Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Komoly ellenálláshoz érkezett a Bitcoin árfolyam

Komoly ellenálláshoz érkezett a Bitcoin árfolyam

Az elmúlt napok kiváló teljesítménye után újra vízválasztó előtt a Bitcoin árfolyam! Komoly ellenálláshoz érkezetünk, újra nagyobb dinamika várható a piacon.

 

Az emelkedés után ellenálláshoz érkezett a Bitcoin árfolyam

Ahogyan korábbi cikkeinkben írtuk rég nem látott zuhanást tapasztalt az egész tőzsdei világ, zuhant az arany, olaj S&P 500 és a Bitcoin árfolyam is. Azonban, ami említésre méltó, hogy a Bitcoin tudott ezek közül a legnagyobbat pattanni és már gyorsan elkezdte a hatalmas zuhanás korrekcióját.

Bitcoin árfolyam BTCSP500-1d-20200324

Azóta szerencsére a gazdasági élénkítő csomagoknak és a már-már túladott piacoknak köszönhetően a hagyományos piacok is szépet tudtak korrigálni. Viszont a Bitcoin ár érkezett meg talán leghamarabb egy komoly ellenállásához.

A lenti Bitcoin grafikonján láthatjátok, hogy néhány napja szépett tudot pattanni a Bitcoin árfolyam a korábbi csökkenő árcsatorna alsó támaszáról, ezt pedig egy +35%-os emelkedés követte! Most viszont elérkeztünk a csökkenő árcsatorna felső ellenállásához

Bitcoin árfolyam cryptofalka BTCUSD-1d-20200327_2

Ami fontos, hogy ezt az ellenállást több indikátor is tovább erősít! Ugyanis a narancs görbével jelölt napi 22-es EMA (22 napos exponenciális mozgó átlag) és egy korábbi pirossal jelölt vízszintes támasz is itt sorakozik. Ezzel több jel is azt mutatja, hogy a 7000-es zóna egy keményebb dió lehet, ami akár le is ütheti az árat a csökkenő árcsatornán belül.

Az ellenállások jelenlétét az indikátorok is megerősítik! Az SRSI indikátor túladott, az MFI indikátor eladási jelzést ad.

Összességében ezért azt lehet mondani, hogy túl vagyunk egy szép +35%-os korrekción, komoly ellenálláshoz érkeztünk, ami miatt akár nagyobb dinamika is várható a napokban a Bitcoin árfolyamnál. (Ha sikerül 7100 és az ellenállás zóna felett zárni akkor vállna hiteltelenné a mostani "csúnya felhő")

 

A fundamentális alapok továbbra is erősek ennek ellenére

Annak ellenére, hogy a Bitcoin árfolyamon jelenleg simán benne van a pakliban egy újabb korrekció, még nem temetnénk a Bitcoint hosszabb távra! Ugyanis az elmúlt napokban is szépen ellen tudott menni a hagyományos tőzsdei termékeknek és talán a legjobban állt eddig helyre a zuhanásból. Ez mellett szinte erősebbek a fundamentális alapok, mint valaha, közeleg a blokk felezés is, talán pontosan a mostani pénzügyi világ válság ad egy esélyt annak, hogy a Bitcoin megmutassa, hogy mennyire is képes ellátni eredeti feladatát. Erről a részletes cikkünket itt találjátok: A Cryptofalka szerint ez lesz a Bitcoin blokkfelezés hatása

A fundamentális alapok erősek, ha pedig sikerülne a következő hetekben kitörni a csökkenő árcsatorna felső ellenállásából akkor ismét szabad lenne a terep és újból szép profitokat tudna generálni. De ehhez nagy valószínűséggel szükség lesz most még egy kis pihenőre a Bitcoin árfolyamon.

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Itt lenne a következő pénzügyi világválság? A számok azt mutatják!
  3. Elérte a pánik a kripto tőzsdéket, tanácsok zuhanás közepette
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.54% $63,203.95
Ethereum ETH 0.85% $3,090.71
BNB BNB 0.99% $554.24
Solana SOL -3.14% $136.97
XRP XRP 1.15% $0.4932
Dogecoin DOGE 5.47% $0.1585
Cardano ADA 1.71% $0.4541
Litecoin LTC 0.84% $77.59
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!