Vitalik Buterin: 2023 hatalmas lehetőségei a kriptoban

Szerző: | dec 20, 2022 | Kriptovaluta

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin szerint még rengeteg hely és lehetőség van különféle innovációk számára a kripto területén.

 

Buterin szerint fontos az innováció

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin három “hatalmas” lehetőséget osztott meg a nagyközönséggel, amelyek még megvalósításra várnak a kripto területén. Ez a három fejlesztés pedig nem más, mint a pénztárcák tömeges bevezetése, az inflációnak ellenálló stabilcoinok és az Ethereum-alapú weboldal bejelentkezések.

A Bankless társtulajdonosával, David Hoffman-nal készített interjú során Buterin beszélt a kriptoipar 2023-as kilátásairól, válaszolva Hoffman felvetésére, miszerint a decentralizált alkalmazások “adoptációs hulláma” már véget ért, és “kevesebb lehetőség” van a fejlesztők számára, hogy újdonságokkal álljanak elő.

Buterin | Cryptofalka

bankless.com

 

Buterin ehelyett elhárította a Hoffman által említett “limbó időszakot”, és először is szóvá tette, hogy a pénztárca-infrastruktúra terén további fejlesztéseket kell végrehajtani, hogy a kriptot könnyebben használhassák a hétköznapi emberek. Ez segítene abban, hogy a kripto képes legyen több milliárd felhasználó befogadására.

“Ha olyan pénztárcát tudsz készíteni, amelyet egymilliárd ember fog használni – az hatalmas lehetőség” – mondta az Ethereum társalapítója.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Az inflációra is gondolni kell

Másodszor, Buterin szerint egy hiperinflációnak ellenálló és globálisan elérhető stabilcoin létrehozása, amely mindenféle körülménynek ellenáll – mind a láncban, mind a szélesebb makrogazdaságban – forradalmi lenne az iparág számára:

Ha létre tudsz hozni egy olyan stabilcoint, amely képes túlélni bármit, beleértve az amerikai dollár hiperinflációját is […] az is egy hatalmas lehetőség, ha létre tudsz hozni valamit, ami mentőövnek fog tűnni mindenki számára, aki átmegy ezen a helyzeten.

Buterin azonban nem tett semmilyen technikai javaslatot arra vonatkozóan, hogy ezt hogyan lehetne elérni.

Buterin | Cryptofalka

insightprivatewealth.com.au

 

 

Végül pedig arról beszélt, hogy minden olyan technikai fejlesztés, amely hozzájárul ahhoz, hogy az Ethereum elvegye a bejelentkezési jogköröket a Facebook, a Google, a Twitter és más központosított monopóliumoktól, végső soron lehetővé tenné az Ethereum számára, hogy nagyobb piaci dominanciát szerezzen az internetalapú alkalmazások terén:

Ha be tudsz jelentkezni az Ethereum-mal és ha le tudod győzni a Facebook-ot, a Google-t és a Twitter-t, mint az internet bejelentkezési urait, az önmagában egy hatalmas lehetőség, igaz?

Buterin azonban kijelentette, hogy a piaci rések betöltésének lehetősége egyre kevésbé nyilvánvaló a növekvő verseny és a piac érése miatt.

Hogyan tekint Buterin a jövő évre?

Az Ethereum társalapítója úgy tűnik, az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy megosztotta a kriptotérrel kapcsolatos tanulságait és tanácsait, beleértve az iparág előtt álló évekkel kapcsolatos optimizmusát.

Buterin december 5-én kijelentette, hogy a blokklánc-alapú identitás, a decentralizált autonóm szervezetek (DAO-k) és a hibrid alkalmazások is érdeklik őt az Ethereum és a decentralizált technológiák jövőjét illetően. Néhány nappal korábban, december 3-án azt is kihangsúlyozta, hogy a kereskedők számára fontos, hogy hosszú távon gondolkodjanak, és inkább a technikai fejleményekre koncentráljanak, mint az árfolyamra.

Az FTX összeomlását követően Buterin november 21-én azt tanácsolta a kereskedőknek és a befektetőknek, hogy mérlegeljék, milyen mértékű emberi befolyást lehet gyakorolni egy protokollra, és jobban bízzanak a nyílt és átlátható kódban, mint az emberekben.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka