Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
FUD ellenére is növekedő pályán - Újdonságok a Nexo-n!

FUD ellenére is növekedő pályán - Újdonságok a Nexo-n!

A nemrégiben felröppent FUD pletykák és állami eljárások ellenére úgy tűnik, a Nexo továbbra sem rest fejleszteni portfólióját. 

 

Milyen újdonságok várnak a Nexo-n?

Egymást érik a Nexo webes platform frissítései. A "Nexo Booster" és a "Market" oldal közelmúltbeli webes elindítása után a mostani frissítés a vásárlási élmény javítására összpontosít. A CeFi szolgáltató célja, hogy bármely kriptotranzakciót másodpercek alatt lebonyolíthassunk. 

Az újdonságok a navigációs sávban kezdődnek. Az első dolog, amit észreveszünk, hogy a "Account" oldal neve mostantól "Dashboard", akárcsak a Nexo alkalmazásban. A navigáció jobb oldalán elhelyezésre került egy "Buy Crypto" gomb a vásárlás oldal gyors eléréséhez. 

nexo I Cryptofalka

A műszerfalon találunk egy új "Add Funds" gombot is, amely a számlád feltöltésének összes rendelkezésre álló lehetőségéhez - hitelkártya/betéti kártya, banki átutalás vagy kriptófeltöltés - vezet.

A vásárlás oldal akkor jelenik meg, amikor a jobb felső sarokban a "Buy Crypto" gombra kattintasz, vagy miután a "Add Funds" gombon kiválasztod a hitel/betéti kártya opciót. Innentől kezdve valóban nagyon egyszerű a dolgunk. Csak a kriptovalutát, a megvásárolni kívánt összeget és a kívánt fizetési módot kell kiválasztanunk.

nexo I Cryptofalka

A "Pay with" legördülő listából kiválaszthatsz egy már meglévő bankkártyát, vagy új kártyát köthetsz a számládhoz. De kiválaszthatod azt is, hogy a platformon meglévő fiat egyenlegeddel fizetsz.

A Nexo webes platformjának egyik legutóbbi frissítése hozta el a "Market" oldalt - azt a helyet, ahol nyomon követheted az összes kriptovaluta árfolyamát a Nexo-n. Mostantól ugyanarról a helyről, ahol az árfolyamokat követheted, kriptovalutákat vásárolhatsz és adhatsz el.

nexo I Cryptofalka

A fenti újdonságokat követően nincs rossz válasz arra a kérdésre, hogy "Hol vásárolhatok kriptót a Nexo-n?". Többféle lehetőséged van, és mindegyik zökkenőmentes. 

 

Passzív jövedelem egyszerűen? Próbáld ki a Nexo platformját most belépő kedvezménnyel!
A bónusz teljesítéséhez 1000 dollárral kell feltöltened az új, linkünkkel létrehozott fiókodat, majd a megvásárolt coint (és annak értékét) tartani legalább 30 napig. Ami a legszuperebb, hogy erre a 30 napra is fizet kamatot a Nexo!
További részletekért látogass el a weboldalra!


nexo kedvezményes regisztráció referral

 

Medvepiacon is találunk izgalmas lehetőségeket!

A Nexo-n több mint 50 kriptoeszköz van, amit megvásárolhatunk, köztük például BTC, ETH és a SOL is. Nemrégiben bekerült azonban a népszerű kriptotőzsde stabil valutája, a BUSD is a listába!

A stabilcoinok (jó esetben) úgy vannak kialakítva, hogy ne ingadozzon az árfolyamuk. A kockázatokat mérlegelve, érdemes lehet ezért valamilyen kamatozó platformon tartani őket. Ez is egy olyan stratégia, amely segíthet megvédeni befektetéseid értékét magas infláció idején. 

nexo I Cryptofalka

A platform "Earn Crypto" kamatozó szolgáltatása most kedvezményes ajánlattal készült a blue-chip kriptovalutákra és a feltörekvő Web3 projektekre. A promóció szerint extra kamatot kapsz, ha előre meghatározott fix időintervallumra kötöd le a valutáidat. Így például:

  • ha XRP-t kamatoztatsz:+5% bónuszkamatot kaphatsz 6 hónapos határozott futamidőre.
  • ha BNB-t: +2% bónuszkamatot kaphatsz 3 hónapos határozott futamidő esetén.
  • ha AXS-t: +10% bónuszkamatot kaphatsz 3 hónapos fix futamidős lekötés esetén.

nexo I Cryptofalka

A promóció november 4-ig tart, addig kell elvégezned a beállításokat a platformon. Ezt követően a 3 és 6 hónapos futamidő már nem lesz elérhető az új eszközök lekötésére. 

