Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az utóbbi időben nőtt a kriptobefektetések iránti bizalom

Az utóbbi időben nőtt a kriptobefektetések iránti bizalom

Ugyan nőtt a kriptobefektetések iránti bizalom, a Bitstamp szerint a szabályozással kapcsolatos bizonytalanság továbbra is a fő akadály. 

 

Nőnek a kriptobefektetések

A Bitstamp globális kriptotőzsde kedden tette közzé Crypto Pulse felmérését, amely arra a következtetésre jutott, hogy mind az intézményi, mind a lakossági befektetők úgy vélik, hogy a kriptobefektetések egy évtizeden belül megelőzik a hagyományos befektetési eszközöket.
 
kriptofizetés egyszerűen | Cryptofalka Forrás: JackOfAllTechs.com
 
Konkrétan az intézményi válaszadók 80%-a, a lakossági befektetők 54%-a válaszolt igennel a kérdésre. A felmérésben azt is megkérdezték, hogy az elkövetkező 10 évben a kripto általánosan elfogadott lesz-e. Valamivel magasabb arányban az intézményi válaszadók 88%-a és a lakossági befektetők 75%-a válaszolt igennel. Ez az általánosan pozitív hozzáállás 28 563 válaszadótól származott, köztük 5 450 vezető intézményi befektetési stratégiai döntéshozótól és 23 113 lakossági befektetőtől, 23 országból.

[embed]https://twitter.com/Bitstamp/status/1518921346813681666[/embed]

Julian Sawyer, a Bitstamp vezérigazgatója nyilatkozatában kijelentette, hogy a kriptobefektetések ma már a fő befektetések élvonalába tartozik.
"Láttuk, hogy a világjárvány óta eltelt években megnőtt az érdeklődés, és a kripto a globális makrogazdasági kérdésekről folytatott szélesebb körű párbeszéd része lett. Felmérésünk azt mutatja, amit már régóta látunk a piacon: nem a digitális eszközök túléléséről lehet beszelni, a kérdés egyre inkább az evolúciójuk.” 

 

A befektetők megbíznak a kriptovalutákban

Amikor a kriptoról mint eszközosztályba vetett bizalomról volt szó, a befektetési szakemberek 71%-a és a mindennapi befektetők 65%-a nyilatkozott úgy, hogy bízik a kriptoban. Az ingatlantulajdonba és részvényekbe vetett bizalomhoz képest azonban a kriptobefektetések még mindig hátrányban vannak. A lakossági válaszadók 67%-a véli úgy, hogy a kripto megbízható befektetés, míg 11%-uk szerint nem megbízható. Ami pedig a decentralizált finanszírozást (DeFi) illeti, az olyan befektetési eszközöket, mint a stabilcoinok és az NFT-k, a bizalom szintje 60% fölé ment a lakossági és intézményi befektetők körében egyaránt.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Bitstamp azt sugallta, hogy minden bizonytalanság a kriptoval kapcsolatos szabályozás hiányából fakadhat. A kriptoval kapcsolatos bizalmat globális szinten elsősorban a fejlődő országok és az instabil gazdaságok vezérlik, ahol alacsony a hagyományos pénzügyi rendszerbe vetett bizalom. Az Egyesült Államokban Joe Biden elnök márciusban aláírt egy végrehajtási rendeletet, amely a digitális eszközökre vonatkozó szabályozási kerettel foglalkozik. Tehát a szabályozás lassan de biztosan végbe megy. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.02% $65,643.18
Ethereum ETH -3.51% $3,445.32
BNB BNB -1.62% $595.07
Solana SOL -7.57% $136.6
XRP XRP 0.30% $0.4926
Dogecoin DOGE -9.58% $0.1217
Cardano ADA -7.79% $0.3794
Litecoin LTC -5.89% $73.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!