MI AZ ethereum? mi MINDENT kell tudnom róla?

Mi a bitcoin, kriptovaluta, blockchain technológia, kriptovaluta bányászat

 

Mivel foglalkozik a litecoin, ripple vagy a többi altcoin? 

Mi a bitcoin, kriptovaluta, blockchain technológia, kriptovaluta bányászat

 

olvasd el Részletes projekt ismertetőinket róluk

Mi a bitcoin, kriptovaluta, blockchain technológia, kriptovaluta bányászat

Részletes projekt ismertetőink segítségével mutatjuk be nektek a legfontosabb altcoin projekteket‼️ Itt az összes információ, amit tudnod kell róluk!

Ethereum (ETH) altcoin I Cryptofalka

Ethereum altcoin összefoglaló

Az alapoktól mutatjuk be nektek, hogy mivel foglalkozik az Ethereum kriptovaluta projekt. Összegyüjtöttünk minden fundamentális pontot, amit ismerned kell.

Ripple (XRP) altcoin I Cryptofalka

A MAGYAROK KEDVENC ALTCOINJA! RIPPLE PROJEKT ISMERTETŐ

Az alapoktól mutatjuk be nektek, hogy mivel foglalkozik a Ripple kriptovaluta projekt. Összegyűjtöttünk minden fundamentális pontot, amit ismerned kell.📊

Tether (USDT) stabilcoin I Cryptofalka

A DOBOGÓÉRT IS VERSENYZŐ STABILCOIN! TETHER PROJEKT ISMERTETŐ

Stabilcoin, ami kiszorította a fiat valuták jó részét a napi kripto kereskedésből. Ismerjétek meg a kripto piacon megkerülhetetlen Tether projekt részleteit

Bitcoin Cash (BCH) altcoin I Cryptofalka

BITCOIN ÚJRATÖLTVE! MI A BITCOIN CASH ÉS HOGYAN JÖTT LÉTRE?

Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miben jobb, mint az eredeti? Miben nem? Bemutatjuk a Bitcoin Cash eredetét, legfontosabb jellemzőit🔦

Litecoin (LTC) I Cryptofalka

A DIGITÁLIS EZÜST! MIT ÉRDEMES TUDNI A LITECOINRÓL?

Az egyik legrégebbi és legsikeresebb kriptovaluta működését foglaljuk ma össze. Litecoin, ami a Bitcoin kiegészítése és nem konkurenciája kíván lenni. 💸

BNB kriptovaluta binance I Cryptofalka

EZ A BINANCE COIN, A LEGNAGYOBB KRIPTOVALUTA TŐZSDE TERMÉKE

Szemünk előtt nőtt fel a vezető kriptovaluta tőzsde és saját kriptovalutája a Binance Coin (BNB). Bemutatjuk a fő tudnivalókat és, hogy mi áll a siker mögött. 🚀

ADA coin I Cryptofalka

MITŐL 3. GENERÁCIÓS KRIPTOVALUTA A CARDANO? MEGMUTATJUK!

A Cardano (ADA) egy olyan harmadik generációs blokklánc platform, amely az Ethereum tapasztalataira építette saját projektjét! Itt az ADA coin bemutatónk! ⤵️

Chainlink (LINK) I Cryptofalka

CHAINLINK: OKOSSZERZŐDÉSEK ÉS A VALÓS VILÁG KÖZÖTTI KAPOCS

Okosszerződések ideális megoldást nyújtanak applikációk futtatására, viszont a használatuk a saját kódjaikon megírt program szerint történik. A Chainlink teremti meg a hidat számukra.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka
crypto.com CRO logó I Cryptofalka

CRYPTO.COM: KÖZÖSSÉGI KRIPTOHITELEZÉS ÉS MÁS DEFI MEGOLDÁSOK

A Crypto.com lehetőséget ad a forgalomban levő kriptovaluták közvetítésére a hitelezők és adósok között. Bemutatjuk a projekt szolgáltatásait.

