Tovább emelte kamatjait a Nexo kriptovaluta hitelező

Szerző: | okt 30, 2020 | Blokklánc hír, Kriptovaluta, Kriptovaluta hasznos

A Nexo kriptovaluta hitelező tovább emelte a kriptovalutákra és a fiat pénzekért kapható kamatokat. Kriptovalutákra 8%, fiat pénzekre 12% az új elérhető maximum. Mutatjuk a részleteket. ⤵️

 

Nagy a verseny a kriptovaluta hitelezők piacán

Tovább dübörög a verseny a kriptovaluta hitelezők piacán, mely szerencsére jobbnál jobb lehetőségeket biztosít a felhasználóknak. Annak lehet célszerű a Nexo, Crypto.com, Blockfi, Inlock vagy egyéb hitelező szolgáltatását használni, akinek esetleg fiat pénzre (eur,usd,huf) van szüksége, de nem szeretne megválni a kriptovalutájáitól. Illetve azoknak, akik hosszú távra terveznek a kriptovalutákkal és szeretnének néhány extra % profitot begyűjteni. Ekkor ha egy kriptovaluta hitelező tárcájában tárolja a Bitcoinját vagy tetszőleges altcoinját, akkor arra néhány % extra kamatot kaphatunk.

Ez mellett a DeFi projektek is hasonló hozam vadász szolgáltatásokat kínálnak, így közvetetten ők is versenyre és a kamatok emelésére késztetik a Nexo-hoz hasonló kriptovaluta hitelezőket. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

5% éves kamatról 6% kamatra emelte a Nexo a kriptovalutákra kapható kamatot

A Bitcoinra eddig a Blockfi adta talán a legjobb kamatot, évi 6%-ot. Ha pedig Ethereumot vagy más altcoint szerettünk volna eddig parkoltatni, akkor talán a Crypto.com szolgáltatása volt a legideálisabb. Náluk eddig az elérhető maximális kamat évi 4,5-6,5% között mozgott. Ehhez viszont 3 hónapra le kell kötnünk a coinjainkat. Valószínűleg velük próbál versenybe szállni a Nexo a kriptovaluta kamatok emelésével.

A Nexo új éves kamatai a következők:

 

Ha van 10% Nexo a tárcádban

Ha nincs 10% Nexo a tárcádban

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, BNB, XLM, PAXG, LINK, TRX

Évi +6% kamat

Évi +5% kamat

USDT, USDC, PAX, TUSD, DAI, HUSD, EUR, GBP

Évi +10% kamat

Évi +8% kamat

 

Ami itt fontos, hogy a fent említett kamatok az adott kriptovalutában vagy fiat-ban történnek, napi kifizetéssel. Vagyis ha te mondjuk Eurót parkoltatsz a Nexonál, akkor euróba fogod kapni napi részletekben az amúgy éves +10%-ot. Ha Bitcoint, akkor Bitcoinban stb. Viszont egy új extra funkciót is bevezetett a Nexo a kriptovaluta kamatokra. ⤵️

 

Ha Nexo-ban kéred a kifizetéseket, extra +2% kamatot kapsz

A legtöbb kriptovaluta szolgáltató főleg a saját coinjaikban szereti a kamatok kifizetését adni. Több kriptovaluta hitelező már eddig is élt azzal, hogy a saját coinjait preferálta a kifizetéseknél, lásd Inlock.

A Nexo is bevezetett egy extra funkciót, aminek a segítségével a fent említett kamatokat még +2%-al megbolondíthatjuk ha mondjuk a BTC kifizetéseinket Nexo-ban kérjük.

Így ha Nexo-ban kéred a kifizetést az elérhető éves maximumok a következők:

 

Ha van 10% Nexo a tárcádban

Ha nincs 10% Nexo a tárcádban

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, BNB, XLM, PAXG, LINK, TRX

Évi +8% kamat

Évi +7% kamat

USDT, USDC, PAX, TUSD, DAI, HUSD, EUR, GBP

Évi +12% kamat

Évi +10% kamat

 

Ekkor a fenti példával ellentétben ha te pl. Bitcoint parkoltatsz a Nexonál, akkor nem Bitcoinban, hanem Nexo coinban fogod megkapni az éves +8% kamatot. Ami szuper az új funkcióban, hogy egyetlen kattintással módosíthatod, hogy melyikben szeretnéd kérni a kifizetést.

