Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Múzeumok a metaverzumban

Múzeumok a metaverzumban

A történelmi helyszíneket bemutató metaverzumok a turizmus új üzleti modelljévé válhatnak, és eközben átírhatják a történelmet.

 

Hogyan segíthet a Web3 technológia?

Az ókori és történelmi helyszíneken zajló metaverzum események hamarosan a turizmus alternatív jövőjévé válhatnak. Számos fizikai kastély és villa tulajdonos VR tervrajzokat készített az ingatlanaikról, ugyanis úgy gondolják, hogy a metaverzum látogatóinak bevonzására irányuló ambiciózus terveik működni fognak. A  virtuális események pedig segíthetnek nekik kifizetni elöregedett ingatlanaik tetemes karbantartási számláit, mindemellett lehetőséget kínálnak arra, hogy elmesélhessék a saját történetüket.

A metaverzum új turisztikai modelljét felgyorsította a COVID-19 okozta turizmus visszaesése is, de elmondható, hogy volt egy VR trend, amerre az iparág már elve haladt.

Múzeumok érkeznek a metaverzumba Forrás:bitcoinethereumnews.com

Jelenleg a nagy metaverzum platformok még további fejlesztésre várnak. A cégek azonban arra koncentrálnak, hogy minél inkább jelen tudjanak lenni a korai szakaszokban is. Úgy tűnik, a nagy márkák tömegesen lépnek be a metaverzumba, többek között a kedvező PR miatt.

Úgy tűnik tehát, hogy a metaverzumon keresztül a meglévő, új és átdolgozott történetek megismerésének lehetősége egészen közeli.

Nexo kriptovaluta váltó

 

NFT kastélyok és villák

Michelle Choi, a 3.O Labs alapítója például a digitális lehetőségek felé fordult fizikai festmények karbantartásának finanszírozására. Nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) értékesítésére, vagy adománygyűjtésre szánta el magát, felbecsülhetetlen műkincsek megőrzése érdekében.

Choi a Google termékmenedzsere volt. Észrevette a múzeumi turizmus COVID-19 miatti hanyatlását, és ezzel egyidőben a jövőbeni metaverzumok lehetőségét is meglátta. Ezt követően felmondott a munkahelyén, és elkezdte saját metaverzum kísérleteit.

Múzeumok érkeznek a metaverzumba Forrás:.cobosocial.com

 

Kezdte azzal, hogy egy csapattal együttműködve elindított egy NFT-kiállítást és aukciót a “nem helyettesíthető kastélyban” a Lobkowicz-palotában, egy igazi prágai kastélyban. Az eseményt 2021 októberében tartották, ahol NFT-ket állítottak ki 500 éves festményekből. A rendezvény célja a „kulturális örökséghez való hozzáférés szélesítése” volt.

A sikeres indulás annyi jövedelmet temelt, hogy fedezze az ingatlan összes sürgős projektjének helyreállítását. A Choi és a 3.O Labs az említett aukció által motiválva jelenleg világszerte szorgalmasan gondozza a metaverzum turisztikai lehetőségeit.

 

Összefoglalva

A Web3 minden felhasználó számára elérhetővé tétele szélesebb küldetésével a 3.O Labs már számos Web3-projektet inkubál. Az NFT-ktől a decentralizált autonóm szervezetekig vagy DAO-kig terjed a hosszú lista. A metaverzum vertikumán belül a venture labs már egy új projektet épít egy németországi kastélyban, amit egy indiai villa, majd esetleg egy ghánai múzeum követhet. Egy újabb nagy lépés a metaverzumban, a lehetőségek pedig határtalanok.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.02% $65,628.57
Ethereum ETH -3.53% $3,445.24
BNB BNB -1.67% $594.92
Solana SOL -7.60% $136.61
XRP XRP 0.30% $0.4926
Dogecoin DOGE -9.57% $0.1217
Cardano ADA -7.78% $0.3795
Litecoin LTC -5.89% $73.36
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!