Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Ethereum hamarabb elérheti az ATH-t mint a Bitcoin

Az Ethereum hamarabb elérheti az ATH-t mint a Bitcoin

Az Ethereum árfolyama 3 000 dollár felett stabilizálódott, elemzők szerint a kriptovaluta likviditási problémákkal néz szembe, ami pozitívan hathat az árára.

 

Fokozódik a likviditási hiány az Ethereumnál is

A Bitcoin több mint 50%-kal emelkedett a júniusi mélyponthoz képest, és az altcoinok árfolyamai is újra emelkedni kezdtek, ami alól az Ethereum sem kivétel. Az Ethereum ára folyamatos emelkedést mutatott az elmúlt harminc napban. A kriptovaluta közel 75% -kal nőtt július 22 -től augusztus 21 -ig. Az Ethereum 1800 dollárról a jelenlegi 3350 dollárra emelkedett.

Annak ellenére, hogy a figyelem arra összpontosít, hogy a Bitcoin 50 000 dolláros árszint felett marad e, az ETH iránti optimizmus továbbra is kitart a London hard fork után. Részben a hard fork következtében jelentkező kínálati változásoknak köszönhetően a likviditási hiány végül arra vezethet, hogy az ETH/USD -t új történelmi csúcsokat ér el, mielőtt a BTC/USD -nek sikerülne ugyanezt tennie.

Az USD/ETH hosszú távon korábban érheti el mindenkori csúcsát, mint az USD/BTC. A jelenlegi ETH/USD ár közelebb van az ATH -hoz, mint a BTC/USD. Nagyobb a kereslet, alacsonyabb a kínálat. Az ETH/USD eladási oldali likviditási válság továbbra is erősödik, míg az USD/BTC devizatartalék májusban megállította csökkenő tendenciáját.  - fogalmazott a CryptoQuant vezérigazgatója

 

Több, mint 73 000 ETH égett el a London Hard fork óta

Az Ethereum árfolyamának emelkedése hátterében minden bizonnyal a nemrég lezajlott London hard fork és az EIP 1559-es hálózatfrissítés áll. A frissítés óta az Ethereum tranzakciós díjainak egy része minden nap megsemmisül, elég. Az EIP frissítés óta, 77 500 ETH-t, azaz körülbelül 270 millió dollárt égetett el.

Elégetett Ethereum | Cryptofalka Forrás: https://ethburned.info/

 

Egyre több a lekötött Ethereum

Az Ethereum 2.0 staking platformon szintén közel 200 000 további Ethereumot adtak hozzá a staking platformon elhelyezett teljes ETH mennyiséghez. A teljes lekötés most 7 123 424 ethereum. Ez nagyjából 23,9 milliárd dollár értékű. Az validátorok száma is megugrott. A platform 5495 új validátorral bővült a múlt héthez képest, így a teljes számuk most 215.428. A platformon a staking jelenlegi éves százalékos hozama 5,9%.

Ethereum 2.0 staking | Cryptofalka Forrás: https://launchpad.ethereum.org/en/

 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.45% $64,487.94
Ethereum ETH -4.34% $3,401.95
BNB BNB -4.94% $579.13
Solana SOL -9.27% $132.15
XRP XRP -7.53% $0.4787
Dogecoin DOGE -10.61% $0.1196
Cardano ADA -11.77% $0.3703
Litecoin LTC -8.41% $71.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!