Bitcoin konzultáció, mentorálás I Cryptofalka

Miért válassz minket?

A csapatunk szakemberei több, mint 6 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a Bitcoin, a blokklánc és a tőzsde világában. 2018. óta pedig tőzsdei mentorálást, oktatást és felkészítést is végzünk a privát kereskedő csoportunkban. Több száz embert tanítottunk már meg kereskedni vagy csak kiismernie magukat ebben az új világban. Ha valaki, akkor mi pontosan tudjuk, hol szorít az a bizonyos cipő!

A közönségkedvenc kriptós oktatásaink

Bitcoin és Kripto E-book + Blokklánc szótár

Bitcoin és kripto alapok

12.490,- Ft

Vedd saját kezedbe pénzügyeidet, ismerd meg a Bitcoint és a blokklánc technológiát! Kriptovaluta oktatóanyagunkban összeszedtük mindazt a tudásbázist, amivel azonnal belevághatsz a kripto kereskedésbe! Ha most ismerkedsz a blokklánc világával és szükséged lenne egy megbízható és könnyen érthető tananyagra, akkor ez az e-book tökéletes választás.

technikai analízis

Tőzsdei gyorstalpaló oktatás

9.990,- Ft

Tanulj bele hatékonyan a kriptovaluta kereskedésbe: Sajátítsd el a tőzsdei kereskedés alapjait és lépj be már magabiztosan a kriptovaluták és a tőzsde világába. A bemutatott tőzsdei példákat a kriptovaluták piacáról hozzuk, de az előadássorozatban látható tananyag használható részvény, arany és egyéb hagyományos tőzsdei termékek kereskedéséhez is!

Kriptovaluta kereskedési oktatási csomagok

14.990,- Ft
5 alap oktatás + 5 videó

A kezdő csomagunk egy olyan erős alapot ad az olvasónak, mely tudatában biztonságosan és hatékonyan lesz képes alapszintű tőzsdei grafikonok olvasására, értelmezésére és alapszintű kereskedésre. Ezen ismeretek hiányában veszélyes és senkinek sem ajánljuk a kriptovalutákkal történő kereskedést!

52.900,- Ft

13 alap + 2 nagy oktatás + 12 videó

Az alapok ismerete mellett, képes lesz az illető a leggyakrabban használt indikátorokat olvasni, felismerni a leggyakoribb alakzatokat és stop-loss segítségével akár félautomatizálni is a kereskedését. Ha valaki egy jó haladó szintű oktatási anyagot keres, biztosan ez lesz az ő ideális választása!

99.990,- Ft

21 alap + 7 nagy oktatás + 19 videó

Tartalmazza a technikai elemzés és kereskedés eszköztárának az összes elemét, melyre szükségetek lehet kereskedésetek vagy befektetések során. Megismeritek az összes indikátort, amit mi használunk napi szinten a kereskedésünk során, illetve az oktatás elvégzése után képesek lesztek felismerni az összes alakzatot, mely szembe jöhet veletek a tőzsdén.

A Cryptofalka kereskedési stratégiái

kereskedési stratégiák
149.000,- Ft

10 videó oktatás + 11 stratégia

Vértezd fel magad a Cryptofalka stratégiáival és profitálj most: A technikai analízis eszköztára segítségével, pontosan felállított kritérium rendszerek alapján mutatjuk be Nektek 11 darab saját kereskedési stratégiáinkat különböző pozíciók nyitásához. Minden irányra felkészültünk, bika (long) és medve (short) stratégiák egyaránt vannak a csomagban!

referenciáink

  • Több, mint 6 év kriptovaluta kereskedői tapasztalat
  • Magyarország legelső és egyedülálló privát kereskedő csoportjának üzemeltetése
  • Óbudai Egyetem: Kriptovaluta kereskedés tantárgy oktatása
  • Corvinus Egyetem: Bitcoin, blokklánc és kriptovaluta kereskedés előadás
  • BlockChain Budapest előadók
  • Több mainstream kripto tőzsdével és CeFi-vel is partneri kapcsolatban állunk
  • Kriptoegyetem: Közönségdíjas előadás a “technikai elemzés” témájában
Kriptovaluta konzultáció, mentorálás I Cryptofalka

Csatlakozz kereskedő csoportunhkoz

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi altcoinról! Kriptovaluta oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni  a digitális valuták és a tőzsde világába, akkor nálunk a helyed!

Bitcoin és kriptovaluta mentorálás

Szeretnél belevágni a Bitcoin kereskedésbe, érdekelnek a kriptovaluták, de félsz egyedül belekezdeni? Rendelkezel már digitális valutával, de a szakmai tudásodon szeretnél csiszolni? Egyedi problémáddal kérnél segítséget egy szakértőtől?

