Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Aave DeFi protokoll létrehozza a GHO stabilcoint

Az Aave DeFi protokoll létrehozza a GHO stabilcoint

Az Aave Dao megszavazta, hogy az Aave Comapines létrehozza a GHO stabilcoint, amely más kriptovalutákkal lesz támogatva.

 

Az Aave DAO megszavazta a GHO stabilcoin létrehozását

A szavazók túlnyomó többsége jóváhagyta a GHO stabilcoin létrehozását. Az Aave Companies által benyújtott javaslatot a szavazók 99,9%-a támogatta, és félmillió AAVE-t ígértek a GHO létrehozására irányuló intézkedés jóváhagyására. Egy olyan stabil érme jön létre, amelyet más kriptovalutákból álló biztosítékkal támogatnak majd.
 
Aave DAO I Cryptofalka Forrás: thecoinrepublic.com
 
Egy olyan decentralizált protokoll az Aave, amely lehetővé teszi a felhasználók számára kriptovaluták kölcsönzését és kölcsönadását, miközben likviditást biztosít a piac számára. Likviditásért cserébe a felhasználók passzív bevételre tehetnek szert az intelligens szerződésekhez hozzárendelt digitális eszközökből. A webhelye szerint nyílt forráskódú, és 9,8 milliárd dollár likviditással büszkélkedhet.
 
Azok a felhasználók, akik GHO-t akarnak létrehozni, az Aave által elfogadott kriptovalutákat kell letétbe helyezniük. Azok, akik GHO-t kölcsönöznek kriptoeszköz ellenében, továbbra is kamatot kapnak a stabilcoin veréséhez használt fedezet után. A kölcsönzési protokoll a GHO-ban felvett kölcsönök után is kamatot számít fel, és a kifizetések visszamennek az Aave DAO-hoz.
 
 
 
 
A felhasználók által a GHO pénzveréséhez elkülönített betéteknek nagyobbnak kell lenniük, mint a kapott GHO értéke, ami azt jelenti, hogy a kölcsönök túlfedezettek. Amikor a felhasználók visszafizetnek egy hitelfelvételi pozíciót, vagy felszámolják őket, a GHO kölcsönzött összege elégetésre kerül a protokollból.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
 

Mikorra várható a GHO stabilcoin?

Annak ellenére, hogy az intézkedést jóváhagyták, a GHO bevezetése időbe telik, mivel az Aave fejlesztési protokollon (AIP) keresztül valósul meg, és az Aave DAO feladata a stabilcoin terjesztésének felügyelete, miután a létrehozását ellenőrizték.
 
A szavazás összesen három napig tartott, és az AAVE ára – a hitelezési platformon natív érméje – közvetlenül a javaslat jóváhagyását követően megugrott, 95,40 dollárról 108 dollárra. A közzététel időpontjában az AAVE értéke 102,50 dollár volt, ami 4,5%-os növekedés az elmúlt 24 órában.
 
A CoinMarketCap szerint jelenleg az összes stabilcoin piaci kapitalizációja meghaladja a 153 milliárd dollárt, és elsősorban a Tether USDT-jéből és a Circle USDC-jéből áll. A GHO az amerikai dollárhoz lesz kötve, a stabilcoint pedig kriptovaluták keveréke fogja támogatni, amelyeket a felhasználók már elhelyezhetnek a platformon. A stabilcoin natív kamatlábát az Aave DAO határozza meg, a GHO Aave honlapján található bemutatkozása szerint.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.06% $51,594.72
Ethereum ETH 2.78% $3,037.52
BNB BNB 1.34% $384.96
Solana SOL 0.46% $102.44
XRP XRP 0.07% $0.5441
Cardano ADA 0.34% $0.5878
Dogecoin DOGE 0.96% $0.08607
Litecoin LTC 0.18% $69.94
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!