Új belépési pontok jöhetnek létre az intézményi befektetőknek

Szerző: | aug 5, 2022 | Kriptovaluta

A Coinbase partnerséget kötött a világ legnagyobb pénzügyi vagyonkezelő cégével, a BlackRock-kal. A vállalat digitális eszközökkel, elsősorban bitcoin-nal kezd foglalkozni.

 

A Coinbase új belépéséi pontokat nyithat az intézményi befektetőknek

A kriptovaluta tőzsde együttműködést kötött a BlackRockkal, a világ legnagyobb pénzügyi eszközkezelőjével, hogy ügyfelei számára közvetlen hozzáférést biztosítson a kriptovalutákhoz.
 

A BlackRock intézményi befektetés-kezelési platformjának, az Aladdin felhasználói kripto-kereskedelemmel, letétkezeléssel, elsődleges közvetítési és jelentési képességekkel rendelkeznek, amennyiben úgy döntenek, hogy feliratkoznak a Coinbase Prime-ra. A Coinbase Prime egy olyan intézményi kereskedési megoldás, amely több mint 300 digitális eszközön kínál kereskedési, letétkezelési, elsődleges finanszírozási, befektetési, adatszolgáltatási és jelentési szolgáltatásokat.
 
A szolgáltatás olyan befektetőkre alkalmazkodott, mint a fedezeti alapok, az eszközallokátorok, a pénzügyi intézmények és a vállalati treasury-k és jelenleg több mint 13 000 ügyfél használja.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A Coinbase Prime-on keresztül kínálnak kriptovaluta befektetést

“Az Aladdinnal való kapcsolat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül a meglévő portfóliókezelési és kereskedési munkafolyamataikban kezeljék Bitcoin-kitettségeit, így teljes portfólióképet kaphatnak az eszközosztályok kockázatairól.” –nyilatkozta Joseph Chalom, a BlackRock stratégiai partnerségekért felelős globális vezetője.
BlackRock és Coinbase | Cryptofalka
 
Az intézményi befektetők felhasználói felületen keresztül közvetlenül vagy integrált platformként érhetik el a Coinbase Prime-ot API-kon keresztül, hogy kripto-termékeket kínálhassanak, például tőzsdén kereskedett alapokat, letétkezelési megoldásokat vagy brókerszolgáltatásokat. A Coinbase Prime letétkezelőjét, a Coinbase Custody Trust Company-t a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma szabályozza.
 
A kriptőzsdének az utóbbi időben számos szabályozási konfliktusa volt a hatóságokkal. A múlt hónapban az amerikai hatóságok letartóztatták a Coinbase egykori vezetőjét bennfentes kereskedelem vádjával. A korábbi menedzser azóta ártatlannak vallotta magát. Eközben az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) a hírek szerint azt is vizsgálja, hogy a Coinbase lehetővé tette-e a felhasználók számára, hogy nem bejegyzett értékpapírokkal kereskedjenek.
 
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka