Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb kriptovaluta ranglista frissítést adott ki Kína

Újabb kriptovaluta ranglista frissítést adott ki Kína

A Kínai Információs és Ipari Fejlesztési Központ (KIIFK) ismét felülvizsgálta a kriptovaluta projektek rangsorolását tartalmazó listáját. Harminchét kripto projektet értékeltek három alkategória szerint. A  kriptovaluta ranglista élén továbbra is az EOS, Tron és Ethereum szerepel, a Bitcoinnak pedig sikerült pár helyezéssel feljebb törni.

 

Tizennyolcadik alkalommal frissített kriptovaluta ranglista

A legutóbbi frissítés áprilisban került kiadásra. Ezúttal is ugyanazon 37 kriptovaluta projektet rangsoroltak három szempont szerint: alap technológia, alkalmazhatóság és kreativitás.

A kriptovaluta ranglista tizennyolcadik kiadásában a Bitcoin összértékelése növekedett valamelyest, így a 14. helyről a 12.-re törekedte fel magát. A Bitcoin Cash (BCH) ugyanakkor a 31. pozícióból a 34.-re került. Míg az EOS, a Tron (TRX) és az Ethereum (ETH) továbbra is a dobogó első 3 helyezettje maradt.

kripto ranglista

A KIIFK kiemelte, hogy az értékelési módszere változatlan maradt az előző periódus óta. Az alap technológia szempont továbbra is az össz-index 65%-át teszi ki. Az innováció 20%-ot tesz a latba, valamint a kreativitás 15%-ot számít.

A kriptovaluta ranglista körülbelül kéthavonta kerül frissítésre a KIIFK blokklánc kutatási intézete által. Továbbá a ranglista összeállításában és értékelési munkában több szervezet is részt vesz, például a Kínai Szoftver Értékelési Központ. Ez utóbbi korábban kijelentette, hogy a kiértékelés eredménye segíthet a KIIFK csoportnak jobb technikai konzultációval szolgálni a kripto projektek kapcsán a kormány szakembereinek, üzleti vállalatoknak, kutatóintézeteknek, valamint a technológia fejlesztőinek egyaránt.

A Longhash nevű, blokklánc adatokkal foglalkozó cég szerint jelenleg 83199 blokklánc társaság van bejegyezve Kínában. Ebből 29053 van működésben, míg 59339 vállalkozástól van megvonva a jogi státusz vagy működési engedély.  Ugyanakkor a bitcoin és ethereum törvények által védett, legális tulajdont képez Kínában. Májusban a kínai törvényhozók legfelsőbb határozatban fogadták el a polgári törvénykönyvet, amely a kripto örökség védelméről szól.

- Lénárd

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.68% $69,871.58
Ethereum ETH -1.56% $3,706.71
BNB BNB 0.24% $618.61
Solana SOL -0.87% $178.46
XRP XRP -1.45% $0.5331
Dogecoin DOGE 1.36% $0.1661
Cardano ADA -3.55% $0.4831
Litecoin LTC -2.38% $86.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!