Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
+10% kamat 2020-ban? Ennyi ad a Nexo kriptovaluta hitelező

+10% kamat 2020-ban? Ennyi ad a Nexo kriptovaluta hitelező

A Nexo tárcában tárolt Euró, font és stabilcoin után már évi 10%, altcoinok után 5% éves kamatot kapunk. 😱 Méghozzá rugalmas, napi kifizetéssel! Hogy éri ez meg nekik? Mutatjuk a részleteket🔥

 

8%-ról 10%-ra emelte a Nexo az Euró, font és a stabilcoinok éves kamatját

2020-ban a jelenlegi alacsony kamatkörnyezet mellett a címben szereplő +10%-os éves, napi kifizetésű kamat úgy hangozhat, mint valami álom. Mégis ennyire emelte a Nexo kriptovaluta hitelező az euró, font és a stabilcoinok után járó éves kamatot! Mindössze annyi a dolgod, hogy a tárcájukban tárolod a coinjaidat, majd napi kifizetéssel jön is a kamat. 🤑

Mindemellett ha a projekt saját tárcájában parkoltatjuk az altcoinjainkat azokra is +5% éves kamatot ad. Ami pedig durva az egészben, hogy nincs szükség lekötésre, rugalmasan, napi kifizetéssel kapjuk meg a szummában éves +5 vagy 10% kamatunkat. 

De hogyan tud ekkora kamat kifizetésekkel profitábilisan működni a Nexo? Mindjárt mutatjuk! ⤵️

Nexo kriptovaluta hitel I Cryptofalka

Az ábrán a projekt frissített platformja látható. A jobb oldalt zölddel jelölt %-ok jelentik az éves kamatot, amit kapunk az adott kriptovaluta, euró vagy fontunk után ha a Nexo-nál parkoltatjuk. Annyi turpissággal, hogy a maximális 5 és 10%-os kamatok akkor érhetőek el ha a betett összegünk 10%-ának megfelelő Nexo tokent is tárolunk. Amúgy ennek hiányába a 10% helyett 8%-ot, 5% helyett 4%-ot fizet ki a projekt éves szinten.

Tehát röviden:

+10% / éves kamat ha van Nexo tokened: EUR, GPB, PAX, DAI, TUSD, USDT, USDC, PAXG 
+8% / éves kamat ha nincs Nexo tokened: EUR, GPB, PAX, DAI, TUSD, USDT, USDC, PAXG 

+5% / éves kamat ha van Nexo tokened: XRP, BCH, LTC, EOS, XLM (BTC, ETH, BNB elvileg érkezik hamarosan)
+4% / éves kamat ha nincs Nexo tokened: XRP, BCH, LTC, EOS, XLM (BTC, ETH, BNB elvileg érkezik hamarosan)

Ezzel gyakorlatilag egy olyan no-coiner, aki még kriptovalutával (BTC, ETH stb.) sem rendelkezik éves +8% kamatot kaphat az eurója vagy fontja után!

 

Hogyan tud ekkora kamatot biztosítani a Nexo? 🤑

A Nexo egy kriptovaluta hitelezéssel foglalkozó projekt, ami még 2018-ban, a medve piac csúcsán indult el mostoha körülmények között. Pont akkor, amikor a legtöbb ICO és projekt lehúzta a rolót. A projekt érdekessége, hogy a tokenjük nem utility, hanem security token, melynek révén a cég profitjának 30%-át kifizetik a Nexo token holderek között. Ennek köszönhetően például 2019-ben közel 2 500 000$ osztalékot fizettek ki a token holdereknek.

Ha most regisztrálsz a Nexohoz extra 10$-ban részesülsz a ref linkünk segítségével: Kérem az ingyen 10$-t
Szükséges lépések hozzá:
1) Regisztrálj a linkünk segítségével
2) Töltsd fel a számládat minimum 100$-al
3) Végezd el az "Advanced verification" hitelesítését
4) Tartsd legalább egy hónapig a kriptódat és élvezd a kamatokat és az ingyen 10$-t

A vállalat kriptovaluta hitelezéssel foglalkozik, mely úgy működik, hogy te beteszed a kriptovalutádat a Nexo tárcájába, majd a kriptovalutára vállalt fedezettel hitelt tudsz tőlük felvenni. Például ha 1 Bitcoint teszel a tárcába akkor 0,5 Bitcoinnak megfelelő értékű forint érkezhet már másnapra a bankszámládra. Lehetőséged van USDT stabilcoin felvételére is, mely tranzakciója automatikusan teljesül. 

➡️Ha szeretnél többet tudni a projektről, akkor az Oktatás, Coin ismertetők menüpont alatt találtok róluk egy összefoglalót, amit még 2018-ban készítettünk. Akkor még 0,063 dollár volt csak az ár! Hamarosan jelentkezünk majd 2020-as frissítéssel!⬅️

A projekt főként azoknak jó, akik sok kriptovalutával rendelkeznek, de nem szeretnék azt eladni. Ekkor hitelt tudnak felvenni 5,9-11,9%-os értékekkel. Tegyük fel van egy bányász, aki Ethereumot bányászik, szüksége lenne az áram kifizetésére forintban, ekkor nem adja el az Etherjét a jelenlegi olcsó áron, hanem inkább felvesz rá hitelt és kifizeti abból a költségeket. Majd később ha az Ether ára emelkedik és jóval egyszerűbben visszafizeti a felvett hitelt.

