci tőkeértéke a 31. helyen áll, megelőzve olyan multinacionális vállalatokat, mint a Nestle, Toyota vagy Coca-Cola. 

ethereum piaci kapitalizáció I Cryptofalka

Néhány elemző olyan forgatókönyvet képzel el, amelyben az Ethereum folytatja felfelé ívelő lendületét a Bitcoin növekvő nyereségeivel párhuzamosan. Ez a világ második legértékesebb kriptopénzét olyan nagy technológiai cégekkel állíthatja szembe, mint a Samsung vagy akár később a Mastercard.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.67% $64,617.21
Ethereum ETH 0.58% $3,091.67
BNB BNB 1.34% $560.17
Solana SOL 5.38% $146.33
XRP XRP -0.33% $0.4987
Dogecoin DOGE 1.48% $0.1524
Cardano ADA 4.05% $0.4741
Litecoin LTC -0.42% $81.23
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!