Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új projekt a Binance Launchpoolban: Jön a Portal token!

Új projekt a Binance Launchpoolban: Jön a Portal token!

A Binance a napokban jelentette be 47. launchpool projektjét, a PORTAL tokent. Már csak néhány napod maradt részt venni a Launchpoolban! Kattints a gombra, és csapj le a PORTAL tokenekre még mielőtt elindulna a kereskedés a tőzsdén!

Portal: sikeres airdrop után Binance Launchpool

Egy sikeres airdrop kampány után, amely a követőket arra ösztönözte, hogy elárasszák a Twittert Portal tweetekkel, a csapat végre bejelentette tokene indulásának dátumát. Nem is akárhogyan, ugyanis a start a Binance Launchpool keretei között zajlik, ami egy újabb lehetőséget kínál a kriptovaluta kereskedők számára, hogy akár jelentős Portal készletet halmozzanak fel.

De mi is a Portal? Egy cross-chain gaming projekt (és token), azaz különböző ökoszisztémák közötti szakadék áthidalására tervezett kripto-játékplatform, amely egyetlen kaput biztosít a népszerű blokkláncjátékok felfedezéséhez és tranzakcióihoz.

A projekt alapító csapata igen erős háttérrel rendelkezik, néhány tagja és tanácsadója szoros kapcsolatot ápol a SuperDuperrel, a Creepz Ethereum NFT-gyűjtemény mögött álló startuppal. Köztük van Dan Keene üzleti igazgató is, aki ugyanezt a szerepet tölti be a SuperDupernél. De Jamie King (ex-Rockstar Games) és Matt Dixon (ex-Electronic Arts) tanácsadók is a SuperDuper közreműködői.

A Portalt a neves hollywoodi ügynökség, a WME képviseli. A airdrop kampányon túl a projekt decemberben előértékesítést is tartott, amely csaknem 10 millió dollár értékű érdeklődést vonzott Ethereum és Solana hálózaton keresztül mindössze 15 perc alatt.

Szerezz Portal tokent a Binance-en még listázás előtt!

Binance Launchpool egy olyan staking lehetőség, ahol kriptovaluták stakelésével tudunk új induló projektek tokenjeihez hozzájutni. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközeiket likviditási poolba helyezzék, ahol új coinok formájában hozamot generálhatnak. Ezen keresztül a felhasználóknak extra passzív jövedelmet kínál.

Azok a Binance-ügyfelek, akik a Portal likviditási poolokba Binance Coint (BNB) vagy az FDUSD stabilcoint stakelnek, részesedést szerezhetnek a teljes jutalompoolból, amely 50 millió tokent számlál - ami az 1 milliárd Ethereum-alapú token teljes Portal-kínálatának 5%-a.

A Binance ezt követően 2024 február 29-én 11:00-kor listázza a Portal tokent a tőzsdén, és megnyitja a kereskedést a PORTAL/BTC, PORTAL/USDT, PORTAL/BNB, PORTAL/FDUSD és PORTAL/TRY kereskedési párokkal. 

A Portal együttműködése a kriptovaluta tőzsdével közvetlenül azután indul, hogy a Binance befejezte a PIXEL token Launchpool kampányát. A PIXEL csupán nemrég került a tőzsdére, és kevesebb mint egy nap alatt több mint egymilliárd dollár értékű kereskedési forgalmat generált, így a CoinMarketCap adatai szerint aznap a világ 10 legtöbbet kereskedett kriptovalutája közé került. Érdemes tehát követni a Portal útját is; képes lesz vajon a Pixels sikersztoriját felülmúlnia?

Még nem regisztráltál a világ legnépszerűbb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.10% $64,650.36
Ethereum ETH -4.73% $3,094.96
BNB BNB -5.11% $557.12
Solana SOL -4.20% $141.07
XRP XRP -7.83% $0.4949
Dogecoin DOGE -6.73% $0.1561
Cardano ADA -7.28% $0.4625
Litecoin LTC -6.64% $79.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!