A fent említett maximális 11,9% ugye valamivel de nagyobb, mint amekkora kamatot fizet a stabilcoinok és az euró után a projekt. Vagyis még ha külső kézből is pótolják a likviditást és adnak rá 10% kamatot az illetőnek még akkor is pluszban jönnek ki vele. Az, hogy mennyi hitelfelvétel érkezik azt pedig nem csak az emelt kamatok, hanem a grafikonok is szépen mutatják. ⤵️

 

Dübörög a kriptovaluta hitelezés🚀

A kamatok emelését a Nexo-nál mind a likviditás hiánya, mind a megjelenő konkurencia (Crypto.com, Inlock, Celsius) is indokolta. A Crypto.com-nál például már éves szinten +12%-ot kaphatunk a stabilcoinjaink után, ha azt 3 hónapra lekötjük náluk. A Nexonál annyi előny van, hogy nincs szükség lekötésre, rugalmasan akár bármikor kivehetjük a coinjainkat. (De cserébe "csak" 10%-ot adnak)

Mind a kriptovaluta hitelező platformok megjelenése, mind a grafikonok azt mutatják, hogy a hitelezés egy iszonyatos felszálló ágban van. Nagyon sokan vannak ugyanis, akik inkább HODL-ba tartják a kriptovalutáikat és fizetnek később kamatot, mint hogy el kelljen adniuk a szeretett digitális valutáikat.

Nexo tether hitel I Cryptofalka Forrás: https://nexostatistics.com

Az ábrán a Nexo USDT hitelei láthatóak. Eddig 2018 óta 343 031 177$ hitelt nyújtottak csak Tetherben! Ez mellett pedig több, mint 20 Fiat valutában (HUF, EUR, USD, GBP stb.) is nyújtanak hitelt, így a valós hitelezési mennyiség ennek az előző osztalékok adatai alapján nagyjából a 10-szerese lehet!

Volt olyan napjuk, amikor csak USDT-ben 5 millió dollárnyi hitelt adtak! Ebből is látható, hogy hatalmas az érdeklődés a felhasználók részéről, amit a Nexo likviditása valószínűleg már nehezen bír. Valószínűleg ezért emelték a kamatjaikat, hogy nagyobb mennyiségű kriptovalutát tudjanak hitelezni.

A tárcában tárolt coinokat a BitGo és a Lloyds of London biztosítja 100 millió dollárig!

 

A Nexo hitelezésével pedig a token holderek is jól járnak

Security token lévén a Nexo a hitelezésből befolyó összeg 70%-át visszaforgatja új hitelekbe, a maradék 30%-ot pedig szétosztja a Nexo token holderek között osztalékként. 2018-ban és 2019-ben is fizettek osztalékot, ennek az értéke 2019-ben pl. 2,409,574.87$ volt. Ez akkoriban nagyjából éves 12% körüli hozamnak felelt meg a Nexo tokent birtoklók számára. 💰

Tehát ha a projektnek jól megy, akkor a Nexo token holderek is jól járnak. Márpedig a számokból az látható, hogy egyre csak nő a hitelt felvevők száma!

nexo kriptovaluta hitel I Cryptofalka

Ugyanis 2018-ban átlagosan napi durván 100 000$ hitelt osztottak ki, ez a szám 2019-re már 370 000$-re emelkedett. 2020-ra pedig ezt is erősen túlszárnyalja eddig és napi szinten átlagosan 1 150 000$ hitelt osztanak csak USDT-ben! Tehát a teljes átlagos napi hitelek száma valahol a 10 000 000$-nál járhat. 2020-ban a Nexo tokenek utáni osztalék fizetés még hátra van, várhatóan auguszus körül fognak kifizetésre kerülni a Nexo token után járó osztalékok.

 

Közel +20%-ot emelkedett is a Nexo ára az új frissítésre

A magasabb kamatok mellett, ami fontos, hogy újabb funkciót adtak a Nexo tokennek is. Vagyis ha valaki szeretné a maximális +10%-os kamatot begyűjteni akkor Nexo tokent is kell vásárolnia. Ezt HitBTC, Huobin vagy Binance DEX-en lehet megtenni. (Security tokenek listázása sok jogi akadályba ütközik)

Ezzel ha valaki Nexo tokent tart akkor:

 • Birtokolt tokenek arányában részesülhet a vállalat profitjának 30%-ából
 • Csökkentett (5,9%) kamattal tud hitelt felvenni
 • Magasabb passzív jövedelmet kap a stabilcoinok, euró, font és a kriptovalutáik iránt

A frissítés és az extra funkció hírére ment is egy közel +20%-ot a Nexo token ára a tegnapi napon. Jelenleg 0,15$ körül van egy token ára.

 

A Nexo hitelkártya is érkezik 2020-ban

Régóta ígéri már a projekt, hogy kiadja a Crypto.com-hoz hasonló hitelkártyáját, viszont már szinte 1 éve csúszik ez az ígéret. De a legfrissebb hírek szerint az év végéig kijön a Nexo hitelkártya! Egyelőre annyit lehet róla tudni, hogy Mastercard lesz, Apple Pay-t is támogat és valahol 2-5% körüli visszatérítést fog nyújtani. 

Ha szeretnél előjelentkezni a Mastercard hitelkártyára, amivel szinte bárhol tudsz majd kriptovalutával fizetni⤵️

➡️ Ref. link: https://nexo.io/nexo-card?referral=LjSoW6a&refSource=copy
(A referal a hitelkártya várólistáján sorolja előrébb a referálókat)

Ref. mentes link: https://nexo.io/nexo-card

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
 2. Válj sikeres kereskedővé a tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkkal
 3. Újabb zöld hetet zártak a tőzsdék, de a neheze hátra lehet
 4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
 5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
 6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
 7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.70% $64,686.8
Ethereum ETH 2.13% $3,149.49
BNB BNB 2.02% $569.67
Solana SOL 3.81% $149.8
XRP XRP 3.79% $0.5278
Dogecoin DOGE 3.94% $0.1619
Cardano ADA 6.45% $0.5037
Litecoin LTC 4.22% $84.94
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!