Buy the dip? MicroStrategy újra Bitcoint vásárolt

Szerző: | szept 15, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A MicroStrategy következetes a Bitcoin vásárlási stratégiával, újabb Bitcoin vásárlást hajtott végre 240 millió dollár értékben. 

 

Tovább duzzad a MicroStrategy Bitcoin készlete

A MicroStrategy üzleti intelligenciával, elemzéssel foglalkozó cég, amelynek élén Michael Saylor állt, több mint 5000 bitcoint vásárolt 242,9 millió dollár értékben. Így a cég összes Bitcoin állománya 114 042 fölé nőtt. A MicroStrategy alapítója és vezérigazgatója, Michael Saylor szeptember 13 -án, hétfőn, a Twitteren jelentette be a legújabb Bitcoin vásárlást. Az ügyvezető szerint a cég 5050 BTC -t vásárolt, átlagosan körülbelül 48 099 USD / bitcoin áron.

A vezérigazgató azt is elárulta, hogy a Bitcoin vásárlás körülbelül 242,9 millió dollárba került. Augusztusban a MicroStrategy közel 4000 bitcoint vásárolt 177 millió dollárért. Az üzleti elemző cég júniusban több, mint 13 000 BTC -t vásárolt, miután 500 millió dollárt gyűjtött össze.

Ezzel a legújabb akvizícióval a MicroStrategy vezérigazgatója kijelentette, hogy a vállalat most összesen 114 042 BTC -t birtokol. Jelenleg ennek az összegnek az USD értéke meghaladja az 5 milliárd dollárt.

Michael Saylor a múltban többször is kifejezte hitét az elsődleges kriptovalutával kapcsolatban. Legutóbb megjegyezte, hogy sem ő sem a vállalat nincs nyomás alatt, amikor a Bitcoin értéke csökken. Az ártól függetlenül nem fognak eladni egy Bitcoint sem.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

Az intézmények az altcoinok felé fordultak

Habár az intézmények részéről némileg csökkent az Ethereum és Bitcoin vásárlási kedv, az altcoinok befektetése nem állt meg. A CoinShares Digital Asset Fund Flows Weekly szeptember 14 -i száma szerint, a Solana (SOL) termékeibe 49,4 millió dollár intézményi befektetés érkezett szeptember 6. és szeptember 10. között. A kripto-termékek összes befektetési értéke 57 millió dollár volt a héten, a SOL 275% -os növekedést mutat a héthez képest, ami a teljes beáramlás 86,6% -át teszi ki.

Altcoinok | Cryptofalka

Forrás: https://thesoufancenter.org/

Annak ellenére, hogy a Cardano (ADA) szeptember 13-án bevezette az okos szerződéseket az intézményi beáramlások az ADA termékekbe 46% -kal csökkent az előző héthez képest. A több eszköz, a Ripple (XRP), a Polkadot (DOT) és a Bitcoin Cash (BCH) szintén 3,2 millió, 3,1 millió, 1,7 millió és 600 000 dollár beáramlást értek el.
 
Az intézményi befektetések vegyesek voltak a vagyonkezelők között, a CoinShares XBT és a Purpose alapok 24,7 millió dollárt, illetve 45,5 millió dollárt fektettek be, míg a 21Shares, az ETC Group és a CoinShares 75 millió, 13 millió és 6,1 millió dollár befektetést eszközöltek.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka