Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptorészvények, amik túlteljesítették a Bitcoint februárban

Kriptorészvények, amik túlteljesítették a Bitcoint februárban

Februárban négy tőzsdei kripto részvény haladta meg a Bitcoin eredményét. Melyik teljesített a legjobban?

Kripto részvények felülmúlják a Bitcoin teljesítményét

A Bitcoin 45%-os emelkedéssel zárja a hónapot - de három tőzsdei kripto részvény ennél is jobban teljesített ebben az időszakban. Ez nem mondható el az összes tőzsdei kripto részvényről, de a Coinbase (COIN), a Bitcoin-bányászok: Marathon Digital (MARA) és a CleanSpark (CLSK), valamint a MicroStrategy (MSTR) szoftvercég különösen jó februárt zárt.

exchange.jpg

A COIN 56%-kal, a MARA 75%-kal, az MSTR pedig közel duplájára emelkedett, így február eleje óta 92%-os nyereséget ért el. A CLSK azonban az abszolút győztes, az elmúlt hónapban elképesztő, 125%-os növekedést könyvelhetett el.

Coinbase: A kriptotőzsde sikere

A Coinbase ebben a hónapban erős negyedik negyedéves eredményről számolt be, amely felülmúlta az elemzők becsléseit, és a jó hírek után 11%-kal megugrott a részvénye. A 273 millió dolláros nyereség drámai fordulatot jelentett a vállalat számára.

Bányászati részvények a Bitcoin halving előtt

A Bitcoin-bányász Marathon Digital tegnap benyújtotta éves jelentését. A vállalat 229%-os bevételnövekedést könyvelhetett el, amely így 387,5 millió dollárra emelkedett.

A tőzsdén forgalmazott bányászati részvények népszerűek a befektetőknél, különösen azok körében, akik a Bitcoin halving, blokkjutalom felezés előtt diverzifikálni szeretnék az eszközben lévő kitettségüket.

bitcoin-crypto-miners.webp

Készülődés a Bitcoin felezésére

A CleanSpark is elvégezte saját, blokkjutalom felezés előtti feladatait. A hónap elején a vállalat három új Bitcoin-bányászati létesítmény megvásárlására kötött szerződést Mississippiben 20 millió dollárért, és további 7 millió dollárt költött egy másik helyszín megvásárlására Georgiában. Amikor az összes új akvizíciója üzembe áll, a CLSK bányászati kapacitása meg fog duplázódni.

A MicroStrategy Bitcoin-hódítása

A MicroStrategy közel került az S&P 500 indexbe való bekerüléshez, és februárban még több BTC-t vásárolt. Egy nemrégiben benyújtott SEC-bejelentés szerint a cég Bitcoin készlete mostanra 10,3 milliárd dollárra duzzadt.

Az összehasonlítás korlátai és a Bitcoin kilátásai

Fontos azonban megjegyezni, hogy ez az összehasonlítás egy olyan hónapra vonatkozik, amelyben a Bitcoin jól, a fenti kripto részvények pedig extrém jól teljesítettek. Azt is látni kell, hogy a COIN, a MARA és az MSTR a világ legnagyobb kriptoeszközében való kitettségük miatt kaptak extra segítséget.

A szerdai csúcson a Bitcoin mindössze 12%-kal maradt el a 69 044 dolláros történelmi csúcsától, amelyet 2021. november 10-én állított be. Egy volatilitási hullám miatt a Bitcoin ára hirtelen összeomlott, de azóta helyreállt, és a Cryptofalka árfolyamkövető adatai szerint a Bitcoin jelenleg 62 000 dollár körül mozog.

Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy a Bitcoin továbbra is felfelé tart. A februári hónapban közel 788 milliárd dollár értékben kereskedtek a BTC-vel. A havi forgalom október óta folyamatosan növekszik, amikor is a piacok elkezdték meglovagolni a Bitcoin ETF-ek jóváhagyása körüli hype-ot. Ebben a hónapban a teljes kereskedési volumen 2023 áprilisa óta először haladta meg a 400 milliárd dollárt.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.42% $64,099.66
Ethereum ETH 2.21% $3,063.48
BNB BNB 3.12% $561.6
Solana SOL 3.69% $143.45
XRP XRP 5.83% $0.5135
Dogecoin DOGE 5.56% $0.1554
Cardano ADA 12.69% $0.4974
Litecoin LTC 4.66% $82.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!