Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A MetaMask bevezeti az Apple Pay fizetést

A MetaMask bevezeti az Apple Pay fizetést

A MetaMask kedvez az Apple Pay felhasználóknak és új fizetési kaput épít be mobiltárcájába, hogy növelje a kriptovásárlási lehetőségeket.

 

A MetaMask-ban elérhető lesz az Apple Pay vásárlás

A ConsenSys tulajdonában lévő MetaMask egy fontos frissítést jelentett be az iPhone és az Apple Pay felhasználók számára. A felhasználók bank- vagy hitelkártyával kriptovalutát vásárolhatnak a mobilalkalmazáson keresztül, így nincs szükség az Ethereum (ETH) átvitelére egy központi tőzsdéről, például a Coinbase-ről.

[embed]https://twitter.com/MetaMask/status/1508580273868353537[/embed]

A MetaMask két fizetési kaput, a Wyre-t és a Transak-ot használ a betéti és hitelkártya tranzakciók támogatására. A felhasználók mostantól közvetlenül az Apple Payben tárolt Visa és Mastercard kártyáikkal Ethereumot vásárolhatnak, és a Wyre API-nak köszönhetően napi maximum 400 dollárt helyezhetnek el pénztárcájukba.
 
Állítólag alacsonyabbak lesznek gas díjak, és a MetaMask szerint egyes tranzakciók akár díjmentesek is lehetnek, ha privát blokkláncon hajtják végre, vagy ha egy projekt a felhasználó nevében fizeti meg a díjat. Az ETH vásárlásakor a MetaMask nem profitál a gas díjakból.
 
Metamask Apple Pay Forrás: btc-echo.de
 
A Transak-on keresztül már egy ideje megvásárolható a Tether (USDT), az USD Coin (USDC) és a Dai (DAI) stabilcoin az Ethereum főhálózatán a MetaMask-ban. A legújabb frissítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy banki átutalásokat hajtsanak végre, és hitel-/betéti kártyákkal vásároljanak kripto eszközöket több mint 60 globális fiat valuta használatával. A cég szerint az egyesült államokbeli felhasználók most már akár vásárolhatnak Fantom (FTM) és Avalanche (AVAX) natív tokeneket is. A pontos fizetési módok és díjak a helytől függően változnak.
 

Nexo kriptovaluta váltó

James Beck, a ConsenSys kommunikációs és tartalomért felelős igazgatója elmondta, hogy a frissítések célja a hozzáférhetőség növelése.
„Ki akartuk terjeszteni azt a módot, amellyel a felhasználók magán az alkalmazáson belül konvertálhatnak kriptot, és nem kell elhagyniuk azt.”
 

További frissítések érkeznek MetaMaskra

James Beck azt is elárulta, hogy hamarosan olyan további integrációk jönnek, amelyek „maximalizálják” az opciókat és „egyszerűsítik” a kriptovásárlást. A MetaMask egy másik „fontos” biztonsági frissítésről is írt Twitteren oldalán, ami a tokenek küldését illeti. Ellentétben azzal, hogy az ETH egyszerűen a címzett címére küldhető, a tokeneket a szerződéses címre küldik. Tartalmazzák az utasításokat, hogyan kell meghatározott mennyiségű tokent küldeni a címzett címére. A felhasználók mostantól „tisztán láthatják, melyik szerződés kér” engedélyt, felcímkézhetik és elmenthetik azt.

[embed]https://twitter.com/MetaMask/status/1499848466649944064[/embed]

 

Ezenkívül a MetaMask a korábbi igényeknek megfelelően bevezette az Apple Dark Mode funkciót. Ez volt a felhasználók által egyik legjobban várt frissítés. A sötét mód automatikusan bekapcsolódik az alkalmazásban, ha a felhasználó iPhone operációs rendszerében a sötét mód az egész rendszerben engedélyezett. A cég Twitteren közölte, hogy a MetaMask Extension sötét módja „hamarosan megjelenik”.
 
A közelmúltban a MetaMask megvásárolta az Ethereum tárcainterfész szolgáltatót, a MyCrypto-t, hogy egyesítse a technológiákat, legvégül egyesítse a MyCrypto-t a MetaMask pénztárcával, ezzel is javítva a termékeik biztonságát.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.39% $61,467.7
Ethereum ETH -1.53% $3,024.92
BNB BNB -0.57% $534.29
Solana SOL 1.15% $135.53
XRP XRP 1.38% $0.5012
Dogecoin DOGE -2.64% $0.1504
Cardano ADA -0.44% $0.4516
Litecoin LTC 1.09% $79.98
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!