Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
LeBron Jamest lencsevégre kapták egy ritka NFT cipőben

LeBron Jamest lencsevégre kapták egy ritka NFT cipőben

Az NBA-legenda LeBron Jamest lencsevégre kapták, amikor egy ritka RTFKT x Nike sneakert viselt, amelyet csak Ethereum NFT-ként lehetett megszerezni.

 

LeBron James NFT Nike sneakerben sétálgat?!

LeBron Jamest, napjaink vitathatatlanul leghíresebb kosárlabda-sztárját lefotózták, amint különleges kiadású Nike cipőt visel, amelyet csak a Nike leányvállalata, az RTFKT által létrehozott Ethereum NFT mintelésével lehet megvásárolni. 

James LeBron nike nft I Cryptofalka

A Clone X egy Ethereum NFT projekt, amely 2021-ben indult az RTFKT és Takashi Murakami japán kortárs művész együttműködéseként. Azóta az egyik legjelentősebb és legsikeresebb PFP-projekt lett a térben, a CryptoSlam adatai szerint eddig közel 835 millió dollár értékű kereskedési volument generált.

James LeBron nike nft I Cryptofalka

James az RTFKT x Nike Air Force 1 Genesis tornacipőt viselte kedden, a Los Angeles Lakers Golden State Warriors elleni, az NBA elődöntőjének első mérkőzése előtt. A Lakers tweetelt egy fotót Jamesről, amint a fekete-piros cipőket viseli, csapattársa, Anthony Davis mellett.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Lebront megajándékozták az NFT avatárjával is

A fotó gyorsan elterjedt az RTFKT NFT tulajdonosok körében, majd maga a cég - amelyet 2021 decemberében felvásárolt a Nike - is tweetelte a képet a cipő nagyított képével. Nem sokkal később az RTFKT társalapítója, Steven "Zaptio" Vasilev megosztott egy fotót, amelyen ő és az RTFKT COO Nikhil Gopalani átadja Jamesnek a tiszteletbeli Clone X avatart.

"Üdvözöltük a legendát a fedélzeten a Clone X-ével" - írta Vasilev.

James LeBron nike nft I Cryptofalka

A Clone X avatár, amelyet James a kedden megosztott képen tart a kezében, ugyanazokkal a vizuális jellemzőkkel rendelkezik, mint az NFT, bár teljesen kék színösszeállítással. A tárca az OpenSea adatai szerint továbbra is az "RTFKT_CORE_VAULT" tárca felügyelete alatt áll, és utoljára januárban került átadásra.

 

Mindössze 1776 pár készült LeBron NFT cipőjéből

Az RTFKT x Nike Air Force 1 Genesis egy összesen mindössze 1776 párból álló szett ebben a stílusban, amely csak egy NFT megvásárlásával, majd a fizikai termékre való beváltásával szerezhető be. A Genesis NFT-k másodpiaci ára 0,4 ETH-nál, azaz 740 dollárnál kezdődik az OpenSea-n. A fizikai tornacipőket csak május 8-ig lehet beváltani, a hivatalos közlemény szerint.

James LeBron nike nft I Cryptofalka

Számos más RTFKT x Nike Air Force 1 stílusú NFT-alapú sneaker is elérhető különböző mennyiségben és különböző másodpiaci árakon. A legkorlátozottabb, "Alien" névre keresztelt stílus, amely a Lakers saját sárga és lila megjelenésének egyfajta neonszínű csavarját mutatja be, összesen mindössze 60 párból áll rendelkezésre, és ára 5 ETH-ról (~ 9 245 dollár) indul.

 

Hamarosan érkezik a következő Nike NFT projekt

Az RTFKT leányvállalatának különböző NFT-alkotásain túl a Nike saját digitális tornacipő- és ruházati platformot is indított .SWOOSH néven az Ethereum skálázó hálózatán, a Polygonon. A Nike a múlt hónapban közölte, hogy már több mint 330 000 felhasználója van a .SWOOSH-on, és május 8-tól kezdi meg a "Our Force 1" NFT-alapú tornacipők mintelését.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.51% $67,133.06
Ethereum ETH 0.17% $3,516.11
BNB BNB -0.05% $593.66
Solana SOL 2.72% $173.46
XRP XRP 4.43% $0.5965
Dogecoin DOGE 7.02% $0.1342
Cardano ADA -0.33% $0.4365
Litecoin LTC -0.49% $73.07
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!