Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A 10 leggyakoribb Google kérdés a kriptovalutákról

A 10 leggyakoribb Google kérdés a kriptovalutákról

A 10 legnépszerűbb kriptovalutákkal kapcsolatos Google keresés az általános befektetők körében megnövekedett kíváncsiságról tanúskodik.

 

Miről szól a Google kutatás?

Amire az emberek rákeresnek a Google-on, nyers betekintést nyújt a valódi gondolkodásmódba, gyakran felfedi érdeklődésüket, félelmeiket és egyéb érzelmeiket egy adott témával kapcsolatban.

A 10 legnépszerűbb kriptovalutákkal kapcsolatos Google keresés az általános befektetők körében megnövekedett kíváncsiságról tanúskodik – ezt két „Miért”, három „Mi” és öt „Hogyan” kérdés képviseli. Nézzük végig a legtöbb kripto vonatkozású Google keresést, a leggyakoribbtól a legritkábbig!

 

Google | Cryptofalka bbc.co.uk

 

1. Mi a kriptovaluta?

Még a hagyományos pénzügy tizenhárom évvel ezelőtti megzavarása után is a legnépszerűbb kérdés, amelyet a befektetők feltesznek a Google-nak: „Mi a kriptovaluta”. A 256 000-es globális keresési mennyiséggel (GV) ez a Google keresés közel ötszörös erővel (4,7) árnyékolja be a második leginkább kriptográfiai vonatkozású keresést.

Ez azt jelzi, hogy a tömegek kriptovalutákkal kapcsolatos oktatása terén milyen hiányosságok vannak. A nyilvánvaló érdekkonfliktus ellenére azonban a kriptovállalkozók szerte a világon félreteszik nézeteltéréseiket és egyetértenek abban, hogy az emberek kriptovalutákkal kapcsolatos oktatása katalizátorként szolgálhat a mainstream elfogadáshoz.

Nexo kriptovaluta váltó

 

2. Mi a kripto?

A kriptovalutákkal kapcsolatos második legtöbb Google kérdés meglepő módon csupán a legfelső kérdés iterációja, amely így hangzik: „Mi a kripto”. A kérdés 54 000 GV-t mutatott ki, ami az elődjével kombinálva megerősíti a tömegek kriptovalutákkal kapcsolatos oktatásának szükségességét.

A "Mi" kérdés rávilágít az emberek tájékozottságának hiányára és arra, hogy le kell rövidíteni a tanulási görbét az új és törekvő befektetők számára.

3. Hogyan fektessünk kriptovalutába?

A legnépszerűbb Google keresések harmadik helyén az első befektetéssel kapcsolatos kérdés áll: „Hogyan fektessünk kriptovalutába”. A 44 000-es GV-vel a Google által keresett kérdés a kriptobefektetések iránti növekvő érdeklődést szemlélteti az elhúzódó medvepiac ellenére is.

A kulcsszavak rámutatnak arra is, hogy egyszerűsíteni kell a kriptovalutákba történő befektetés folyamatát. Ez a kereskedési platformok újratervezését vonja maga után, hogy azok intuitívabbak legyenek az új befektetők számára, akik áttérnek a hagyományos pénzügyről a kriptovilágba.

4. Mi a kriptobányászat?

A negyedik helyet 37 000-es GV-vel egy olyan keresés szerezte meg, ami meglepően a legtermészetesebb dolog, amely a kripto-ökoszisztéma elmélyült megismerése során elkezdheti érdekelni az embert – „Mi a kriptobányászat”.

Azok a befektetők, akik alapszinten ismerik a kripto-ökoszisztémát, hajlamosak kipróbálni a bányászatot, mint a kriptovalutákon keresztüli passzív bevételszerzés eszközét. Az a gondolat, hogy egy régi számítógépet újrahasznosítsanak kriptovaluták keresésére a hálózat támogatásával, népszerű keresés volt a kriptovaluták korai napjaitól kezdve. Az utóbbi időben már készen kapható bányászfelszerelések pedig lehetővé teszik a kezdők számára, hogy a kriptobányászatot életképes karriernek tekintsék.

5. Hogyan vegyünk kriptovalutát?

Tekintettel a kriptovaluták növekvő népszerűségére, a „Hogyan vásároljunk kriptovalutát” keresés az ötödik helyet foglalja el, mint a legtöbbet keresett kriptoval kapcsolatos kulcsszó a Google-on. A 36 000-es GV nyilvánvaló érdeklődést mutat a kriptovaluták vásárlása iránt.

