Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
On-chain elemzés: útmutató a Bubblemaps használatához

On-chain elemzés: útmutató a Bubblemaps használatához

A blokklánc elemzés (on-chain analysis) világában új kiaknázatlan lehetőségek tárulnak fel a Bubblemaps segítségével.

Mi a Bubblemaps?

A Bubblemaps egy következő szintre emeli a blokklánc elemzést, ugyanis ez az első "kínálatellenőrző eszköz a DeFi tokenekhez és NFT-khez".

Az intuitív és modern design-nak köszönhetően a blokkláncon lévő adatok egy szempillantás alatt könnyen érthetővé és átláthatóvá válnak. A felhasználók megvizsgálhatják a tárcákat, feltárhatják az azok közti kapcsolatokat, és átláthatnak a blokklánc adatok zaján.

CRO Bubblemaps | CRYPTOFALKA.jpg

Ez rengeteg időt takarít meg a puszta blokkláncokon történő nyomozáshoz képest, mivel a buborékok vizuális képet adnak arról, hogyan oszlik meg a token-készlet.

Miért érdemes Bubblemaps-t használni?

A különböző blokklánc-kutató metódusok által alkalmazott egyes tranzakciók vizsgálatához képest a Bubblemaps a múltbeli adatokat összesíti és olyan módon mutatja be, amely szélesebb kontextust biztosít a blokklánc-címek és tranzakciók elemzéséhez. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy szempillantás alatt megértsék, hogy egy token mutat-e bármilyen gyanús jelet.

A Bubblemaps segítségével gyűjthető információk közé tartoznak a következők:

  1. Hogyan oszlik meg egy token kínálata;
  2. Finanszírozási címek közötti kapcsolatok;
  3. Hogyan kezeli az adott token alapító csapata a forrásokat;
  4. Fennáll-e a likviditás váratlan megszüntetése (rug pull).

Szakértőink is szívesen fordulnak a Bubblemaps-hez, amikor egy token elemzésére kerül sor, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy egészséges kapcsolati rendszere van-e a projektnek.

Természetesen a Bubblemaps, mint önálló eszköz nem menthet meg az átverésektől, de a token-készlet eloszlásának és a címek közötti kapcsolatoknak az ellenőrzése minden alkalommal javasolt, mielőtt befektetnénk egy ígéretesnek tűnő projekt tokenjébe.

A Bubblemaps gyakorlati használata

Nézzünk egy gyors példát, hogy milyen gyorsan kaphatunk általános képet egy token kínálatáról a Bubblemaps segítségével.

A Shiba Inu az elmúlt években kriptopiac egyik legnagyobb mémtokenjévé vált, több, mint 5 milliárdos piaci értékkel.

SHIB Bubblemaps | CRYPTOFALKA.jpg

Korábban azonosították az egymással összekapcsolt shiba tárcák egy csoportját, amelyek együttesen az érme készletének több mint 10%-át birtokolják. 2020-ban az egyik ilyen tárca 10 000 USD értékben vásárolt SHIB tokeneket, ami a teljes kínálat 10%-át jelenti.

Később ennek a tárcának a tulajdonosa úgy döntött, hogy a nagyobb biztonság és anonimitás érdekében felosztja a birtoklást a klaszterben. Ezek a tárcák vélhetően a SHIB alapítójának tulajdonában vannak.

Támogatott blokkláncok a platformon

A Bubblemaps jelenleg több nagy blokkláncot támogat, köztük az Ethereumot, a Binance Smart Chain-t, a Fantomot, az Avalanche-ot, a Cronost, az Arbitrumot és a Polygont. Ezenkívül tárgyalások folynak a Coinbase Layer 2 blockchain Base, valamint a TON és az Aurora integrálásáról, tovább bővítve ezzel a szolgáltatásaik körét.

A vizualizáció innovatív megközelítésével és a felhasználó-központú fejlesztés iránti elkötelezettségével a Bubblemaps kulcsfontosságú szerepet játszhat a blokklánc világának demisztifikálásában mindenki számára, a szakértőktől az újoncokig.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -5.07% $67,374.21
Ethereum ETH -8.19% $3,251.19
BNB BNB -6.45% $586.25
Solana SOL -12.75% $153.1
XRP XRP -10.71% $0.5451
Dogecoin DOGE -13.10% $0.1724
Cardano ADA -13.60% $0.5081
Litecoin LTC -12.95% $85.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!