Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Megéri majd BNB-t tartani? Érkezik az új Binance termék!

Megéri majd BNB-t tartani? Érkezik az új Binance termék!

A Binance, a világ egyik legnépszerűbb kriptotőzsdéje bejelentette a HODLer Airdrops elindítását, egy olyan jutalmazási programot amely korai hozzáférést biztosít a launch-ra készülődő tokenekhez.

Nem minden projekt vehet részt a Binance HODLer programban

A programban résztvevő altcoin projektek mindenképpen szűrésre és előzetes bírálatra kerülnek majd, de a jelenlegi információink szerint a feltételek még elég tágak.

A hivatalos közlemény szerint a programban résztvevő projektek kis és közepes méretűek lesznek, erős fundamentumokkal, nagy forgalomban lévő készlettel, valamint erős és organikus közösségekkel kell hogy rendelkezzenek:

"Reméljük, hogy a blokklánc ökoszisztéma fejlődését erős alapokkal, szerves közösségi bázissal, fenntartható üzleti modellel és elkötelezett, felelős iparági résztvevőként működő csapattal rendelkező kis és közepes méretű projektek támogatásával fokozni tudjuk" - jegyezte meg a Binance.

Mit várnak a kriptotőzsde felhasználói oldalától?

Ahhoz, hogy a Binance felhasználók jogosultak legyenek az airdropokra, BNB-vel kell rendelkezniük, és még egy egyelőre nem meghatározott mennyiséget a Simple Earn programon keresztül kell lekötniük. Ezen kívül természetesen szükség lesz a KYC-re és emelett egy olyan állam polgárának kell lenni, ahol a Binance működési engedéllyel rendelkezik és elérhetőek az Earn szolgáltatások.

A Binance még nem közölte azoknak a joghatóságoknak a listáját, ahol a program elérhetővé válik, a számos ország felhasználói jogosan rágják majd aggódva körmeiket a bejelentés napján.

A “lehetőségek hazájában” még nem tisztázottak a Binance lehetőségei

A HODLer Airdrops elindítása a Binance.US felhasználói számára jelenleg szabályozási nehézségek közepette történik. Legutóbb Észak-Dakota vonta vissza a Binance tőke kezelési engedélyét, ezzel csatlakozott Alaszkához, Floridához, Maine-hez, Észak-Karolinához és Oregonhoz, ezek az államok ugyanis már korábban visszavonták vagy elutasították a Binance.US engedélyei megújítását.

Mindeközben a vállalatnak 4,3 milliárd dollár bírságot és büntetést kellett fizetnie, mivel a Binance korábbi vezérigazgatóját, Changpeng Zhaót négy hónap börtönbüntetésre ítélték az amerikai pénzmosás elleni törvények megsértése miatt.

cz I cryptofalka.webp

Széles a Binance skála: Launchpool, Megadrop és most HODLer Airdrop

Pontos indulási dátum még nem tisztázott. A HODLer Airdropokat előre be fogja jelenteni a tőzsde, így a felhasználóknak lesz idejük felkészülni a potenciális jutalmakra, amelyeket a felhasználói egyenlegek alapján osztanak ki.

"A felhasználói egyenlegekről és a teljes pool-egyenlegekről minden órában, többször készítünk majd képernyőfelvételeket, így megkapjuk a felhasználók óránkénti átlagos egyenlegét a Simple Earn termékekben" - magyarázta a Binance szóvivője, hozzátéve, hogy minden egyes HODLer Airdrophoz egy maximálisan elérhető limit is beállításra kerül.

Remek hír, hogy a HODLer Airdropban való részvétel nem befolyásolja a felhasználók BNB birtoklásáért járó alapvető előnyöket, így a Launchpool és Megadrop párhuzamosan is kiaknázható lesz.

Még nem regisztráltál a világ legnépszerűbb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.52% $66,914.22
Ethereum ETH 0.80% $3,511.94
BNB BNB -1.47% $585.16
Solana SOL -0.62% $177.48
XRP XRP 0.92% $0.5999
Dogecoin DOGE -1.13% $0.1359
Cardano ADA -2.90% $0.423
Litecoin LTC -3.31% $71.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!