Coinbaseről kiáramló BTC sem mérsékli az árfolyam korrekciót

Szerző: | febr 28, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A gyenge kezek a korrekció láttán elengedik a Bitcoint, míg ezt kihasználva az intézményi befektetők lecsapnak az olcsó vételi lehetőségre.

 

Új időszakos mélypont a bullish jelek ellenére

A Bitcoin (BTC) árfolyama újabb lokális mélypontot ért el február 26-án, annak ellenére, hogy a jelek szerint jelenleg nagy intézményi felvásárlások vannak. A Tradingview adatai szerint, a pénteki kereskedés során a BTC árfolyama 44.150 dollár is volt. Utoljára 2 hete volt ilyen alacsony a vezető digitális valuta ára.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Az elmúlt időszak negatív hangulata ellenére a Stone Ridge befektető alap teljesen Bitcoin alappá válna, a MicroStrategy és a Square az elmúlt héten mind Bitcoin befektetéseket hajtottak végre. Ám ezek az intézményi befektetők sem tudták még megfordítani a rövid távú negatív hangulatot. Az elmúlt 24 óra csökkenése 10% körül mozog.

Mindenki 42 ezer dollárt akar, ezért valószínűleg felmegyünk. Vagy 38 ezerre esünk vissza. A tömeg ritkán kapja meg amit akar. – mondta a twitteren Scott Melker, népszerű kriptovaluta kereskedő.

Michael van de Poppe, a Cointelegrpah elemzője, túlnyomó részt 38 ezer dollár körüli végső ellenállást prognosztizál, ha a Bitcoinhoz nem érkezik magasabb szintű vásárlási volumen.

A Bitcoin nem tűnik túl bullishnak rövid távra tekintve. Ennek ellenére előfordulhat, hogy visszatesztelheti az 54-55 ezer dolláros árszintet is. Ha az árfolyam a 47 ezer dolláros árszinten nem tud túljutni, akkor nagyon valószínű, hogy visszateszteli a 42-44 dolláros szintet vagy akár a 37-37.850 dolláros szintet is.- mondta csütörtökön.

BTCUSD 1h chart I Cryptofalka

Forrás: www. tradingview.com

 

Az intézmények továbbra is bíznak a Bitcoinban

A Coinbase tőzsdéről a napokban jelentős mennyiségű Bitcoint küldtek egyéb pénztárcákba. A héten ez a második csúcs, korábbi 12.100 BTC kiutalást megdöntve. Nagy volumen mellett ekkora mennyiségű BTC kiáramlás egyenként is ritkának számít. A Bitcoin tőzsdéről való kiutalása alapvetően azért számít pozitív jelnek, mert ilyenkor nagy valószínűséggel valamilyen hardware walletba kerül, hosszabb távú befektetés végett. Minél több Bitcoin tartózkodik a tőzsdéken, annál nagyobb esély van a tömegek potenciális profit realizálására és eladására.

Bitcoin Coinbase outflow  I Cryptofalka

Forrás: https://cointelegraph.com/

A Coinbase Pro-n egy rövid időre 1 BTC ára alacsonyabb volt mint a Coinbase vagy a Binance tőzsdén. Voltak pillanatok amikor majdnem 44.200 dollárig esett vissza a Bitcoin árfolyama.  

A CryptoQuant elemző cég adatai azt mutatják, hogy a bálnák a jelenlegi árszinten kisebb vásárlásokat folytatnak. Ki Young Ju, CryptoQuant vezérigazgatója szerint, pont emiatt lenne valószínűtlen az árfolyam 42 ezer dollár alá süllyedése. Majd hozzátette, hogy a csütörtöki Coinbase tőzsdén 48 ezer dolláros csúcsot bullish jelként értékeli. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.