Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elérhetőbb ingatlanbefektetések NFT-vel

Elérhetőbb ingatlanbefektetések NFT-vel

Bár sokak számára az ingatlanok gyakran biztonságosabb befektetésnek számítanak a részvényeknél, egyre többen keresik alternatívaként a digitális területeket.  Az elemzők továbbra is biztonságos és jövedelmező befektetésnek tekintik az ingatlanokat, mivel a múltban magasabb hozamokat értek el, különösen a hagyományos részvényekhez képest.

 

Hogyan teszik az NFT-k elérhetőbbé az ingatlanbefektetéseket?

A stabilitás sok szempontból a keresletet mozgató szűkösséggel hozható összefüggésbe. Végső soron véges földterület áll rendelkezésre a világon, hacsak nem keresünk új lakóhelyet a világűrben. Az ingatlanok további előnye a passzív jövedelem. Sok ingatlanbefektető a bérleti díjakon keresztül jut pénzhez, amelyek az ingatlan értéknövekedésén felül állandó bevételt biztosítanak. Természetesen az ingatlanvagyon elérhetőbbé teszi az újabb befektetést. Így lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy akár elegendő plusz készpénz nélkül is növeljék a vagyonukat.

Az ingatlan azonban e számos előny ellenére sem tökéletes befektetés minden befektetni vágyó számára. Más, fokozatosan megvásárolható eszközökkel ellentétben az ingatlanok esetében a tulajdonosnak jelentős összeget kell megtakarítania, mielőtt előleget fizetne. Az előlegfizetés körüli aggodalmak másodlagosak az ingatlanbefektetés tartásának kockázati szintjéhez képest, mivel nem lehet könnyen készpénzzé tenni azokat. Ezért az ebbe az eszközosztályba történő befektetés előnyei ellenére az akadályok még mindig viszonylag magasak más hagyományos lehetőségekhez képest.

virtual-lands-1 forrás: www.hongkiat.com

Ezt a hozzáférési hiányosságot küszöbölné ki a metaverzumbeli föld, más néven NFT föld. Egy gyorsan növekvő ágazatról van szó, amelyben sok szereplő kihasználja a lehetőségeket és valós világban tapasztalt hátrányok vagy korlátozások nélkül tud passzív jövedelemre szert tenni. A befektető kreativitása itt kiemelkedően fontos, egy üzlethelyiség, otthon, üzlet vagy akár egy egész közösség saját képünkre való formálása folyamatában. Hozzáadott érték a blokklánc-háttér, amely minden egyes eredeti telek, ingatlan hitelességét és tulajdonjogát igazolja.

Ahogy a metaverzum platformok tovább nőnek és egyre több ember használja ezeket a világokat, a digitális földtulajdonosok is tudnak bevételt realizálni a földterület bérbeadásával, eladásával, virtuális ingatlanok vagy vállalkozások építésével, vagy más NFT-kkel való kereskedéssel.

Ezért, ahogy a digitális és a fizikai valóság közötti határok egyre inkább elmosódnak, az NFT föld továbbra is a hagyományos ingatlanok ugyanolyan jövedelmező testvéreként pozícionálható.

 

A virtuális föld közelebbről

Gondoljunk arra, hogy a digitális valóság egy olyan virtuális térben létezik, amelyet a technológiai befektetők, a kriptósok és a lakosság általánosságban metaverzumként definiál. A legtöbb platformon a felhasználók valósághű élményt találnak, amely háromdimenziós környezetre támaszkodik, és ezért olyan magával ragadó élményt nyújt a felhasználóknak, amely sok tekintetben tükrözi a valós világot.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

Ezeket a projekteket gyakran kisebb területekre, részekre osztják fel, és a fizikai világhoz hasonlóan "telek" ajánlatként értékesítik. Az egyes telkeket gyakran az eszköz natív kriptovalutájával vásárolják meg, bár egyes projektek fiat pénzt is elfogadnak.

Miért érdemes valamit a digitális világban vásárolni a fizikai világ helyett? Ahogy az olyan filmek, mint a Ready Player One bizonyítják, a virtuális világ csak egy hely, ahol az emberek új társaságot találhatnak, ismerkedhetnek, kiteljesedhetnek és ezért egyre többen csatlakoznak ezekhez a platformokhoz. Más szemszögből nézve sokan az feltörekvő gazdaságokra és a harmadik világ országaira koncentrálnak, amelynek lakói talán soha nem élvezhetik ugyanazt a valós életmódot, mint a nyugati országok tehetősei. Egyesek a virtuális valóságot (VR) tekintik az egyenlőtlenségek leküzdését szolgáló hídnak.

Az emberek időtöltési szokásai és trendjei is változnak. Mivel egyre több ember dolgozik online, logikus, hogy a digitális térben is létezhetnek olyan eszközök, amelyeket az emberek szívesen mutatnak meg. Így talán közelebb van a fizikai térből a digitális térbe való átmenet, mint azt korábban gondoltuk

NFT land_Cryptofalka forrás:news.bitcoin.com

Végül, de nem utolsósorban, számtalan digitális alkalmazás létrejötte és használhatósága a vállalkozásoknak még mindig csak a kezdeti stádiumban van. A COVID-19 világjárványt követően már számos rendezvényt és konferenciát helyeztek át virtuális környezetbe, lehetővé téve a csapattagok számára a világ bármely tájáról való részvételt. A repülőjegyek költségmegtakarítása és a nagyobb együttműködés miatt logikus, hogy a virtuális munkahelyek számos aspektusa még akkor is folytatódni fog, amikor a világ újra megnyílik az üzleti utak előtt.

 

Hozzáférés egy digitális közösséghez

Ellentétben azzal, amit egyesek talán hisznek, a metaverzum földterületének megvásárlása és értékesítése meglehetősen egyszerű, és legfontosabb talán maga a platform kiválasztása. Számos ilyen projekt létezik.

Az egyik ilyen a KEYS Token, egy Ethereumon futó, ingatlanalapú kriptopénz-ökoszisztéma. A KEYS már elindította az úttörő Meta Mansions NFT gyűjteményét, és a jövőben további kiadásokat és egy bérbeadási alkalmazást tervez a termék ütemterve szerint.

A telkek a Meta Mansions kollekció részeként érhetőek el a cég saját fejlesztésű metaverzumán belül. Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy aktív és passzív kriptovaluta-bevételt generáljanak vállalkozások létrehozásával, eszközök tervezésével és értékesítésével, valamint szolgáltatások nyújtásával, hasonlóan ahhoz, ahogyan egy vállalkozó tenné a való világban.

A digitális ingatlanok birtokosai számos más előnnyel is bírnak a partnerek termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban, valamint exkluzív KEYS eseményekhez férhetnek hozzá, amelyeket a KEYS metaverzumban és magában a fizikai világban is megrendezik.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.30% $51,138.42
Ethereum ETH -1.08% $2,943.25
BNB BNB 0.68% $382.22
Solana SOL -1.97% $102.5
XRP XRP -1.16% $0.5383
Cardano ADA -2.12% $0.5894
Dogecoin DOGE -0.95% $0.084
Litecoin LTC -0.37% $68.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!