Kriptovaluta tőzsdét indít a PayPal Venmo applikációja is

Szerző: | ápr 21, 2021 | Kriptovaluta

A Square cash app riválisa, a Venmo, amely a PayPal tulajdonában van, kriptovaluta kereskedelem bevezetését tervezi. 

A Payments app, a Square mobil fizetési applikációja 2017-es téli bikapiac idején integrálta a Bitcoin kereskedést mobil applikációjába. A rivális PayPal tulajdonában lévő fizetési cég, a Venmo, követi példáját azzal, hogy kriptovaluta kereskedelmet indít, egyelőre négy fő coinnal: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litceoin (LTC) és Bitcoin Cash (BCH).

 

Venmo app lehetővé teszi a kriptovaluta fizetést

A kriptovaluta kereskedés az élesítés pillanatától elérhetővé válik a Venmo 70 millió ügyfele számára. A coinokat közvetlenül az alkalmazáson keresztül lehet megvásárolni vagy értékesíteni, esetleg portfóliót építeni. Az alkalmazás kiterjedt útmutatót is kínál a tapasztalatlan ügyfelek számára, amelyek segítenek jobban eligazodni a kriptovaluta kereskedés útvesztőiben.

Venmo kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Forrás: https://newsroom.paypal-corp.com/

A Venmo felhasználói akár 1 dollár értékű kriptovalutát is vásárolhatnak, és egyenlegükből vagy a hozzárendelt bankszámlájukról és betéti számláról származó pénzeszközöket is felhasználhatják részvényeik vásárlásához és eladásához.

A Venmo korábbi kutatásaiból kiderült, hogy ügyfeleinek több mint 30% -a már 2020-ban megkezdte kriptovaluta vagy részvények vásárlását. A befektetők mintegy 20% -a a COVID-19 járvány idején kezdte meg vásárlását, ami arra utal, hogy gazdasági válság felgyorsította a digitalizálás és az új pénzügyi technológiákkal való kísérletezés tendenciáit.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Teljes körű hitelesség és biztonság

A Venmo kriptovaluta támogatását a Paxos Trust Company-vel, a kriptotermékek, például a stabilcoin és más szolgáltatások szabályozott szolgáltatójával való partnerség biztosítja. A Venmo tulajdonosa, a PayPal, szintén rendelkezik feltételes Bitlicense-rel a szigorú New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériumától. Olyan fizetési processzorok, mint például a PayPal, kötelesek párosulni olyan cégekkel, amelyek már teljes körű pénzügyi licenceket kaptak – ahogyan ebben az esetben a Paxos is.

 

Összegzés

Alig egy héttel ezelőtt a PayPal vezérigazgatója már utalt a folyamatban lévő fejleményekre. A fizetési óriás novemberben vezette be a kriptográfiai kínálatát az Egyesült Államokban. Dan Schulman akkor elmondta, hogy nem csupán a kriptovaluták elterjedésének elősegítése a célja, hanem az is, hogy elterjedjen a kriptovaluta fizetés, az intelligens szerződések és a blokklánc technológia világszerte a mindennapi tranzakciók során.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.