Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Tovább emelte kamatjait a Nexo kriptovaluta hitelező

Tovább emelte kamatjait a Nexo kriptovaluta hitelező

A Nexo kriptovaluta hitelező tovább emelte a kriptovalutákra és a fiat pénzekért kapható kamatokat. Kriptovalutákra 8%, fiat pénzekre 12% az új elérhető maximum. Mutatjuk a részleteket. ⤵️

 

Nagy a verseny a kriptovaluta hitelezők piacán

Tovább dübörög a verseny a kriptovaluta hitelezők piacán, mely szerencsére jobbnál jobb lehetőségeket biztosít a felhasználóknak. Annak lehet célszerű a Nexo, Crypto.com, Blockfi, Inlock vagy egyéb hitelező szolgáltatását használni, akinek esetleg fiat pénzre (eur,usd,huf) van szüksége, de nem szeretne megválni a kriptovalutájáitól. Illetve azoknak, akik hosszú távra terveznek a kriptovalutákkal és szeretnének néhány extra % profitot begyűjteni. Ekkor ha egy kriptovaluta hitelező tárcájában tárolja a Bitcoinját vagy tetszőleges altcoinját, akkor arra néhány % extra kamatot kaphatunk.

Ez mellett a DeFi projektek is hasonló hozam vadász szolgáltatásokat kínálnak, így közvetetten ők is versenyre és a kamatok emelésére késztetik a Nexo-hoz hasonló kriptovaluta hitelezőket. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

5% éves kamatról 6% kamatra emelte a Nexo a kriptovalutákra kapható kamatot

A Bitcoinra eddig a Blockfi adta talán a legjobb kamatot, évi 6%-ot. Ha pedig Ethereumot vagy más altcoint szerettünk volna eddig parkoltatni, akkor talán a Crypto.com szolgáltatása volt a legideálisabb. Náluk eddig az elérhető maximális kamat évi 4,5-6,5% között mozgott. Ehhez viszont 3 hónapra le kell kötnünk a coinjainkat. Valószínűleg velük próbál versenybe szállni a Nexo a kriptovaluta kamatok emelésével.

A Nexo új éves kamatai a következők:

 

Ha van 10% Nexo a tárcádban

Ha nincs 10% Nexo a tárcádban

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, BNB, XLM, PAXG, LINK, TRX

Évi +6% kamat

Évi +5% kamat

USDT, USDC, PAX, TUSD, DAI, HUSD, EUR, GBP

Évi +10% kamat

Évi +8% kamat

 

Ami itt fontos, hogy a fent említett kamatok az adott kriptovalutában vagy fiat-ban történnek, napi kifizetéssel. Vagyis ha te mondjuk Eurót parkoltatsz a Nexonál, akkor euróba fogod kapni napi részletekben az amúgy éves +10%-ot. Ha Bitcoint, akkor Bitcoinban stb. Viszont egy új extra funkciót is bevezetett a Nexo a kriptovaluta kamatokra. ⤵️

 

Ha Nexo-ban kéred a kifizetéseket, extra +2% kamatot kapsz

A legtöbb kriptovaluta szolgáltató főleg a saját coinjaikban szereti a kamatok kifizetését adni. Több kriptovaluta hitelező már eddig is élt azzal, hogy a saját coinjait preferálta a kifizetéseknél, lásd Inlock.

A Nexo is bevezetett egy extra funkciót, aminek a segítségével a fent említett kamatokat még +2%-al megbolondíthatjuk ha mondjuk a BTC kifizetéseinket Nexo-ban kérjük.

Így ha Nexo-ban kéred a kifizetést az elérhető éves maximumok a következők:

 

Ha van 10% Nexo a tárcádban

Ha nincs 10% Nexo a tárcádban

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, BNB, XLM, PAXG, LINK, TRX

Évi +8% kamat

Évi +7% kamat

USDT, USDC, PAX, TUSD, DAI, HUSD, EUR, GBP

Évi +12% kamat

Évi +10% kamat

 

Ekkor a fenti példával ellentétben ha te pl. Bitcoint parkoltatsz a Nexonál, akkor nem Bitcoinban, hanem Nexo coinban fogod megkapni az éves +8% kamatot. Ami szuper az új funkcióban, hogy egyetlen kattintással módosíthatod, hogy melyikben szeretnéd kérni a kifizetést.

Ha most regisztrálsz a Nexohoz extra 10$-ban részesülsz a ref linkünk segítségével: Kérem az ingyen 10$-t
Szükséges lépések hozzá:
1) Regisztrálj a linkünk segítségével
2) Töltsd fel a számládat minimum 100$-al
3) Végezd el az "Advanced verification" hitelesítését
4) Tartsd legalább egy hónapig a kriptódat és élvezd a kamatokat és az ingyen 10$-t

Úgy gondolom, hogy magasra tette a lécet a Nexo, ugyanis a fent említett kamatokkal nehéz lesz versenyezni. Ugyanakkor azzal fontos tisztában lenni, hogy a kriptovaluta hitelezők saját coinjai mindig jóval nagyobb rizikóval rendelkeznek, mint egy BTC vagy EUR. Így szerintem akkor lehet célszerű bekapcsolni mondjuk az extra +2% funkciót, ha jelen esetben a NEXOBTC grafikon is jól néz ki. Ugyanis kaphatunk mi +2% kamatot, de ha a Nexo értéke nagyban esik a Bitcoinhoz képest, akkor gyakorlatilag simán elúszik az extra profitunk.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.49% $64,632.04
Ethereum ETH 0.81% $3,091.45
BNB BNB 1.66% $559.96
Solana SOL 5.38% $146.91
XRP XRP 0.35% $0.503
Dogecoin DOGE 1.60% $0.153
Cardano ADA 3.86% $0.4733
Litecoin LTC -0.01% $81.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!