Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
NEO árfolyam elemzés, hogyan teljesít a kínai Ethereum?

NEO árfolyam elemzés, hogyan teljesít a kínai Ethereum?

Technikai elemzés segítségével vizsgáljuk meg, hogyan teljesít a NEO árfolyama a Bitcoinnal szemben. Mi látható a grafikonon, mi jöhet ezután? 📊

A Cryptofalka és a CoinCash új közös játékának nyertese a NEO lett. Ezért a NEO-Bitcoin és NEO-Tether árfolyamokról készítettek nektek a Cryptofalka elemzői technikai elemzést. 🤩 A játék során az olvasók a facebookon szavazhatnak arról, hogy milyen grafikonról készüljön analízis. Az elemzés egyik részét pedig a CoinCash, másik részét a Cryptofalka oldalán olvashatjátok. Na de nézzük is mi a helyzet a NEO árfolyamával! ⤵️

 

NEO-BTC árfolyam elemzés heti nézeten

A NEO árfolyam elemzését ismételten a heti nézettel kezdjük, mégpedig a Bitcoinnal szemben. Látható, hogy a kínai Ethereumként ismert NEO projektjét is keményen megviselte a 2018-tól kezdődő medve piac. Ugyanis ezen időszak alatt az értéke durván 90%-át elvesztette, a korábbi 0,014 BTC árról, egészen 0,0008 BTC-ig csökkent a NEO árfolyama. Megjegyeznénk, hogy ez az időszak nem csak a NEO, de a legtöbb alt grafikonját hasonlóan negatívan érintette.

Ezért jelenleg, amit a legtöbb kriptovalutánál vizsgálni szoktunk az nem a csökkenés, hanem az azutáni konszolidáció formája. A múlt heti elemzésünk kiszemeltje az ADA tudott például irigylésreméltó aljat formálni. Mégpedig azzal, hogy a masszív zuhanás után egy jó hosszan elnyújtott oldalazást tudott produkálni, amely során megjelent a vevői nyomás majd az emelkedő csúcsok és aljak sorozata is. Ezt pedig az extra fejlesztések közeledése hatalmas kitörő pumpával társította. Mi látható a NEO-nál? ⤵️

NEO árfolyam elemzés I Cryptofalka NEO árfolyam heti nézeten BTC-vel szemben. 20200728

A grafikonon látható NEO árfolyamára is hasonló struktúra jellemző, hosszas csökkenő trend, majd pedig egy elnyújtott oldalazás. Ugyan az aljpontok enyhén emelkednek, de a macro nézete a formációnak mégis inkább oldalazásra emlékeztet. Főként mivel a csúcsok is stagnálnak és egyértelműen oldalaznak, nem pedig emelkednek.

Ha szeretnél többet tanulni a Bitcoin, blokklánc és a tőzsde világából, olvasd el ingyenes E-bookunkat! 22 fejezet, 172 oldal, magyarul, teljesen ingyen! 🔥 LINK 

Ezzel azt lehet mondani, hogy a NEO árfolyama is hasonló formációt mutat, mint ami megelőzte a Cardano kitörését is, de annál talán egy fokkal gyengébb még itt a formáció. A 0,001649-es tartomány az, amely a múltban többször is komoly ellenállásként funkcionált a NEO árfolyamánál. Ezt leszámítva viszonylag egy unalmas grafikonról van szó, főként a stagnálása miatt.

Ugyanis a tőzsdei kereskedés során pontosan a volatilitás hullámait célszerű meglovagolni. Ha pedig igazán hosszú távon is csupán oldalazik az ár, akkor az nem egy ideális befektetés, amibe megéri hosszú időre lekötni a coinjainkat. Persze van rá esély, hogy sikerül felkapaszkodnia és emelkedést produkálnia, de mindig célszerűbb egy olyan altra fogadni, ahol már láthatóak az éledezés jeleti. Esetleg rövidebb nézeten látszik-e már valami? ⤵️

 

NEO-BTC árfolyam elemzés napi nézeten

Az, hogy a macro heti nézeten oldalazást produkál az ár még nem feltétlen probléma. Alapvetően jobban szeretjük, amikor maga a hosszútávú mozgás is egyértelmű irányba mutat, de lehetőségünk van akár rövidebb távú nézeteken gyors, rövidebb kereskedéseket nyitnunk ha úgy van. Ezért most jobban ráközelítünk a NEO árfolyam elmúlt hónapjaira, hogy megnézzük van-e valami izgalmas ármozgás ebben a tartományban, ami rövidebb távú lehetőségeket nyithatna.

NEO árfolyam elemzés I Cryptofalka NEO árfolyam napi nézeten BTC-vel szemben. 20200728

A napi NEO-BTC árfolyam sem néz ki sokkal izgalmasabbnak, mint a heti nézet, de itt azért több érdekességet találhatunk. Egyrészt belezoomolva a képbe látható, hogy szimpla oldalazást sem lehetne ráhúzni a mozgásra, ugyanis az aljak egyértelműen emelkednek. A zöld támasz zónába való megérkezésük után szép vásárlói nyomás tud megjelenni, ami megfogja a potenciális csökkenéseket. Napi nézeten ez egy fontos zóna, amely eleste igazán negatív lenne a NEO számára. Ha ez pedig elbukna, akkor még dinamikusabb csökkenésre  is számíthatunk.

A VPVR indikátor segít a grafikonon azonosítani a magas kereskedési forgalommal taglalt területeket. Ez az indikátor jelenleg a 0,001200BTC zónához mutatja a legnagyobb ellenállást. Ezzel az ellenállással pont fordított a helyzet, mint az előző támasszal. Ha ezt sikerül áttörni akkor további dinamikus emelkedést várnánk, ami akár a heti nézet 0,001649-es ellenállásához is repítheti a NEO árfolyamát.

A két felvázolt egyenes közötti besraffozott tartományt közömbös zónának jelölnénk be, ahol nem tekintjük ideálisnak a NEO-val való kereskedést a mostani mozgások alapján. 

Összefoglalva a NEO árfolyam mozgásait jelenleg nem látjuk kereskedésre alkalmas pozícióban a NEO-t, de a felvázolt támasz vagy ellenállás áttörése esetén lehet majd short vagy long pozícióban elgondolkodni.

 

Cikkünk folytatódik! A NEO-Tether árfolyam elemzésünket a CoinCash oldalán olvashatjátok!

Ha kedvet kaptál a kriptovaluta vásárláshoz, kattints ide és látogass el a CoinCash weboldalára!

 

[buzzsprout episode='3417535' player='true']

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Válj sikeres kereskedővé a tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkkal
  3. Újabb zöld hetet zártak a tőzsdék, de a neheze hátra lehet
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.63% $66,834.9
Ethereum ETH 1.06% $3,519.41
BNB BNB -1.13% $586.64
Solana SOL -0.52% $177.03
XRP XRP 0.56% $0.6021
Dogecoin DOGE -1.41% $0.1358
Cardano ADA -2.08% $0.4248
Litecoin LTC -2.78% $71.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!