Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta tőzsdét indít a PayPal Venmo applikációja is

Kriptovaluta tőzsdét indít a PayPal Venmo applikációja is

A Square cash app riválisa, a Venmo, amely a PayPal tulajdonában van, kriptovaluta kereskedelem bevezetését tervezi. 

A Payments app, a Square mobil fizetési applikációja 2017-es téli bikapiac idején integrálta a Bitcoin kereskedést mobil applikációjába. A rivális PayPal tulajdonában lévő fizetési cég, a Venmo, követi példáját azzal, hogy kriptovaluta kereskedelmet indít, egyelőre négy fő coinnal: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litceoin (LTC) és Bitcoin Cash (BCH).

 

Venmo app lehetővé teszi a kriptovaluta fizetést

A kriptovaluta kereskedés az élesítés pillanatától elérhetővé válik a Venmo 70 millió ügyfele számára. A coinokat közvetlenül az alkalmazáson keresztül lehet megvásárolni vagy értékesíteni, esetleg portfóliót építeni. Az alkalmazás kiterjedt útmutatót is kínál a tapasztalatlan ügyfelek számára, amelyek segítenek jobban eligazodni a kriptovaluta kereskedés útvesztőiben.

Venmo kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka Forrás: https://newsroom.paypal-corp.com/

A Venmo felhasználói akár 1 dollár értékű kriptovalutát is vásárolhatnak, és egyenlegükből vagy a hozzárendelt bankszámlájukról és betéti számláról származó pénzeszközöket is felhasználhatják részvényeik vásárlásához és eladásához.

A Venmo korábbi kutatásaiból kiderült, hogy ügyfeleinek több mint 30% -a már 2020-ban megkezdte kriptovaluta vagy részvények vásárlását. A befektetők mintegy 20% -a a COVID-19 járvány idején kezdte meg vásárlását, ami arra utal, hogy gazdasági válság felgyorsította a digitalizálás és az új pénzügyi technológiákkal való kísérletezés tendenciáit.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Teljes körű hitelesség és biztonság

A Venmo kriptovaluta támogatását a Paxos Trust Company-vel, a kriptotermékek, például a stabilcoin és más szolgáltatások szabályozott szolgáltatójával való partnerség biztosítja. A Venmo tulajdonosa, a PayPal, szintén rendelkezik feltételes Bitlicense-rel a szigorú New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériumától. Olyan fizetési processzorok, mint például a PayPal, kötelesek párosulni olyan cégekkel, amelyek már teljes körű pénzügyi licenceket kaptak - ahogyan ebben az esetben a Paxos is.

 

Összegzés

Alig egy héttel ezelőtt a PayPal vezérigazgatója már utalt a folyamatban lévő fejleményekre. A fizetési óriás novemberben vezette be a kriptográfiai kínálatát az Egyesült Államokban. Dan Schulman akkor elmondta, hogy nem csupán a kriptovaluták elterjedésének elősegítése a célja, hanem az is, hogy elterjedjen a kriptovaluta fizetés, az intelligens szerződések és a blokklánc technológia világszerte a mindennapi tranzakciók során.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.75% $66,704.37
Ethereum ETH 1.66% $3,621.97
BNB BNB 0.36% $609.65
Solana SOL 3.73% $150.73
XRP XRP -0.29% $0.4881
Dogecoin DOGE 0.37% $0.137
Cardano ADA 0.52% $0.416
Litecoin LTC -0.15% $78.99
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!