Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ausztráliában spot Bitcoin ETF indulhat

Ausztráliában spot Bitcoin ETF indulhat

A Monochrome spot Bitcoin ETF közvetlen kitettséget biztosít az ausztrál befektetőknek a Bitcoin, az Ethereum és más kriptoeszközök számára.

 

Indulhat az Ausztrál spot Bitcoin ETF

A Digital Asset Manager Monochrome megkapta a hatósági engedélyt az ausztrál értékpapír-felügyelettől, hogy azonnali (spot) kripto tőzsdén kereskedett alapokat (ETF) kínáljon. Egy hivatalos bejelentés szerint a Monochrome az egyik első vagyonkezelő cég, amely ausztrál pénzügyi szolgáltatási engedélyt (AFSL) kapott az Australian Securities & Investments Commission (ASIC) kripto vonatkozású ETF-eihez.
 
Bitcoin ETF | Cryptofalka Forrás: coincentral.com
 

Monochrome Bitcoin ETF

A Monochrome spot Bitcoin ETF névre keresztelt termékek közvetlen kitettséget biztosítanak a lakossági befektetőknek a bitcoin, az ethereum és más kriptovaluták teljesítményével kapcsolatban. A vagyonkezelő azonban nem árulta el, hogy a termék mikor lesz kereskedelmi forgalomban.
„A licencváltozat szabályozói jóváhagyása jelentős előrelépést jelent mind a pénzügyi tanácsadói ágazat, mind a lakossági befektetők számára, lehetővé téve a pénzügyi tanácsadók számára, hogy megfeleljenek ügyfeleik piaci igényeinek a születőben lévő kriptoeszköz-osztályt illetően” – mondta Jeff Yew, a Monochrome vezérigazgatója.
A Monochrome a spot Bitcoin ETF-en 2022 februárja óta dolgozik. Az eszközkezelő áttekintette az Egyesült Államokban a Bitcoin ETF elindításával kapcsolatos erőfeszítéseket is. Míg az Egyesült Államok több jövőbeli Bitcoin ETF-et jóváhagyott, a hatóság továbbra is elutasít minden kérelmet egy spot alapú Bitcoin ETF-re. A legutóbbi elutasítás a Grayscale Bitcoin ETF volt.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

15 millió dollár értékű befektetési vállalat

A Monochrome-ot 2021 elején indította el a Binance Australia korábbi vezérigazgatója, Jeff Yew, hogy szorgalmazzák a kriptoeszközök intézményi bevezetését Ausztráliában. Az eszközkezelő talán leginkább a Monochrome Bitcoin Fund névre keresztelt, nagykereskedelmi befektetőknek szánt tőkenövelő befektetési eszközéről ismert.
 
A vállalat értékét legutóbb 15 millió dollárra becsülték, miután 2021 szeptemberében 1,8 millió dollárt gyűjtött egy A sorozatú finanszírozási körben. Az adománygyűjtést neves kriptovállalkozók vezették, köztük Charlie Lee a Litecointól, a Blockstreamtől Samson Mow, valamint a Binance korábbi vezetői, Wei Zhou és Kain Warwick.
 
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 8.26% $61,620.35
Ethereum ETH 5.46% $3,416.58
BNB BNB 3.76% $411.5
Solana SOL 13.51% $122.12
XRP XRP -0.66% $0.5776
Cardano ADA 3.71% $0.6408
Dogecoin DOGE 19.79% $0.1138
Litecoin LTC 3.18% $76.58
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!