Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
112 millió dollár tűnt el egy Solana DeFi platformról

112 millió dollár tűnt el egy Solana DeFi platformról

A Solana alapú Mango Markets kincstárából több mint 100 millió dollár értékű kriptovalutát loptak el, miután manipulálták a natív tokent.

 

Újabb Solana DeFi támadás történt

A Solana alapú decentralizált pénzügyi (DeFi) tőzsdét, a Mango Markets-et több mint 100 millió dolláros kizsákmányolás érte. Egy támadó manipulálta az árinformációkat, lehetővé téve, hogy alulfedezett kriptovaluta kölcsönöket vegyen fel.
 

[embed]https://twitter.com/osec_io/status/1579969927020412929[/embed]

 

A visszaélést először az OtterSec blokklánc-biztonsági cég azonosította, amely Twitteren azt írta, hogy a tőzsdéből több mint 100 millió dollárt vontak ki. A cég azt írta, hogy a támadó manipulálta a Mango (MNGO) natív token biztosíték értékét, majd „masszív kölcsönöket” vett fel a Mango kincstárából.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
A Mango Markets csapata nem sokkal ezután Twitteren figyelmeztette a felhasználókat, hogy ne helyezzenek be pénzt, amíg „a helyzet nem tisztázódik”, és megkérte a támadót, hogy lépjen kapcsolatba velük, hogy megvitassák a hibajavítást. A csapat később megerősítette, hogy manipuláltak egy ár-orákulumot – az MNGO tokenjének értékét tartalmazó áradatot –, és kijelentették, hogy letiltották a betéteket, miközben folytatták az incidens vizsgálatát.
 

[embed]https://twitter.com/mangomarkets/status/1579979342423396352[/embed]

 
 

Zuhan az MNGO token ára

A CoinGecko adatai szerint a kizsákmányolásról szóló hírek miatt a MNGO tokenjének ára körülbelül 52%-ot esett az elmúlt 24 órában.
 
A kizsákmányolók platformon lévő fiókja azt mutatja, hogy a három legnagyobb pénzkivonás 50 millió dollár értékű USD Coin-nal (USDC), több mint 26,7 millió dollár értékű Solana stakelt tokennel, közel 24 millió dollár értékű Solanával (SOL), továbbá több mint 14,7 millió dollár értékű MNGO tokennel történt.
„Lépéseket teszünk annak érdekében, hogy harmadik felek befagyasszák a menekülő pénzeszközöket”. -nyilatkozta a cég
 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.42% $64,727.79
Ethereum ETH 1.49% $3,150.63
BNB BNB 1.75% $570.94
Solana SOL 4.20% $150.61
XRP XRP 3.69% $0.5286
Dogecoin DOGE 4.91% $0.1626
Cardano ADA 7.10% $0.5064
Litecoin LTC 4.79% $85.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!