Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Megviselte a Bitcoin emelkedését az említett ellenállás

Megviselte a Bitcoin emelkedését az említett ellenállás

Tegnapelőtti cikkünkben hívtuk fel a figyelmet egy komolyabb ellenállásra a Bitcoin grafikonján, aki jól játszotta ki a lapokat 10% esést kerülhetett el!

 

Egyértelműen elutasította a Bitcoin emelkedését az említett ellenállás

Március 27-ei cikkünkben hívtuk fel olvasóink figyelmét, hogy a napok óta tartó enyhe emelkedő trend helyett újra komolyabb ellenállás következik és akár fordulhat a trend.

A lenti Bitcoin grafikonján láthatjátok, hogy néhány napja szépett tudot pattanni a Bitcoin árfolyam a korábbi csökkenő árcsatorna alsó támaszáról, ezt pedig egy +35%-os emelkedés követte! Most viszont elérkeztünk a csökkenő árcsatorna felső ellenállásához. Ami fontos, hogy ezt az ellenállást több indikátor is tovább erősít! Ugyanis a narancs görbével jelölt napi 22-es EMA (22 napos exponenciális mozgó átlag) és egy korábbi pirossal jelölt vízszintes támasz is itt sorakozik. Ezzel több jel is azt mutatja, hogy a 7000-es zóna egy keményebb dió lehet, ami akár le is ütheti az árat a csökkenő árcsatornán belül. - Cryptofalka 2020.03.27

Sajnos / nem sajnos így is történt és a csökkenő árcsatorna felső ellenállása elutasította az emelkedést, azóta 6100 dollárt ér már csak egy Bitcoin. Ez durván 600 dollárral kevesebb, mint az előző cikkünk időpontjában.

Bitcoin ellenállás cryptofalka BTCUSD-1d-20200329

 

Amíg nem tudunk kitörni az árcsatornából negatív a kép

Azzal, hogy a Bitcoin ellenállás hárítani tudta az emelkedésünket, ismételten hitelesítettük a csökkenő árcsatornánkat. Ez azért fontos, mert megadja a jelenlegi mozgásunk macro képét, ami pedig egy csökkenő trend. Amíg nem fogunk tudni kitörni az árcsatorna felső ellenállásából addig a medvéknek áll a zászló és akár további csökkenés vagy maximum oldalazás várható.

A napos Bitcoin grafikon mellett sajnos a rövidebb 1 vagy 4 órás nézetek sem adnak szebb képet, egyelőre még nem látható pozitív alakzat vagy indikátor, ami ellen tudna mondani a napos grafikon negatív képének.

Bitcoin ellenállás cryptofalka BTCUSD-4h-20200329

A 4 órás Bitcoin grafikonon például egy potenciális dupla csúcs, mint negatív alakzat is benne van a pakliban. A zöld támasz zóna potenciális letörése esetén lehet további esésre számítani. Jelenleg ez, a zölddel jelölt 5800-6000 dolláros zóna nyújthat támaszt a mostani csökkenésnek.

 

Szomorúságra nincs ok, csökkenő trenden is szépen lehet profitálni

Azért szuper a tőzsdei kereskedés, mert a tőkeáttételes short és long pozíciók segítségével mindegy, hogy csökkenő vagy emelkedő trendünk van, szépen tudunk profitálni a kereskedésből. A mostani Bitcoin ellenállás is kiváló alkalmat adott egy ismételt sikeres short pozíció nyitására.

A privát Slackes kereskedő csoportunkban meg is játszottuk a short pozíciót, ami azóta már tőkeáttételtől függően Binances kereskedés esetén +30 vagy akár +50%-nál jár! (Tőkeáttétel nagysága x 10%)

Bitcoin kereskedés profit Bitcoin kereskedés short pozíció nyitása - 2020.03.27

 

Akiket komolyabban érdekel a kereskedés, valamint a kriptopiaci lehetőségek azoknak van már lehetőségük csatlakozni az áprilisi privát csoportunkba! 

PRIVÁT CSOPORT BEMUTATÓ ➡️ LINK
PRIVÁT CSOPORT REGISZTRÁCIÓ ➡️ LINK

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Itt lenne a következő pénzügyi világválság? A számok azt mutatják!
  3. Elérte a pánik a kripto tőzsdéket, tanácsok zuhanás közepette
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.13% $51,540.58
Ethereum ETH 2.26% $3,014.16
BNB BNB -0.21% $378.37
Solana SOL 2.01% $102.92
XRP XRP 0.99% $0.5445
Cardano ADA 2.59% $0.5949
Dogecoin DOGE 0.76% $0.08578
Litecoin LTC 0.43% $69.81
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!