Mik azok a Mystery Boxok és hogy szerezhetek egyet?

Szerző: | dec 15, 2021 | Kriptovaluta

Mindenki szereti a játékokat, és a Mystery Box kinyitása pontosan ide repít minket vissza. Mik ezek a dobozok és, hogyan vehetek ilyet? A következő cikkből kiderül.

 

NFT “Zsákbamacska” a kriptovaluták világában

Röviden a Mystery Box egy olyan “doboz”, amely speciális véletlenszerű elemeket tartalmaz. A vásárlók hajlandóak fix árat fizetni a tartalom pontos ismerete nélkül. Az értéken egészen addig rejtély, amíg fel nem nyitják a dobozt. Most biztos azon gondolkozol, hogy ki az, aki ilyen zsákbamacskát vásárolna? Avagy miért vásárol valaki ilyen terméket, ha nem tudja, mit kap? A vásárlók hasonlóan egy ismeretlen ajándék felbontásához, abban reménykednek, hogy különleges vagy ritka termékeket kapnak viszonylag alacsony áron. A kapzsiság és a kíváncsiság minden korosztályú vásárlót vonz, akit érdekel a kiriptó.

A Mystery Boxra úgy is gondolhatsz, mint a meglepetés csokoládétojás továbbfejlesztett változatára. Egy szórakoztató csemege a gyermekeknek, és közben ajándék is van benne. Általában ezek a csokitojások műanyag kapszulában adnak egy játékot vagy más meglepetést is. Mielőtt kinyitnád, fogalmad sincs, mit fogsz kapni. Lehet, hogy tetszik a játék, de lehet, hogy nem. De pont ez a meglepetés eleme, ami izgatottá tesz minket. A dobozok hasonló módon működnek, ugyan itt nincsen csokoládé, és még a dobozok mennyisége is korlátozott.

A Mystery Boxok az NFT (nem helyettesíthető token) piac fellendülésekor jelentek meg a kriptovaluták piacán 2021 elején. Sok vállalat most bocsát ki limitált kiadású dobozokat, amelyek különböző ritkasági szintű NFT-ket tartalmaznak, hogy meglepjék a vásárlókat.

Mik azok a Mystery Boxok és hogy szerezhetek egyet?

Forrás: https://www.binance.com/en/nft/blindBox/detail?number=1&productId=129922899464220672

 

Szerencsejáték a kriptovaluták világában

Jelenleg több ezer NFT doboz sorozat van a piacon. Ha egy ilyen „titokzatos dobozt” vásárolsz egy gyűjteményből, a doboz leírásának elolvasásával megtudhatod, mit kaphatsz. Bizonyos esetekben az egyes NFT-típusok megszerzésének esélyeit is megmutatják. Pont úgy, mint egy kaparós sorsjegy hátulján.Az NFT dobozok nem csupán műalkotásokat tartalmaznak. Néhány blokklánc-játék, mint például az Axie Infinity, a DeHero és a Metamon, ritka játékon belüli tárgyakat ad a játékosoknak. Ezek között nagyon ritka NFT karakterek, virtuális földek, skinek (külső kinézetet befolyásoló elemek) vagy egyéb gyűjthető tárgyak is lehetnek.

A dobozban található NFT több szempontból meglephet. Az elterjedtebb NFT-k az első eladás után gyorsan veszíthetnek értékükből, a ritka NFT-k az árcédulát jócskán meghaladó értéknövekedésre képesek. Mindaddig, amíg van kereslet. Ha elég szerencséd van, hogy felfedd ezeket a nagyon keresett dobozos NFT-ket, akkor akár eladásra kínálhatod őket az NFT piactereken vagy aukciós házakban.2021 novemberében a világ legdrágább NFT-je a Beeple „Everydays: The First 5000 Days” című alkotása. Az NFT 2007 óta naponta 5000 képből álló kollázsból áll. A Christie’snél több mint 69,3 millió dollárért adták el, ami új mérföldkövet jelent az NFT ökoszisztémája számára.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

Hol szerezthetek ilyan NFT Boxot?

Több ezer NFT-gyűjtemény található meg a piacon. Ha szeretnéd megvásárolhatod őket különböző NFT-piacokon. A legjobb módja annak, hogy új  dobozokat találj a legjobb NFT piactereken, ha a nagyokra fókuszálsz. Kezdetben ezek a Binance NFT Marketplace, az OpenSea, a Rarible és a SuperRare.

Egyes NFT platformok együttműködnek neves márkákkal, hogy rendszeresen kiadjanak Mystery Boxokat. Például a Vogue Singapore olyan NFT  dobozokat dobott piacra, amelyek napkeltét ábrázoló alkotásokat tartalmaznak szerte a világon. Ezeket követheted a Binancen a Twitteren és akár a Telegramon is, hogy naprakész maradj a vételi lehetőségeket illetően.

Mik azok a Mystery Boxok és hogy szerezhetek egyet?

Forrás: https://crypto.com/nft/drops-event/de6a4249fcc6a0c714f6449fff14bbd4

Ha Binance NFT Marketplaceen szeretnél vásárolni a Binance fiókra lesz szükséged. Más piactereken történő vásárláshoz vagy NFT-jeid tárolásához szükséged lesz egy kriptopénztárcára. Ez lehet  Binance Smart Chain (BSC) vagy az Ethereum hálózaton, a használt platformtól függően. A MetaMask, a Trust Wallet vagy a Binance Wallet mind jó választás a feladatra. Az NFT “titokzatos dobozok” vásárlásához általában ETH, BNB vagy USDT szükséges.

Összefoglalva

Az NFT kereskedési volumen folyamatos növekedésével az NFT Mystery Box nagyszerű módja annak, hogy elkezdj kapcsolatba lépni az NFT-kkel. A meglepetés eleme, (talán a szerencsejátéké is) valamint a ritka NFT műalkotások olcsó beszerzésének lehetősége őrületesen megpörgeti az NFT dobozok körüli felhajtást. Ez a tendencia várhatóan 2022-ben is velünk marad, ezért érdemes lehet bevásárolni néhány dobozt, hátha rámosolyog az emberre a szerencse.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.