Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Rekord alacsony az Ethereum készlet a tőzsdéken

Rekord alacsony az Ethereum készlet a tőzsdéken

A Glassnode elemzői szerint, a Bitcoin befektetők májusba jórészt Ethereumra váltottak, ezzel szűkössé vált az elérhető Ethereum készlet.

 

Csökken a tőzsdei Ethereumok száma

Az on-chain elemző Glassnode elemzése szerint, az Ethereum tőzsdei mennyisége csaknem két éve a legalacsonyabb szintre esett vissza. A cég becslései szerint jelenleg csak 13,3 millió Ethereum van a központosított tőzsdéken, ami a legalacsonyabb szint 2019 júniusa óta. Mint ilyen, a centralizált platformok nagyjából 52,4 milliárd dollár értékű ETH-t, vagyis az Ethereum teljes készletének 11,5% -át tartják.

Ethereum I Cryptofalka Forrás: https://bitcoinist.com/

Az ETH száma a központosított tőzsdéken 9 hónap alatt 30% -kal csökkent, mióta 2020 szeptemberében elérte a 19 millió darabot. Az Ethereum alacsony tőzsdei egyenlege általában a piacok számára növekvő jelentőségű, mivel a népszerű kereskedési platformok keresletéhez képest csökken a kínálat. A csökkenő devizamérleg azt sugallja, hogy a hosszú távú befektetők vagyonukat biztonságos tárolóba költöztetik, vagy elzárják pénzeszközeiket.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A hétfői “Week on Chain” jelentésben az adatelemző cég azt is megjegyezte, hogy az Ethereum javára némi csökkenés tapasztalható a Bitcoin kitettségében. A Glassnode megvizsgálta a meglehetősen régi, 6 hónap és 3 év közötti Bitcoin el nem költött tranzakciós kiadások magatartását, és azt állapította meg, hogy a hosszú távú befektetők nemrégiben az Ethereumra felé fordultak. 

ETH vs BTC I Cryptofalka Forrás: Glassnode

A jelentésből az is kiderül, hogy az elmúlt négy hétben az Ethereum on-chain aktivitása jelentősen megnőtt az ETH legutóbbi bikafutása közepette. Az okosszerződéses lehívások, a Uniswap tranzakciók és a napi tranzakciók teljes száma az év eleje óta jelentős emelkedést mutat. A napi tranzakciók ezen a héten minden idők legmagasabb értékét, 1,63 milliót értek el, ami 22,5% -os növekedést jelent 2017 decemberének előző csúcsához képest.

 

Összegzés

Az Ethereum nem hiába a legnépszerűbb platform, az ETH token újabbnál újabb csúcsokat döntöget. A befektetők már nagyon várják a hálózat firssítését, hogy csökkenjenek a gas díjak és gyorsuljon a hálózat. Ha hamarosan megérkezik az Ethereum 2.0, és tovább csökken az Ethereumok száma a tőzsdéken, valószínű folytatódik a token bikapiaca. Mindenesetre most is az látszik, hogy hiába a hálózat leterheltsége és az egekbe szökött gas díjak, a platform soha nem látott népszerűségnek örvend. 

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.22% $51,643.19
Ethereum ETH 2.57% $3,025.81
BNB BNB -0.18% $378.87
Solana SOL 2.00% $103.11
XRP XRP 1.22% $0.5462
Cardano ADA 2.34% $0.594
Dogecoin DOGE 1.28% $0.08608
Litecoin LTC 0.61% $69.94
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!