Akkor jó helyen jársz! Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel!

 

Tőzsdei kereskedés alapok

A bevezető oktatásunk egy igazán erős alapot ad az olvasónak. Ennek tudatában biztonságosan és hatékonyan leszel képes tőzsdei grafikonok olvasására, Bitcoin és altcoin kereskedés megkezdésére. . Ezen ismeretek hiányában veszélyes és senkinek sem ajánljuk a kriptovalutákkal történő kereskedést! 📚

01 Gyertyák

4490,- Ft

02. támaszok és ellenállások

4490,- Ft

03. Trendek, trendvonalak

4490,- Ft

04. Tradingview

4490,- Ft

05. Volume, mozgó átlagok

4490,- Ft
22.450,- Ft helyett 14 990,- Ft

Tőzsdei indikátorok oktatás

Az indikátorokról szóló csomagunkban összefoglaltuk a leggyakrabban és legeffektívebben használható tőzsdei indikátorokat. Az indikátorok olyan matematikai alapokra épülő segédfunkciók, melyek segítenek előre meghatározott szabály alapján döntést hozni a kereskedésünk során. A Bitcoin kereskedés során nélkülözhetetlen részét képezik az indikátorok a tőzsdei elemzők eszköztárának! 📈
 

06 RSI indikátor

4990,- Ft

07. MACD indikátor

4990,- Ft

08. SRSI indikátor

4990,- Ft

09. MFI indikátor

4990,- Ft

10. Vpvr indikátor

4990,- Ft
24.950,- Ft helyett 20.900,- Ft

CryptoFalka tőzsdei alakzatok oktatás

A Cryptofalka tőzsdei alakzatok csomagjában összefoglaltuk a leggyakrabban és legeffektívebben használható tőzsdei alakzatokat. Az ármozgás az emberek kereskedési viselkedése miatt sokszor nevezetes alakzatokat formál. Ami szuper az alakzatokban, hogy segítenek “kordába terelni” az árat és ez alapján előre felkészülni egy az adott alakzatra jellemző kereskedési stratégiával. 📉📈
 

11. Trendfordító alakzatok

4990,- Ft

12. Flagek

4990,- Ft

13. Emelkedő, csökkenő háromszögek

4990,- Ft

14. Szimmetrikus háromszög

4990,- Ft

15. Ékek

4990,- Ft

16. Cup and handle

4990,- Ft

CRYPTOFALKA TŐZSDEI ALAKZATOK CSOMAG (11-16)

29.940,- Ft helyett 24.790,- Ft

CryptoFalka nagy oktatások

Ha már képben vagy az alapokkal, indikátorokkal és. az alakzatokkal, akkor itt az ideje, hogy egy szinttel feljebb lépj a Bitcoin kereskedés lépcsőjén! Ebben az oktatási csomagunkban a tőzsdei kereskedés legfontosabb témáira szenteltünk fokozott figyelmet, így ezekről több oldalas oktató anyagokat készítettünk nektek. 🧐
 

17 Technikai elemzés összefoglaló

7490,- Ft

18. Fibonacci számok használata a kereskedésben

7490,- Ft

19. Rizikó management és portfólió nyomonkövetés

7490,- Ft

20. hosszú távú portfólió építés

7490,- Ft

21. Fundamentális elemzés

7490,- Ft

22. Technikai elemzés lépései

7490,- Ft

23. Tőkeáttételes kereskedés

7490,- Ft

CRYPTOFALKA NAGY OKTATÁSOK CSOMAG (17-23)

52.430,- Ft helyett 41.900,- Ft

CryptoFalka egyéb tőzsdei oktatások

Végül, de nem utolsó sorban az olyan oktatásainkat foglaltuk össze egy csomagba, melyek nem köthetőek közvetlenül az előző csoportok egyikébe sem. Ez természetesen nem csökkenti ezen oktatások fontosságát, ugyanis olyan elengedhetetlen témákat tartalmaz, mint a Stop-loss használata, profit realizálás menete vagy akár a kedvenc MACD stratégiánk. Az Elliot hullám elmélet és az Ichimoku felhő használata pedig szinte közönségkedvencnek számít a Bitcoin és kriptovaluta kereskedés világában. 💰
 

24. Stop-loss használata

4990,- Ft

25. Elliot hullám elmélet

4990,- Ft

26. Ichimoku felhő

7490- Ft

27. Profit realizálás menete

4990- Ft

28. MACD pull-back stratégia

4990- Ft

CRYPTOFALKA EGYÉB OKTATÁSOK CSOMAG (24-28)

28.425,- Ft helyett 22.490,- Ft