Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Gucci bevezeti az ApeCoin fizetési lehetőséget

A Gucci bevezeti az ApeCoin fizetési lehetőséget

A Gucci felpörgeti Web3 elköteleződését és lehetővé tette, hogy üzleteiben ApeCoin-nal vásárolják meg termékeiket.

 

ApeCoin fizetési lehetőség a Gucci üzletekben

A csúcskategóriás olasz divatóriás, a Gucci lett az első olyan nagy márka, amely elfogadja a Bored Ape Yacht Clubhoz kapcsolódó ApeCoin (APE) formájában történő fizetést.
 

[embed]https://twitter.com/apecoin/status/1554472012139085825[/embed]

 

Az ApeCoin projekt jelentős mainstream kitettséget jelenthet, valamint további hasznosságot hozhat a kriptovalutának. Az APE token fizetési rendszerhez a BitPay biztosítja az infrastruktúrát. A cég korábban AMC Theatresnek is segített a kriptovaluták fizetésként való elfogadásában.
 
 
 
A folyamatos medve piac ellenére a divatmárka ebben az évben komoly előrelépést tett a kriptoszektor felé. Februárban a Gucci a „SUPERGUCCI” NFT kollekciót indította útjára. A következő hónapban a Gucci elindította a „Gucci Grál” NFT kollekciót, amely a legnépszerűbb NFT projektek, például a BAYC tulajdonosait célozta meg. Ezután májusban a cég bejelentette, hogy 12 kriptoeszközt fogad el fizetési módként 111 észak-amerikai üzletében.
 
A listán a Bitcoin (BTC), a Bitcoin Cash (BCH), az Ether (ETH), a Wrapped Bitcoin (WBTC), a Litecoin (LTC), a Shiba Inu (SHIB), a Dogecoin (DOGE) és az öt amerikai dollár stabil érme szerepelt.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Az Apecoin közösség töretlenül tör előre

Az APE nagy várakozás után indult az év elején, márciusban. Az ezt kísérő decentralizált autonóm szervezet (DAO) és irányítási közösség azóta is erősen elkötelezett, és felügyeli a fontos döntéseket, például az APE-nek az Ethereumról egy új blokkláncra való áthelyezésére vonatkozó javaslat megvétózását.
 

[embed]https://twitter.com/apecoin/status/1550616722809536512[/embed]

 

A múlt hónapban a DAO több figyelemre méltó javaslat mellett szavazott, mint például egy NFT konferencia és fesztivál megrendezésének és megvalósíthatóságának tanulmányozása, valamint a Bored Ape Gazette online híroldal elindítása. Ezen túlmenően a projekt azon dolgozik, hogy a közösség nyomására bevezesse az APE staking szolgáltatást.
 
 
 
 
Az APE az utóbbi időben erőteljes fellendülést mutatott, részben a kapcsolt Otherside metaverzum projekt pozitív fejleményeinek köszönhetően, az ár 49,1%-kal emelkedett az elmúlt hónapban.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.34% $61,125.47
Ethereum ETH -3.80% $2,973.58
BNB BNB 0.09% $543.84
Solana SOL -5.33% $131.8
XRP XRP -1.28% $0.4915
Dogecoin DOGE -6.61% $0.1457
Cardano ADA -2.72% $0.4443
Litecoin LTC 0.93% $79.68
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!