CZ most a Krakenről próbál nekünk sugallni valamit?

Szerző: | dec 1, 2022 | Kriptovaluta

A Kraken elbocsátja alkalmazottainak 30%-át, hogy túlélje a kripto-telet. Vajon ezzel kapcsolatban próbál CZ, a Binance vezérigazgatója valamit mondani nekünk?

 

Küzdenek a kripto cégek a medvepiaccal

Jesse Powell, a Kraken társalapítója és vezérigazgatója bejelentette, hogy a jelenlegi piaci körülményekhez való alkalmazkodás érdekében mintegy 1100 fővel, azaz 30 százalékkal csökkentik a létszámot. A Kraken 16 heti alapbért fizet az elbocsátás által érintett alkalmazottaknak.

Kraken CZ I Cryptofalka

Forrás: CoinGecko

A Kraken a kriptotél legújabb áldozata, de néhány nappal ezelőtt egy másik tőzsde, a BlockFi is csődeljárást jelentett. Az argentin kriptotőzsde – Lemon Cash szintén kénytelen volt elbocsátani a munkaerő 38%-át, hogy túlélje a kriptotelet. A Metaplex, egy decentralizált NFT protokoll, szintén kénytelen volt megválni több csapattagjától a múlt hónapban.

A CoinGecko november 14-én kiadott jelentése szerint a kriptoszektorban 4 695 elbocsátás történt, ami a teljes technológiai ipar 4%-át teszi ki.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

CZ megint FUD-ot kelt a versenytársak körül?

Changpeng Zhao (CZ), a Binance vezérigazgatója úgy tűnik, hogy közvetve a Krakenre céloz az elbocsátások miatt. Figyelmeztette a felhasználókat, hogy óvakodjanak a magas APY-t kínáló és elbocsátásokkal küzdő tőzsdéktől. Hozzátette, ha mi nem felelünk a saját kockázat menedzsmentünkért, ne hibáztassunk később másokat a következményekért.

Kraken CZ I Cryptofalka

Forrás: twitter

 

A közösség felszólította CZ-t, hogy ezzel megint FUD-ot (Félelem, Bizonytalanság, Kétség) kelt a versenytársai körül, valamint megkérdőjelezték a Twitter elbocsátásai miatt, mivel köztudott, hogy CZ befektetett Elon Musk felvásárlásába. A Binance vezérigazgatója később törölte a tweetet; ami nem újdonság tőle. A közösség úgy véli, hogy nem ez az első eset, hogy CZ FUD-ot kelt, majd később törli a tweet-et.

 

A közösség úgy érzi, CZ egy időzített bomba

Nem is telt el sok idő azóta, hogy a Huobi-t és a Crypto.com-ot érő vádakra CZ ezzel a tweet-el reagált:

“Ha egy tőzsdének nagy mennyiségű kriptót kell mozgatnia, mielőtt vagy miután bemutatja a letétjeinek bizonyítékául szolgáló címeket, az a problémák egyértelmű jele”.

Nem sokkal később azonban a whale alert jelentése szerint egy tárca több mint 2 milliárd dollár értékű bitcoint utalt a Binance-ről egy ismeretlen tárcára. CZ azt állította, hogy ez csupán ellenőrzés céljából történt, de az irónia azért kapott némi visszajelzést a közösségtől. 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.