Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Fidelity alapkezelő Ethereum kereskedést indít

A Fidelity alapkezelő Ethereum kereskedést indít

Az Ethereum Index Alap elindítása után a Fidelity most ETH kereskedési lehetőségeket kínál intézményi ügyfeleknek.

 

A Fidelity alapkezelő a Bitcoin után az Ethereumot célozza meg

A Fidelity Digital Assets – a Fidelity Investments pénzügyi óriás kriptovaluta leányvállalata – lehetővé teszi intézményi ügyfelei számára az Ethereum (ETH) kereskedelmét. A szolgáltatás 2022. október 28-tól lesz elérhető a cég kriptoplatformján.
 
BTC bányászat | Cryptofalka Forrás: reuters.com
 
 
A hónap elején a vállalat megduplázta a kriptovaluta terén tett erőfeszítéseit egy Ethereum indexalap bevezetésével. Egy friss twitter bejelentésben a Fidelity Digital Assets felfedte az „Ethereum képességek” bevezetését az intézményi ügyfelek számára, akik képesek lesznek vásárolni, eladni és átutalni ETH-et.
 
Az október 28-tól elérhető új funkció
"Ugyanaz a működési kiválóságon, robusztus biztonságon és dedikált ügyfélszolgálati modellen fog alapulni, amelyet a bitcoin befektetésekhez biztosítunk." - nyilatkozta a cég.
A Fidelity felvázolta, hogy számos befektető az ETH-et új nézőponttal szemléli, miután az egyesülés (Merge) hivatalosan befejeződött. Szeptember 15-én a protokoll elsőként váltott át a Proof-of-Work (PoW) konszenzusos algoritmusról a Proof-of-stake-re (PoS).
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A Fidelity Bitcoin törekvései

A szervezet már évek óta aktívan foglalkozik az elsődleges kriptovalutával, a bitcoinnal. A cég 2014-ben kezdte meg a BTC bányászatát, majd négy évvel később megalapította a Fidelity Digital Assets kriptográfiai leányvállalatát.
 
Áprilisban lehetővé tette a befektetők számára, hogy hozzáadják az eszközt a 401(k) nyugdíjszámlájukhoz. Dave Gray, a munkahelyi nyugdíjtermékek és -platformok vezetője elmondta, hogy a Fidelity támogatja a blokklánc technológiát, és úgy véli, hogy "a digitális eszközök sokkal nagyobb részét képezik majd a pénzügyi ágazat jövőjének". Egy hónappal később a Fidelity Digital Assets bejelentette, hogy 110 fejlesztőt és mérnököt, valamint 100 ügyfélszolgálati szakembert vesz fel, hogy támogassák a cég kriptotermékeit, és segítsék az ügyfeleket a velük való kapcsolattartás során.
 
A fent említett munkaerő-felvételi hullámmal ellentétben a területen több cég is elbocsátotta alkalmazottai egy részét a medvepiac durva következményei miatt. Ilyen például a Coinbase, a CryptoCom, a Bybit, a Huobi, a Gemini és még sok más. A múlt hónapban egyes jelentések arra utaltak, hogy a Fidelity bitcoin kereskedést biztosíthat egyéni befektetőknek a brókerplatformján. Amint életbe lép, a cég 34 millió lakossági ügyfelének biztosíthatja a bitcoinhoz való hozzáférést.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.44% $67,394.04
Ethereum ETH -4.15% $3,706.43
BNB BNB -2.24% $596.21
Solana SOL -5.20% $165.72
XRP XRP 0.71% $0.5303
Dogecoin DOGE -2.67% $0.1619
Cardano ADA -3.77% $0.4624
Litecoin LTC -0.43% $85.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!