Monero (XMR) coin logó I Cryptofalka

MONERO ISMERTETŐ: MINDENKI KEDVENC PRIVÁT COINJA

A Monero privacy coin (XMR) a gyakorlatban valósítja meg a tényleges privát fizetéséseket, bemutatjuk hogyan képes erre.

EOS crypto coin I Cryptofalka

EOS CRYPTO COIN – A SZUPERGYORS OKOSSZERZŐDÉS PLATFORM

Az EOS csapata így képzeli el az okosszerződések futtatását, költség nélkül, de más projektnél több tranzakciót elbíró blokklánccal.

NEXO logo I Cryptofalka

NEXO, KRIPTOVALUTA HITEL ÉS PASSZÍV JÖVEDELEM A BLOKKLÁNCON

A Nexo kriptovaluta hitelező megoldását mutatjuk be arra, hogyan tudsz passzív jövedelmet gyűjteni vagy akár forint hitelt felvenni a Bitcoin fedezeteddel.📊

polkadot (DOT) I Cryptofalka

HOGY TÖRT BE A POLKADOT (DOT) A LEGNAGYOBBAK KÖZÉ?

Polkadot egy következő generációs blokklánc protokoll, melynek középpontjában a többi blokklánc és okosszerződés összekapcsolása áll.

Solana (SOL) I Cryptofalka

SOLANA – A LEGÚJABB HARMADIK GENERÁCIÓS BLOKKLÁNC

A Solana (SOL) egy decentralizált okosszerződés platform, fókuszban a skálázhatóság problémájának áthidalásával. Altcoin ismertető.

polygon matic coin logo I Cryptofalka

POLYGON, AMI MÁR MOST GYORSABB ÉS OLCSÓBB AZ ETHEREUMNÁL

A Polygon olyan ‘blokklánc internete’ szemléletű kriptovaluta, ahol a láncok közötti kommunikáció az Ethereum ökoszisztémán belül valósul meg. A fejlesztők a Polygon hálózata segítségével Ethereum kompatibils skálázási megoldásokat és önálló blokkláncokat hozhatnak létre.

XLM coin I Cryptofalka

MIT TUD A STELLAR LUMEN, AMIT A TÖBBI FIZETÉSI TOKEN NEM?

A Stellar Lumen (XLM) egy XRP-hez hasonló digitális valuta, mindkettőt Jed McCaleb hozta létre. A használati funkció ugyanaz a kettőnél, de amíg a Ripple a banki és vállalati pénzutalásokra nyújt megoldást, a Stellar a magánszemélyek pénzutalásait helyezte előtérbe.

Theta coin I Cryptofalka

MIT TUD A THETA, A YOUTUBE BLOKKLÁNC ALTERNATÍVÁJA?

A Theta Network a legnagyobb blokklánc alapú videómegosztó portál. Olcsóbb és decentralizált, ahogy azt szeretjük egy blokklánc projektnél. Ígéretes kezdeményezés, a Samsung és a Sony már be is állt mögé.

facebook diem coin I Cryptofalka

EGY VALUTA MIND FÖLÖTT: MI A FACEBOOK DIEM PROJEKTJE?

Tavaly attól volt hangos a sajtó, hogy a Facebook a saját digitális valutájának a bevezetését tervezi. Volt némi fennakadás a pénzügyi szabályozás felől, de a globális közösségi média óriás nem hátrált meg, hanem stratégiát váltott, ezzel egyidejűleg átkeresztelte a projektet Libráról Diemre.

Uniswap (UNI) I Cryptofalka

ÍGY MŰKÖDNEK A GOVERNANCE TOKENEK A DEFI-BEN

Manapság a legtöbb DeFi projektnek van governance tokene. Ezek segítségével részt vehetünk egy projekt életében és irányításában, miközben akár jutalmakban is részesülhetünk.

