Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Megnyílik a metaverzum első kórháza

Megnyílik a metaverzum első kórháza

Az Egyesült Arab Emírségekben még ebben az évben egy metaverzumban működő egészségügyi intézményt indítanak, amely lehetővé teszi, hogy a betegek avatarok segítségével konzultálhassanak az orvosokkal és kaphassanak kezeléseket.

 

Avatár-orvos titoktartás a metaverzumban

Az avatárod mostantól helyetted is elmehet az orvoshoz, ha túl gyengének érzed magad.  A Thumbay Group nevű egészségügyi vállalat a jövő októberben nyitja meg az Egyesült Arab Emírségek első metaverzumban működő kórházát.  Ez a létesítmény egy teljesen működőképes virtuális kórház lesz. A betegek saját maguk személyre szabott digitális reprezentációját használva kereshetik fel azt egy számítógéppel generált 3D-s világban.

Ez úgy fog kinézni, hogy az avatárod végzi majd a munkát, virtuálisan, ami kevesebb fizikai mozgást jelent (beleértve például a dugóban való elakadást is). Senki nem fog nyúlni a testedhez, hogy diagnosztizálhasson. Valóban, a vállalkozás kissé távolinak hangzik, de úgy tűnik, manapság mindig újfajta tevékenységek formálódnak a metaverzumban: ruhaboltok, ingatlanirodák, cipőmárkák, koncerttermek, futballstadionok, új avatárok és még esküvők is.

Mondd el, mi kell, és a metaverzum megalkotja.

Nexo kriptovaluta váltó

A Thumbay Group elmondta, hogy a betegek hosszú távú ellátására fognak összpontosítani, különösen a tartósan munkaképtelenek esetében. A vállalat ágyhoz kötött betegeket lát el kiterjesztett valóság és virtuális valóság metaverzum eszközök segítségével, hogy otthonuk kényelméből kommunikálhassanak az orvosokkal.

A Thumbay Group felfogadott egy szakembert, aki minden orvosát megtanítja arra, hogyan kell kapcsolatba lépni a betegekkel a hamarosan felépülő, virtuális egészségügyi központban.

 

Kezelés és konzultáció a virtuális valóságban


A Thumbay Group alelnöke, Akbar Moideen Thumbay elmondta, hogy a vállalat mesterséges intelligenciát integrál a kórház rendszerébe. Kamerákat fognak telepíteni, amelyek figyelik a betegek autójának rendszámát és arcát, amikor belépnek a kórházba. A metaverzum hardvere kiterjesztett valóság (XR - extended reality) eszközökből, mikrochipekből, érzékelőkből és egyéb csúcstechnológiájú komponensekből áll.

virtual hospital forrás: medium.com

Drága, nagy sebességű hálózatokra, hatalmas tárhelyre, nagy teljesítményű számítógépekre és headset-ekre van szükség ahhoz, hogy a metaverzumot a lehető legvalósághűbb és legszórakoztatóbb módon élhessük át.

Ezek a metaverzum kütyük bonyolultabb technológiát használnak a valósághű megjelenésű virtuális környezet létrehozásához, így drágábbak is. Ami a konzultációs díjakat illeti, amelyeket a vállalat még nem hozott nyilvánosságra, azok valószínűleg az egészségügyi szolgáltatók által felszámított átlagos távkonzultációs díjhoz lesznek hasonlóak - mondta Thumbay. 

 

Próbáld ki a publikus kereskedő csoportunkat és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Az Egyesült Arab Emírségek a metaverzum fellegvárává válhat

Eközben Dubaj nemrég létrehozott egy munkacsoportot a metaverzum fejlesztések és lehetőségek nyomon követésére.  A virágzó metropolisz 2030-ra azzal számol, hogy a metaverzum hozzájárul a bruttó hazai termékhez, és több mint 4 milliárd dollárral tesz hozzá az ország gazdaságához. A terv eredményeként 42 000 munkahely virtualizációját is előrevetítik.

Az Egyesült Arab Emírségek Egészségügyi Minisztériumának vezetésével 2021 januárjában Dubajban létrehozták az első metaverzumra épülő ügyfélszolgálati központot. Az ország a virtuális tér jelentős szereplőjévé kíván válni, és szabályozási és jogszabályi alapokat tervez a milliárd dolláros ágazat számára.

 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.29% $67,169.01
Ethereum ETH 0.44% $3,130.09
BNB BNB -0.05% $581.57
Solana SOL 0.64% $174.46
XRP XRP -0.35% $0.5226
Dogecoin DOGE -0.35% $0.1558
Cardano ADA -0.40% $0.4826
Litecoin LTC 0.06% $84.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!