Természetesen mint mindenhol, az ördög itt is a részletekben rejlik. A legmagasabb kamatláb akkor érhető el, ha a kamatokat NEXO tokenben kérjük, illetve ha Platinum Loyalty szinten van a felhasználói fiókunk. Minimális lekötési szint is van a feltételek között, ami attól függ, hogy melyik eszközt szeretnénk lekötni. 

 

Erre érdemes figyelni! Mielőtt belevágnánk bármilyen lekötésbe, mindig olvassuk el a weboldalon a részleteket

 

Mennyire biztonságos jelenleg a Nexo?

Érdemes nem elfelejteni, hogy a Nexo együttműködik a blokklánc szféra legjelentősebb biztonsági szolgáltatóival, többek között a BitGo-val és a Ledger Vault-tal. Ezek együttesen több mint 775 millió dollár biztosítási védelmet nyújtanak a platformon tartott digitális eszközökre a legtekintélyesebb biztosítók szindikátusain keresztül. Tehát a vállalat nem kezeli közvetlenül a letéteket. A betétek hot és cold walletek vegyes használatával kerülnek teljes biztonságba, amelyek különböző földrajzi helyeken vannak elhelyezve.

Nexo mindezen felül úttörő szerepet játszott a tartalékok valós idejű igazolásának koncepciójában is, amely megmutatja, hogy az eszközök mindenkor meghaladják a kötelezettségeket, és az általános zsugorodás ellenére is növekedési pályán maradt, sőt szeptember elején a szolgáltatás átlépte a 2 millió felhasználót.

A platform vezetősége ügyel arra, hogy biztosítsa felhasználóit a vállalat stabilitásáról. Ennek érdekében a YouTube-on nemrég közzétett kérdezz-felelek (AMA) videóban Kalin Metodiev és Antoni Trenchev személyesen válaszoltak a közelmúltbeli FUD-dal kapcsolatos pletykákra, miszerint a Nexo hamarosan problémákkal nézhet szembe.

Nexo kriptovaluta váltó

A  kérdésre válaszolva, hogy a Nexo lesz-e a "következő Celsius és Voyager", Metodiev kifejezetten kijelentette, hogy a Celsius, a Voyager és a Nexo közötti összehasonlítások "nagyon távol állnak a valóságtól", a cég továbbra is a fenntartható építésre összpontosít.

"Fizetésképtelenség, csőd sehol sincs a Nexo valóságában, és hisszük, reméljük, törekszünk, nagyon keményen dolgozunk azon, hogy nagyon erős és fenntartható jövőt biztosítsunk a felhasználóinknak". - nyilatkozta Metodiev.

Trenchev azt állítja, hogy “igen sok pénzt, időt és erőforrást” költött arra, hogy a cég készen álljon a “leszámolás napjára”. Úgy véli, hogy a Nexo a szabályozásra való összpontosítása miatt “az első naptól kezdve” versenytársainál előrébb jár. A Summit National Bankban való részesedés megvásárlására irányuló stratégiai lépés legitimálja a Nexo működését a szabályozó hatóságok szemében. A vállalat bízik abban, hogy az egyesülés mindkét felet erősebbé teszi: A Nexo a szabályozói összefonódások terén szerez több tapasztalatot, a Summit National pedig a Web3 úttörőjeként lép be a hagyományos bankvilágba. 

A versenytársak gyengülése és a FUD ellenére tehát egyelőre úgy tűnik a Nexo állja a sarat, sőt az tapasztaljuk, hogy folyamatosak az innovációk és a vállalat egyike azon kevés kripto cégeknek, akik továbbra sem hagyták abba a munkaerő toborzást. 

 

Kipróbálnád a Nexo-t? Regisztrálj az alábbi Cryptofalka partnerlinken keresztül és
1000$ befizetése esetén 100$ üti a markod!
 A bónusz teljesítéséhez 1000 dollárral kell feltöltened az új, linkünkkel létrehozott fiókodat, majd a megvásárolt coint (és annak értékét) tartani legalább 30 napig. Ami a legszuperebb, hogy erre a 30 napra is fizet kamatot a Nexo!
További részletekért látogass el a weboldalra!

nexo kedvezményes regisztráció referral

 

 

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.49% $64,632.04
Ethereum ETH 0.81% $3,091.45
BNB BNB 1.66% $559.96
Solana SOL 5.38% $146.91
XRP XRP 0.35% $0.503
Dogecoin DOGE 1.60% $0.153
Cardano ADA 3.86% $0.4733
Litecoin LTC -0.01% $81.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!