Úgy gondolom, hogy magasra tette a lécet a Nexo, ugyanis a fent említett kamatokkal nehéz lesz versenyezni. Ugyanakkor azzal fontos tisztában lenni, hogy a kriptovaluta hitelezők saját coinjai mindig jóval nagyobb rizikóval rendelkeznek, mint egy BTC vagy EUR. Így szerintem akkor lehet célszerű bekapcsolni mondjuk az extra +2% funkciót, ha jelen esetben a NEXOBTC grafikon is jól néz ki. Ugyanis kaphatunk mi +2% kamatot, de ha a Nexo értéke nagyban esik a Bitcoinhoz képest, akkor gyakorlatilag simán elúszik az extra profitunk.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Bitcoin kisokos cryptofalka E-book

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Kriptovaluta projekt ismertetők

A magyarok kedvenc altcoinja! Ripple projekt ismertető

Az alapoktól mutatjuk be nektek, hogy mivel foglalkozik a Ripple kriptovaluta projekt....

Ez a Binance coin, a legnagyobb kriptovaluta tőzsde terméke

Mitől lesz sikeres egy centralizált coin és egy kripto tőzsde? Attól hogy ugyanaz a csapat egyszerre indítja be a kettőt! A Binance zseniális ötletét vettük górcső alá.

A dobogóért is versenyző stabilcoin! Tether projekt ismertető

A stabilcoin, ami kiszorította a fiat valuták jó részét a napi kripto kereskedésből. Ismerjétek...

Crypto.com: közösségi kriptohitelezés és más DeFi megoldások

A kriptohitelezés fedezetnyújtási és kölcsönzési szempontból is növekvő érdeklődésre talált az elmúlt években. A Crypto.com lehetőséget biztosít a forgalomban levő kriptovaluták közvetítésére hitelezők és adósok között. A cég saját CRO coinja a hitelezési és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos díjak kedvezményére jogosítanak.

Nexo, kriptovaluta hitel és passzív jövedelem a blokkláncon

Mitől lesz sikeres egy centralizált coin és egy kripto tőzsde? Attól hogy ugyanaz a csapat egyszerre indítja be a kettőt! A Binance zseniális ötletét vettük górcső alá.

A digitális ezüst! Mit érdemes tudni a Litecoinról?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

Monero ismertető: mindenki kedvenc privát coinja

Az anonim kriptovaluták a készpénzhez hasonló peer-to-peer módon kínálnak online fizetéseket, viszont a coinok minden korábbi állomása és címek minden későbbi küldése visszavezethető használat során. A tranzakciók titkosítására a Bitcoin hálózatán van mód, és egyes kriptovaluták tudnak ilyen opciót nyújtani, a Monero azonban az a coin aminek a blokkláncán ez a funkció alapértelmezett, de szükség esetén a tárca tulajdonosok megmutathatják az egyenlegüket, vagy igazolhatnak egy tranzakciót.

EOS crypto coin – A szupergyors okosszerződés platform

Az EOS az a projekt, ami nem tartogat egy új ötletet, vagy hódít meg egy új területet a blokklánc technológia számára, hanem egy hatékonyabb okosszerződés platformot ígér. Több coin is törekszik arra, hogy felülkerekedjen az Ethereummal szemben, mind a vállalati blokklánc megoldások leszállításában, mind a szélesebb körben elterjedt dappok tekintetében. Az EOS a skálázhatóság problémájának áthidalásában látja a jövőt, az EOSIO blokklánc, milliónyi tranzakció bonyolítására lett tervezve, nulla költség mellett.

Mi az Ethereum? Részletes kriptovaluta projekt ismertető

MI AZ ETHEREUM? EGY DECENTRALIZÁLT OKOSSZERZŐDÉS PLATFORM   Ethereum legfontosabb adatai:...

Mitől 3. generációs kriptovaluta a Cardano? Megmutatjuk!

A kriptovaluta ami a megszokottnál hosszabb tervezés és szélesebb közösség munkájának eredményeképp jött létre. Az Ethereumnál szerzett tapasztalatok alapján újragondolt okoszerződés platform még fejlesztés alatt áll, de az eddigi eredmények és a folyamat kivitelezése magáért beszél. Bemutatjuk a Cardano blokklánc ADA coinját.

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.