Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta ETF-et indít a Brazil Központi Bank

Kriptovaluta ETF-et indít a Brazil Központi Bank

A Bank of Brazil (Brazil Központi Bank) lesz az első állami bank, amely kriptovaluta ETF elérését teszi lehetővé. Svájci csatlakozás után, április 26-án indulhat a kereskedés.

 

Állami kriptovaluta ETF bevezetése jön Brazíliában

Az állami bank Hashdex néven fogja ügyfeleinek ajánlani a kriptográfiai ETF megvásárlásának lehetőségét, amelynek HASH11 lesz a tőzsdén való jelölése. Ez azt jelenti, hogy a brazil bank ügyfelei kriptovaluta kitettséggel rendelkezhetnek, ha az alapba fektetnek. Az index teljes mértékben követni fogja a Nasdaq Crypto Indexet (NCI). 

kriptovaluta ETF I Cryptofalka Forrás: https://www.coindesk.com/

Ezzel a Brazil Központi Bank a világon az első állami bankintézet lesz, amelyik ügyfeleinek kriptovaluta befektetési terméket kínál. Egyenlőre még csak limitáltan, előzetes regisztráció alapján és előre kijelölt brókereken keresztül lehet befektetni.

A kripto-index olyan kriptográfiai eszközökből áll, mint a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC), a Chainlink (LINK), a Bitcoin Cash (BCH) ) és a Stellar (XLM).

A Brazil Központi Bank által kínált HASH11 csak a brazil tőzsdén lesz kereskedhető és a magas kockázatok miatt kizárólag olyan kereskedők fektethetnek az alapba, akik minimum 1,8 millió dollár befektetéssel rendelkeznek.

 

Nasdaq Crypto Index - HASH11

A Nasdaq Crypto Index célja, hogy mérje a digitális eszközpiac egy részének teljesítményét. Egy digitális eszköz akkor vehető fel az Indexbe, ha meghatározott feltételeknek megfelel. Az Index összetétele és súlyozása időről-időre módosul.

Nasdaq Crypto Index I Cryptofalka Forrás: https://medium.com/

Míg a digitális eszközökbe történő befektetés egyedülálló lehetőséget jelent az új hozamok megragadására, addig a semlegesség, a passzivitás és az objektivitás jelenti a kihívást. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, az Index kritériumokat állított fel az Indexbe való bekerüléshez. Ilyen kritérium például egy minimális likviditási / kereskedési volumen elérése, biztonság, hitelesség, cserélhetőség és helyettesíthetőség. Ezen feltételek mentén a bekerülés jogosultsága rendszeresen monitorozva van. 

 

Összegzés

Ha nem is egyik napról a másikra, de a bankok is kezdik felismerni a kriptovaluta ETF-ek előnyeit. Mivel a kriptovaluták számos előnyük miatt beépülnek a mindennapi életünkben elkerülhetetlen, hogy a szabályozott befektetői piac is hozzáférjen a digitális pénzekhez. Ha Bitcoin kriptovaluta ETF -et az Egyesült Államokban is elismernék, és szabályozott termékként lépne a monetáris piacra, akkor újra hatalmas tőke áramolhatna felé. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.77% $64,667.84
Ethereum ETH 2.23% $3,149.82
BNB BNB 2.18% $570.28
Solana SOL 4.40% $150.41
XRP XRP 4.11% $0.5281
Dogecoin DOGE 4.62% $0.1622
Cardano ADA 6.65% $0.5042
Litecoin LTC 4.50% $85.09
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!