USDT

MI AZ A STABILCOIN? ISMERTETŐ, MŰKÖDÉSÜK, FAJTÁIK ÉS ELŐNYEIK

A stabilcoinoknak fontos szerepe van a kriptovaluták világában. Ma már választhatunk több tucat stabilcoin között, de vajon miben különböznek? Bemutatjuk hogyan működnek, milyen típusai vannak és mikor melyiket érdemes választani.

aave coin

HOGYAN ZAJLIK A DECENTRALIZÁLT HITELEZÉS AZ AAVE PROTOKOLLON?

Az Aave az egyike a legnépszerűbb Ethereum alapú decentralizált pénzügyi platformoknak, ahol a protokoll irányítása az AAVE holderek kezében van.

Uniswap (UNI) I Cryptofalka

NFT-K A WORLD OF WARCRAFT PÉLDÁJA SEGÍTSÉGÉVEL BEMUTATVA

Az NFT egy olyan blokklánccal kapcsolatos kifejezés, amely igen sokat szerepel mostanában a hírekben. Megmutatjuk mit jelent és mire is jó! A blokklánc technológia fejlődésének természetes velejárója, hogy újabb és újabb felhasználási módokat fedeznek fel vele kapcsolatosan.

algorand (ALGO) I Cryptofalka

MI AZ ALGO TOKEN, ÉS MIT TUD AZ ALGORAND BLOKKLÁNC?

Az Algorand kombinálja az ismert kriptovaluták jellemzőit – decentralizáció, osztható tokenek – nagyobb sebességgel és kisebb energia felhasználással. Egy proof of stake blokkláncról van szó, aminek a tokenje joggal tartózkodik előkelő helyen az okosszerződések listáján.

Bitcoin ikon (BTC) I Cryptofalka

BITCOIN AZ ETHEREUMON ÉS BSC-N – BTCB, RENBTC, WBTC

A Bitcoin hálózaton jelenleg nem tudunk szofisztikált okosszerződéseket futtatni, ezért különböző módszerekkel átvitték a bitcoint más hálózatokra. Így a decentralized finance eszközeivel kamatoztathatjuk a bitcoinunkat.

Mirror Protocol (MIR) I Cryptofalka

MIRROR PROTOCOL – SZINTETIKUS RÉSZVÉNYEK A TERRA BLOKKLÁNCON

A Mirror Protocol segítségével előállíthatunk olyan kriptovalutákat, amik ára követi egy-egy tőzsdén kereskedett értékpapír árfolyamát. Ezekkel a tokenekkel kereskedhetünk vagy akár liquidity poolba is rakhatjuk, hogy kamatoztathassuk a szintetikus részvényeinket.

VET coin

VECHAIN, A GLOBÁLIS VÁLLALATI MEGOLDÁSOKAT FEJLESZTŐ PLATFORM

A VeChain egy olyan vállalati léptékű blokklánc platform, ami privát és tömeges felhasználási célú decentralizált applikációk keretrendszereként működik. Fő célja a cégek hatékonyságának növelése, elsősorban ellátási lánc területen

cake coin I Cryptofalka

MIRE JÓ A VEZETŐ DEFI PLATFORM A PANCAKESWAP ÉS A CAKE?

A komolytalan név ellenére a PancakeSwap nem vicc. A PancakeSwap 100 millió dolláros napi forgalmat bonyolít, ezzel minden idők egyik legjelentősebb dAppja. Itt jön képbe a CAKE token.

shibainu coin

EGYSZER (?) VOLT A BLOKKLÁNCON KUTYAVÁSÁR: MI A SHIBA INU?

A Shiba Inu a Dogecoin felívelését követően megjelent kutyás coinok falkájának az alfája. Egy Ethereum alapú tokenről van szó, amit mém coinnak is szokás nevezni, mivel az ismert Shiba Inu mémből jött a név és az arculat.