A medvepiacokat gyakran tökéletes időszaknak tekintik a magas hozamú befektetésekhez. A csökkenő árak miatt a meglévő és az új befektetők versenyt folytatnak az ilyen befektetések során, miközben a piac felkészül az újabb bikaviadalra.

 

Google | Cryptofalka currency.com

 

6. Miért omlik össze a kripto?

Az elhúzódó medvepiacok hatása beszivárgott a legnépszerűbb Google keresésekbe is, ugyanis a befektetők megpróbáltak választ találni a „Miért omlik össze a kripto” kérdésre. A 2022-es medvepiac katasztrofálisnak bizonyult számos kripto-ökoszisztéma számára, és egyik napról a másikra dollármilliókat törölt el. Ennek eredményeként a Google keresése 33 000 GV-t mutatott ki.

Az árak folyamatos szabadesése, valamint az esést tompító nyilvánvaló támogatás hiánya negatív befektetői hangulatot generált szerte a világon. A veszteségek ellenére azonban a hagyományos valuták inflációja arra kényszerítette a befektetőket, hogy újragondolják a Bitcoint (BTC) és más népszerű kriptovalutákat a vásárlóerő kimerülése elleni fedezetként.

7. Hogyan működik a kriptovaluta?

A mai befektetők által feltett alapvető kérdés: „Hogyan működik a kriptovaluta” a hetedik legtöbbet keresett kérdés, 27 000 GV-vel.

A hatalmas veszteségeket követően a nagyközönség megoszlott a kriptoprojektek belső működésébe vetett bizalmat illetően. A kriptovaluták (vagy egy adott kriptográfiai projekt) működésének megértése segít feltárni a befektetések rejtett kockázatait.

8. Miért áll rosszul a kripto?

Mivel a népszerű projektek, mint például a Polygon az utóbbi időszakban rendszeresen szolgáltatáskimaradást jelentenek be, a nagyközönség feltette a kérdést: „Miért áll rosszul a kripto”, ez pedig 21 000 GV-t eredményezett.

Tekintve, hogy bizonyos projektek különféle okok miatt kénytelenek leállítani a pénzkivonást és blokkolni a pénzalapokat, a befektetők gyakran az interneten igyekeznek megtalálni a választ a hasonló helyzetekre. Ez a top 10-be kerülő keresés a szolgáltatások leállásának példátlan növekedését mutatja be. Az idő előtti szolgáltatás- és blokklánc-leállások a negatív befektetői hangulat elsődleges mozgatórugói.

9. Hogyan hozzunk létre kriptovalutát?

Sokak számára a saját kriptovaluta létrehozásának, marketingjének és eladásának ötlete jobbnak tűnik, mint mások által generált dolgokba fektetni. A „Hogyan készítsünk kriptovalutát” a kilencedik legtöbbször keresett kifejezés a Google által a kripto területén, 14 000 GV-vel.

Manapság már gyakorlatilag bárki elindíthatja saját tokenjét. Azonban pusztán egy kriptovaluta bevezetése anélkül, hogy bármilyen hasznosság, cél vagy szolgáltatás lenne mögötte, hosszú távon kudarcra van ítélve.

10. Hogyan kereskedjünk kriptovalutával?

A Google top 10 kérdéslistáján az utolsó helyen áll a „Hogyan kereskedjünk kriptovalutával” 13 000 GV-vel. A befektetők a kriptovaluták növekvő népszerűsége ellenére továbbra is kutatnak új módszereket a digitális pénzekkel történő kereskedésre.

A joghatóságok alapján a kriptoplatformok megkezdték a régiók szabályozási követelményeinek megfelelő szolgáltatásokat kínálni. Ennek eredményeként a befektetőknek előzetes kutatást kell végezniük, hogy megtalálják a legmegfelelőbb platformokat a kripto kereskedéshez, miközben odafigyelnek a helyi törvények betartására is.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.61% $57,104.39
Ethereum ETH 2.35% $3,248.91
BNB BNB -1.29% $396.2
Solana SOL -1.62% $108.23
XRP XRP 7.33% $0.5901
Cardano ADA 1.50% $0.6255
Dogecoin DOGE 9.56% $0.09862
Litecoin LTC 2.87% $74.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!