Új hasznos funkciót vezet be a Binance kriptovaluta tőzsde

Szerző: | dec 28, 2019 | Kriptovaluta

A vezető kriptovaluta tőzsde a Binance már Visa bank- és hitelkártyával történő vásárlásokat is kezel, egyelőre 4 nagyobb digitális valutát vásárolhatunk ilyen formában a tőzsdén.

 

A Binance kriptovaluta tőzsde nyit a kártyás vásárlás felé

December 26-án jelentette a a Binance, a jelenlegi egyik legnépszerűbb kriptovaluta tőzsde, hogy mostantól a felhasználók már Visa bank vagy hitelkártyával is vásárolhatnak kriptovalutákat. Miután csatlakoztattuk a Visa kártyánkat a Binance számlánkhoz, lehetővé válik számunkra a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) és a Binance saját koinjának a BNB-nek a megvásárlása.

Egyelőre a szolgáltatás csak az európai felhasználók számára érhető el, csak Visa kártyával és csak a fent említett két pénznem ellenében. Viszont a kriptovaluta tőzsde bejelentése szerint tervezik a szolgáltatás kiterjesztését a Mastercard tulajdonosok, valamint az Európán kívül élők számára is.

A Binance kriptovaluta tőzsde már korábban is tervezett nyitni a kártyás vásárlások felé, még 2019 szeptemberében jelentették be ezt a céljukat. 5 darab kriptovaluta vásárlását próbálták elérhetővé tenni mind a Visa mind a Mastercard ügyfelek számára viszonylag alacsony, 2,5%-os költség mellett. Ezt a Koinal segítségével próbálták biztosítani, viszont a szolgáltatás nem működött megfelelően.

Az egyik legfontosabb információról a szolgáltatásért járó esetleges extra költségekről még sajnos nincs információnk. Viszont valószínűleg a hagyományos ATM-eknél jóval kedvezőbb feltételeket fognak tudni nyújtani. Így létrejöhet egy olyan vásárlási forma, amely biztonságos, kényelmes és elfogadható költséggel üzemel.

 

A kártyatársaságok még vonakodnak a kriptovaluta tőzsdén történő vásárlásoktól

A Binance új funkciója természetesen nem egyedi, korábban rengeteg tőzsde próbálkozott már hasonló megoldásokkal. Ugyanis ezzel a kriptovaluta tőzsde növelni tudja mind az ügyfelei, mind a forgalmát, hogy az emberek még több digitális valutát vásárolhassanak náluk. Ezt vagy FIAT valuta párok, vagy direktbe kártyás vásárlás segítségével próbálják elérni.

Azonban számos nagyobb pénzügyi szolgáltató cég is kifejezte aggodalmát arról, hogy szabályozatlan és nagy volatilitással bíró termékeket vásárolhassanak ügyfeleik. 2018-ban több bank is megtiltotta az ügyfelei számára a kriptovaluta tőzsdén történő vásárlásokat a kártyáik segítségével. Így tett a JPMorgan a Citibank India és a Wells Fargo is.

Központi Bank

Ezzel elérték a megjelölt bankok azt, hogy a felhasználóik gyakorlatilag nem is birtokolják a saját pénzüket, de még azt sem tudják vele megvásárolni, amit szeretnének.

Ez egy újabb olyan megmozdulás volt, ami tovább erősítette az emberek igényét a decentralizáció irányába. Egy olyan új világba, ahol ténylegesen mi birtokoljuk a saját értékeinket, biztonságosan, decentralizáltan és azt olyan formában használjuk fel, ahogyan mi szeretnénk. 

Ha szeretnél többet olvasni arról, hogy: Hol tudunk hozzájutni kedvenc kriptovalutánkhoz? kattints tovább: LINK

Vagy ha esetleg kriptovaluta tőzsde útmutató érdekelne kattints ide: LINK

 

További ajánlott cikkeink:

  1. MONERO BÁNYÁSZAT, HOGYAN HOZD KI A MAXIMUMOT A GÉPEIDBŐL

  2. 2020-BAN JÖN A FRANCIA ÁLLAMI KRIPTOVALUTA

  3. PRIORITÁST AD AZ EURÓPAI UNIÓ ÚJ VEZETÉSE A KRIPTOPÉNZEKNEK

  4. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL

  5. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Hívd meg a fejlesztőket egy “sörre” 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat egy digitális képzeletbeli sör megvásárlásával. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

Privát csoport korábbi elemzései

Kriptovaluta projekt ismertetők

Chainlink: Okosszerződések és a valós világ közötti kapocs

Az okosszerződés platformok ideális megoldást nyújtanak számos applikáció, program, hálózat futtatására, ugyanakkor a használatuk a saját kódjaikon megírt program szerint történik. Egy működőképes blokklánc megoldásra való átállás megkívánja a végfelhasználók átirányítását egy okosszerződés dApp-ra. A Chainlink teremti meg a hidat a meglevő programok és okosszerződések között. 

Mitől 3. generációs kriptovaluta a Cardano? Megmutatjuk!

A kriptovaluta ami a megszokottnál hosszabb tervezés és szélesebb közösség munkájának eredményeképp jött létre. Az Ethereumnál szerzett tapasztalatok alapján újragondolt okoszerződés platform még fejlesztés alatt áll, de az eddigi eredmények és a folyamat kivitelezése magáért beszél. Bemutatjuk a Cardano blokklánc ADA coinját.

Nexo, kriptovaluta hitel és passzív jövedelem a blokkláncon

Mitől lesz sikeres egy centralizált coin és egy kripto tőzsde? Attól hogy ugyanaz a csapat egyszerre indítja be a kettőt! A Binance zseniális ötletét vettük górcső alá.

Ez a Binance coin, a legnagyobb kriptovaluta tőzsde terméke

Mitől lesz sikeres egy centralizált coin és egy kripto tőzsde? Attól hogy ugyanaz a csapat egyszerre indítja be a kettőt! A Binance zseniális ötletét vettük górcső alá.

A digitális ezüst! Mit érdemes tudni a Litecoinról?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

Bitcoin újratöltve! Mi a Bitcoin Cash és hogyan jött létre?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

Bitcoin kisokos cryptofalka E-book

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.