Ausztráliában spot Bitcoin ETF indulhat

Szerző: | aug 19, 2022 | Kriptovaluta

A Monochrome spot Bitcoin ETF közvetlen kitettséget biztosít az ausztrál befektetőknek a Bitcoin, az Ethereum és más kriptoeszközök számára.

 

Indulhat az Ausztrál spot Bitcoin ETF

A Digital Asset Manager Monochrome megkapta a hatósági engedélyt az ausztrál értékpapír-felügyelettől, hogy azonnali (spot) kripto tőzsdén kereskedett alapokat (ETF) kínáljon. Egy hivatalos bejelentés szerint a Monochrome az egyik első vagyonkezelő cég, amely ausztrál pénzügyi szolgáltatási engedélyt (AFSL) kapott az Australian Securities & Investments Commission (ASIC) kripto vonatkozású ETF-eihez.
 
Bitcoin ETF | Cryptofalka

Forrás: coincentral.com

 

Monochrome Bitcoin ETF

A Monochrome spot Bitcoin ETF névre keresztelt termékek közvetlen kitettséget biztosítanak a lakossági befektetőknek a bitcoin, az ethereum és más kriptovaluták teljesítményével kapcsolatban. A vagyonkezelő azonban nem árulta el, hogy a termék mikor lesz kereskedelmi forgalomban.
„A licencváltozat szabályozói jóváhagyása jelentős előrelépést jelent mind a pénzügyi tanácsadói ágazat, mind a lakossági befektetők számára, lehetővé téve a pénzügyi tanácsadók számára, hogy megfeleljenek ügyfeleik piaci igényeinek a születőben lévő kriptoeszköz-osztályt illetően” – mondta Jeff Yew, a Monochrome vezérigazgatója.
A Monochrome a spot Bitcoin ETF-en 2022 februárja óta dolgozik. Az eszközkezelő áttekintette az Egyesült Államokban a Bitcoin ETF elindításával kapcsolatos erőfeszítéseket is. Míg az Egyesült Államok több jövőbeli Bitcoin ETF-et jóváhagyott, a hatóság továbbra is elutasít minden kérelmet egy spot alapú Bitcoin ETF-re. A legutóbbi elutasítás a Grayscale Bitcoin ETF volt.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

15 millió dollár értékű befektetési vállalat

A Monochrome-ot 2021 elején indította el a Binance Australia korábbi vezérigazgatója, Jeff Yew, hogy szorgalmazzák a kriptoeszközök intézményi bevezetését Ausztráliában. Az eszközkezelő talán leginkább a Monochrome Bitcoin Fund névre keresztelt, nagykereskedelmi befektetőknek szánt tőkenövelő befektetési eszközéről ismert.
 
A vállalat értékét legutóbb 15 millió dollárra becsülték, miután 2021 szeptemberében 1,8 millió dollárt gyűjtött egy A sorozatú finanszírozási körben. Az adománygyűjtést neves kriptovállalkozók vezették, köztük Charlie Lee a Litecointól, a Blockstreamtől Samson Mow, valamint a Binance korábbi vezetői, Wei Zhou és Kain Warwick.
 
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.