A VISA is integrálhatja a kriptovalutákat meglévő rendszerébe

Szerző: | jan 31, 2021 | Kriptovaluta

A VISA multinacionális pénzügyi szolgáltató kriptovalutákat adhat hozzá a több, mint 70 millió kereskedőből álló fizetési hálózatához. 

 

Visa és a Strike Global

A VISA, a világ egyik vezető fizetési processzora, amely kereskedők millióival és több száz millió felhasználóval rendelkezik.

Néhány hónapja elindult a Strike Global fizetési alkalmazás, amely mögött egy, a VISA által támogatott startup áll. A cél az olcsó és egyszerű Bitcoin utalás kifejlesztése. A villám fizetési rendszer a Lightning Network hálózaton fut. A még mindig nagyrészt drága fiat fizetési rendszert váltaná fel az új, blokkláncon történő fizetési rendszer. Mivel a nemzetközi tőzsdék általában integrálódnak a helyi bankrendszerbe, Bitcoin vagy más kriptovaluták használata sokkal olcsóbb konverziós rátákat tesznek lehetővé, a határokon átnyúló bankokhoz képest. 

 

A VISA fejest ugorhat a kriptovaluta-iparba

A társaság 2021 évi első negyedéves pénzügyi keresetében a vezérigazgató, Al Kelly elmondta, hogy potenciálisan abban a helyzetben vannak, hogy a kriptovalutákat biztonságosabbá, hasznosabbá és alkalmazhatóbbá tegyék. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Ebben a közegben meglátjuk, hogyan lehet differenciált értéket adni az ökoszisztémának. Úgy gondoljuk, hogy globális jelenlétünk miatt egyedülálló helyzetben vagyunk. Partnerségi szemléletünk és megbízható márkánk révén elősegítjük a kriptopénzek biztonságosabbá, hasznosabbá és alkalmazhatóbbá tételét a fizetések során. Két szegmensben gondolkodunk a kriptovaluta piac tekintetében. – mondta a VISA vezérigazgatója

Itt válik érdekessé a gondolkodásuk, mert a VISA vezérigazgatója a Bitcoin digitális arany kifejezést használja. 

Először is vannak olyan kriptovaluták, melyek új eszközállományt képviselnek, mint a Bitcoin. Másodszor, vannak olyan digitális pénznemek vagy stabilcoinok, amelyeket közvetlenül a meglévő fiat pénznemhez csatolnak. Az első szegmens összes pénznemét digitális aranynak tekintjük. – tette hozzá Kelly.

A továbbiakban kifejtette azt is, hogy ezeket túlnyomó részt olyan eszközökként tartják számon, amelyeket fizetési módként használnak. Az lenne a stratégiájuk, hogy pénztárcákkal és pénzváltókkal együtt dolgoznának, integrálnák a VISA rendszerét. A cél az lenne, hogy a digitális valutákat a felhasználók, a VISA hitelesítő adataikkal vásárolhassák.

VISA I Cryptofalka

Forrás: https://cryptopotato.com/

 

A világ kezdi komolyan venni a kriptovalutákat

A VISA messze nem az első olyan vállalat, amely a szigorú szabályozások ellenére a kriptovalutákat, mint legitim fizetési módként ismeri el. Tavaly az egyik vezető fizetési processzor, a PayPal elérhetővé tette ügyfelei számára, hogy fiat valutával vásároljanak kriptovalutákat. 

2020 jó év volt a kriptovaluták számára. A fentiek mellett az intézményi befektetések is az egekbe szöktek. A Microstrategy, a Grayscale, mind felvették a a BTC-t a mérlegükbe, ezzel új szintre emelve az intézményi befektetések elfogadását. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka