Bitcoin dokumentumfilm érkezik El Salvadorból

Szerző: | márc 10, 2022 | Kriptovaluta

Azoknak akik szeretik a dokumentumfilmeket és a kriptovalutákat, jó hírünk van. 2022 második negyedévében érkezik a Bitcoin film!

 

Merj álmodni

A készülő Bitcoin dokumentumfilm premiere 2022 második negyedévében lesz elérhető. A „Merj álmodni” névre keresztelt film a Bitcoin El Salvador általi elfogadásának igaz történetét követi nyomon. Ez lesz az első film, amely elmeséli a „Bitcoin Beach” közösségi projekt teljes történetét, amely örökre megváltoztatta a világot.

Több mint egy évtizeddel ezelőtt Salvador tengerpartján, egy El Zonte nevű apró faluban két fiatal szembesült azzal a nehéz döntéssel, hogy elhagyják országukat egy szebb jövőt keresve. Az volt az álmuk, hogy egy szebb jövőt építsenek közösségük számára.

Az évekig tartó erőfeszítések, reményt és lehetőségeket hoztak a helyi gyerekeknek és egy még nagyobb álomhoz vezettek: egy olyan helyi bitcoin gazdaság létrehozásához, amely teljesen átalakítja a kis falujukat.

Nem tudták, hogy ez végül ahhoz vezet, hogy Salvador kormánya egy történelmi új törvényt fogad el. Ez lett az első ország a világon, amely a bitcoint törvényes fizetőeszköznek nyilvánította.” És ezt nekik köszönhetjük” – magyarázzák a producerek, köztük a kiemelkedő bitcoin podcaster, John Vallis.

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

A Bitcoin Beach története

A Bitcoin Beach megálmodói tele vannak együttérzéssel, reménnyel és szeretettel. Szimbolizálják, hogy miről is szól maga a jelenség. “Ők olyan emberek, akik szenvedélyesen hiszik, hogy a Bitcoin alapjaiban változtathatja meg a világot valami jobbra.”

Jó látni, hogy egyre több Bitcoin dokumentumfilm készül, mivel ezek alapvető szerepet játszanak a Bitcoin ötlet előmozdításában, és segítenek az embereknek megérteni, miről is van szó. Arról nem beszélve, hogy jelentősen növelik a kriptovaluták elfogadását is. 

Bitcoin dokumentumfilm érkezik El Salvadorból

Forrás:bitcoinist.com

 

A készítők nagyon optimisták. Twitteren a következő üzentet tették közzé:

“A filmet egy anonim bitcoiner finanszírozta és támogatta. Az összes nyereség 90%-a a Bitcoin Beach-re kerül majd. Az ottaniaknak egy egyedülálló projektjük van, amely ingyenes hozzáférést biztosít oktatási, sport- és munkaprogramokhoz, mindezt elsősorban az ország helyi, és elszegényedett közösségei számára.”

Összefoglalva

A téma nagyon érdekes és nagy valószínűséggel újabb embereket hoz közelebb a kriptovalutákhoz. Alig várjuk, hogy megjelenjen a film. Aki szeretne egy pillantást vetni a projektre, az alábbi linken keresztül ellátogathat az a film weboldalára: https://daretodream-film.com

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.